Werkschoenenland.nl logo

Werkschoenenland.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Werkschoenenland.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2040
Werkschoenenland.nl logo
Website
werkschoenenland.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Werkschoenenland.nl

Werkschoenen of werkkleding nodig? Uiteraard vind je dat ook heel handig gewoon online. Bij Werkschoenenland.nl, bijvoorbeeld. Maar die had je waarschijnlijk al gevonden. Wel net zo makkelijk dat je er niet eerst weer de deur voor uit hoeft. Nadeel is alleen dat je ook op afstand moet beslissen of het wel of niet te vertrouwen is. Gelukkig hebben we daar de reviews voor van klanten van Werkschoenenland.nl. Door hun beoordelingen hier achter te laten, kan jij nu een goede beslissing nemen en kom je minder snel voor vervelende verrassingen te staan. Wij zijn ook even in de gegevens van Werkschoenenland gedoken en hebben deze info netjes voor je verwoord in het artikel hieronder. Zo kan jij lekker handig van alles te weten komen over Werkschoenenland en daarop jouw keuze baseren. Help jij ons door ook jouw recensie hier achter te laten als je iets besteld hebt bij Werkschoenenland?

Over Werkschoenenland.nl

Werkschoenenland.nl is een webshop op het gebied van werkschoenen, laarzen en werkkleding. Zowel particulieren als bedrijven hebben zij in hun klantenbestand. Het bedrijf werkt samen met bekende fabrikanten in deze markt. Overigens is Werkschoenenland.nl de webshop van de BD Store- Werkschoenenland uit Middelburg. Naast bovengenoemde artikelen kan je hier ook terecht voor o.a. (medische) klompen, sandalen en slippers (zorg), onbeveiligde schoenen, pantoffels, rugzakken, regenkleding, thermosflessen en nog meer.

Waarom kiezen voor Werkschoenenland.nl

Werkschoenenland is een uitgebreide webshop en heeft veel keuze in zowel beschermende kleding als schoeisel en aanverwante artikelen. Al 50 jaar een begrip als fysieke winkel in Middelburg. En daarmee dus ook al 50 jaar ervaring in huis! De verzending is vanaf € 49, - gratis. Koop je voor minder dan dat bedrag, dan betaal je nog maar heel weinig verzendkosten. Namelijk € 4,95. Betalen achteraf is mogelijk, wat fijn kan zijn. Werkschoenenland heeft de bekende merken op dit vlak in hun assortiment, zoals 4work, Agu regenkleding, Bata, Bighorn, Blenzo, Carhartt, Caterpillar, Coleman, Dunlop, Exena, Falke, G.V.T., Game, Gevavi, Grisport, Haix, Leatherman, Lowa, Magnum, MGO Leisure Wear, Muck Boot, Neskrid, No Risk, Nora, Nursing Care, Planet Europe, Safety Jogger, Sioen, Stanley, Sun Shoes, Tofvel en Walkingland.

Is Werkschoenenland.nl betrouwbaar?

Werkschoenenland.nl draagt het keurmerk van Webwinkel Keur, dus is er controle op de webshop en voldoet het aan bepaalde richtlijnen. Betalen doe je vertrouwd met iDeal, PayPal, Visa, Banktransfer, Maestro, Bancontact, MisterCash of via Billink. Laatstgenoemde maakt mogelijk om achteraf te betalen. Dat biedt ook al een vorm van vertrouwen. Het bedrijf is al 50 jaar actief in een fysieke winkel en dat zegt eigenlijk meteen al alles: én ervaring én betrouwbaarheid. Anders lukt je dat immers nooit.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf is bereikbaar via mail, post of telefoon. Maar je kunt natuurlijk ook de fysieke winkel in Middelburg bezoeken. De openingstijden zijn van april t/m augustus op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. Van september t/m maart is het iets minder lang: op maandag van 13:00 tot 17:30 uur, overige werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Bij klachten wordt gevraagd om dit kenbaar te maken via mail. Je zult binnen 1 week uitsluitsel krijgen over je klacht. Er is een garantieperiode op de artikelen. Uiteraard is deze niet van toepassing bij schade als gevolg van onjuist gebruik, onderdelen die getroffen zijn door slijtage door gebruik of defecten die al bij ontvangst duidelijk zijn geweest en waar geen melding van is gemaakt. Bij retourneren betaal je wel de verzendkosten voor de retourzending.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Werkschoenenland.nl? Was je tevreden of juist niet? Wij horen het graag, want hoe meer beoordelingen wij onze bezoekers kunnen laten lezen, hoe beter het beeld rondom Werkschoenenland.nl kan ontstaan. Eén review zegt immers niet zoveel, maar heel veel enthousiaste klanten (of juist niet, natuurlijk) zegt veel en veel meer. Vertel in jouw review wat je dan wel of juist niet fijn vond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als kwaliteit (we hebben het immers over zowel zorg- als beveiligingsproducten, dus kwaliteit is zeker van belang), hoe was het eventuele contact met de klantenservice, wat is er gedaan aan je klacht, hoe snel was de levering, was het netjes verpakt en/of maken ze hun verhaal waar? Wij willen je alvast bedanken, ook namens de mensen die net als jij zich afvragen of ze wel of niet met een bepaalde webshop in zee moeten gaan!

Reviews over Werkschoenenland.nl

Gerelateerde bedrijven

Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
3 beoordelingen
8,7
Werkbroeken.nl logo
Werkbroeken.nl
1 beoordeling
10
Work Wear 4All logo
Work Wear 4All
5 beoordelingen
7,4

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Werkschoenenland.nl

Het bedrijf Werkschoenenland.nl is geverifieerd door ons. De webshop werkschoenenland.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Werkschoenenland.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Werkschoenenland.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van werkschoenenland.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van werkschoenenland.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Amateurs

They sent me an email just saying "we have some problems, so it will take 2 weeks longer to deliver your order". Like I ask grandma to knit a sweater, then send it to the customer by horseback mail. 😀

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marius

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Werkschoenenland.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
3 beoordelingen
8,7
Werkbroeken.nl logo
Werkbroeken.nl
1 beoordeling
10
Work Wear 4All logo
Work Wear 4All
5 beoordelingen
7,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkschoenenland.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Werkschoenenland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkschoenenland.nl actief?

Werkschoenenland.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Werkschoenenland.nl reviews? Dan kun je naar de website van Werkschoenenland.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie