Welkom Energie logo

Welkom Energie reviews, ervaringen en beoordelingen

Welkom Energie reviews, ervaringen en beoordelingen
3034
Welkom Energie logo
Website
Welkom Energie
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en ervaringen Welkom Energie

Energie is vaak een moeilijk thema in elk huishouden. Je wilt natuurlijk wel kiezen voor een maatschappelijk verantwoorde leverancier van energie, maar je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Welkom Energie is een leverancier die zich profileert als een sociale energieleverancier met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en scherpe tarieven. Maar wat zijn de klantervaringen met Welkom Energie? Hoe beoordelen anderen dit bedrijf? Klopt het hele verhaal wel bij Welkom Energie? Om die vragen te beantwoorden kan je op deze pagina onafhankelijke reviews van echte klanten van Welkom Energie lezen.

Over Welkom Energie

Welkom Energie is een Nederlandse energieleverancier die opgericht werd door Jaap Bakker. Naast het aanbieden van een scherp tarief aan de klanten is de missie en visie van Welkom Energie duidelijk: iets goeds doen in de wereld. Er wordt dan ook zwaar ingezet op groene energie en sociale betrokkenheid. Zo is de standaard en enige optie bij het bedrijf het leveren van 100% groene energie. Qua sociale betrokkenheid steunt Welkom Energie heel wat goede doelen, initiatieven en projecten. Dat komt ook terug in de mission statement van het bedrijf waar nadrukkelijk gesteld wordt geen onderscheid te maken naar ras, geslacht, religie of geloofsovertuiging. Het goede voorbeeld geven is waar Welkom Energie voor tracht te gaan. Het is dan misschien ook niet toevallig dat je bij de blogberichten naast energie gerelateerde zaken ook heel wat opiniestukken over sociale thema’s terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Welkom Energie?

Bij Welkom Energie kan je energiecontracten afsluiten. Je vindt er drie verschillende pakketten die alle drie bestaan uit 100% groene energie en groen gas. Er is een pakket voor één jaar, eentje voor drie jaar en ook een flexibel pakket. Op de website kan je ook op voorhand even een berekening laten uitvoeren over het eventuele voordeel dat je hebt bij een overstap naar Welkom Energie. Je vindt als klant op de webshop ook tal van gratis tips terug om energie te besparen. Simpele zaken die vaak op maandelijkse basis optellen tot enkele tientallen euro’s. Vind je niet meteen wat je aan het zoeken bent op de website? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice voor tips en hulp. Om alles van Welkom Energie op de voet te volgen kan je je ook aanmelden op één van de social media profielen. Er is een twitter, een facebook en een linkedIn-pagina.

Is Welkom Energie betrouwbaar?

Sociaal verantwoord ondernemen en groene energie klinkt natuurlijk leuk. Maar is Welkom Energie ook echt een betrouwbare webshop? Een goed teken is alvast dat je zaken als het adres, de contactgegevens en het btw- en KvK-nummer gewoon op de hoofdpagina terug kunt vinden. Bovendien beschikt Welkom Energie over ene eigen klantenservice om contact mee op te nemen en zijn er duidelijk algemene voorwaarden. Tevens is het zo dat de verbinding van de website zelf een beveiligde verbinding is. Je kunt dus op beide oren slapen wat betreft jouw persoonsgegevens: ze zijn veilig. We kunnen dan ook stellen dat Welkom Energie een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Is er iets niet duidelijk of vind je het antwoord op jouw vragen niet meteen terug bij de FAQ? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Welkom Energie. Dat kan door per e-mail een bericht te sturen. Daar krijg je altijd binnen de vijf werkdagen, en vaak sneller, een antwoord op. Is er spoed bij gemoeid? Dan kan je best telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Heb je een klacht voor Welkom Energie? Dan kan je deze aan de klantenservice laten weten. Bij een onbevredigende oplossing kan er doorgegaan worden naar de Geschillencommissie Energie. Dit juridisch orgaan behandelt klachten en geeft vervolgens een bindende uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Werkte je in het verleden al eens samen met Welkom Energie? Of is dat zelfs momenteel jouw vaste energieleverancier? Ben je tevreden over de diensten en de kostprijs van de energie die je ontvangt? Vertel ons over jouw ervaringen met de medewerkers van dit bedrijf en of je goed geholpen wordt bij problemen. Zou je hen positief of negatief beoordelen? Zou je in de toekomst opnieuw een energiedeal afsluiten bij Welkom Energie of toch op zoek gaan naar een alternatief? Schrijf op deze pagina een review en vertel potentiële klanten van Welkom Energie wat ze mogen verwachten. Het is dankzij jouw ervaring en beoordelingen dat de bezoekers van deze website een gefundeerde mening kunnen vormen!

Reviews over Welkom Energie
Gerelateerde bedrijven
Budget Energie logo
Budget Energie
71 beoordelingen
4,9
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vattenfall logo
Vattenfall
24 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
7
75% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Lees onze review over Welkom Energie

Welkom Energie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Welkom Energie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Welkom Energie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Welkom Energie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Welkom Energie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Welkom Energie. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Welkom Energie.

Geplaatst op: 27-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betalen niet op afgesproken datum

Nu Welkom Energie de eindafrekening moet betalen heeft men "Een technisch probleem" op de debiteuren afdeling. (Waarschijnlijk hebben ze dat probleem niet op de crediteuren afdeling) Men betaald niet uit op de afgesproken datum, en men heeft ook op de dagtekening nog steeds geen zicht op wanneer dit dan wel gaat gebeuren!
Let wel : Deze reden wordt vaak gebruikt door bedrijven met betalingsproblemen.
Als klanten zelf te laat betalen, worden er direct sommerende brieven gestuurd door Welkom Energie..
Dit in acht genomen speelt er nog iets wat dit slechte betaalgedrag van Welkom Energie kan (ik zeg kan) verklaren : Men wacht op goedkeuring van overname door Energiereus ENECO met de Eneco geldwagen in hun kielzog.
Ik had mijn vorige recensie ingetrokken omdat het er op leek dat Dhr Jaap (red. eigenaar Welkom Energie) toch de intentie had, de reden tot het schrijven van mijn recensie op te lossen maar nu gaat hij ver over de grens door gedupeerde "Super asociaal"te noemen.
Dus ik wil medegedupeerde en potentiële nieuwe klanten mijn welgemeende adviezen geven :
Advies 1 : Als u geld tegoed heeft van Welkom Energie, wacht dan geen dag met het sturen van een aanmaning of ingebrekestelling want anders bent u straks te laat. Zij doen dit zelf immers ook. Het is tenslotte uw eigen geld dat u in goed vertrouwen als voorschot teveel heeft betaald.
Advies 2 (voor klanten die nog vast zitten bij Welkom Energie) stel uw maandtermijn zo laag mogelijk in, en betaal dan bij met de jaar of eindafrekening. Dat is beter dan wachten op een teruggave van een bedrijf dat mogelijk in zwaar weer verkeerd.
Mijnheer Jaap trek het boetekleed aan en scheld geen mensen uit die gewoon gelijk hebben. En betaal mensen hun geld terug (waaronder ook veel minima) die ze op goed vertrouwen teveel hebben betaald aan uw bedrijf.

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Druk, maar ze bellen wel direct terug

Ik had 2 uur gewacht (ivm drukte op gasmarkt) maar werd wel de volgende dag door Welkom-energie terug gebeld.
Klasse, en inlogprobleem is gelijk opgelost! Dit bedrijf pakt signalen op en verbeterd gelijk haar processen.
Op het dashboard is alles te zien: contract, facturen, verbruik (mits slimme meter aan staat).

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bartho K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefonisch onbereikbaar (wachttijd meer dan 2 uur) en inloggen werkt niet

Aanmelding was prima, energielevering ook.
Maar inloggen op account is niet mogelijk, toegestuurd wachtwoord werkte niet, telefonisch contact opnemen met klantenservice lukt niet (na 2 uur wachten nog geen contact, na half uur en uur wordt verbinding verbroken, en kan je weer opnieuw bellen), mail sturen of activatiemail aanvragen werken niet. Dit bericht ook naar klantenservice vandaag gestuurd.

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bartho K.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ontzettend slecht, leugens contractbreuk

overgestapt via pricewise. na 3 weken niets gehoord van welkom energie. dus maar even gebeld. blijkt dat ze geen klanten meer aannemen vanwege een computerstoring. onzin natuurlijk. ze willen niet leveren tegen de eerder afgesproken tarieven. nooit mee in zee gaan!

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vic V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Vreemde praktijken

Bij Welkom Energie kun je als je eenmaal een contract hebt niets meer aan het termijnbedrag wijzigen.
Wat zij berekenen staat vast ook al heb je jaren een veel lager bedrag betaald. Hun wil is wet. Mensen pas op voor Welkom Energie, een gewaarschuwd mens telt voor twee

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne M.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onduidelijk

Helaas kan ik bij Welkom niet zien hoe mijn verbruik loopt tov mijn voorschotten. Ik heb dus geen idee of ik bij moet betalen en dat wordt ook na herhaaldelijk vragen bij de klantenservice niet duidelijk. Ik zal dus aan het einde van dit contract weer overstappen naar Eneco met een duidelijke app met info. Best zonde Welkom! Verder zijn jullie zeer correct maar dus ondoorzichtig.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hayke

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg netjes

Dit is echt een net bedrijf die zich houdt aan de afspraken. Het overstappen was erg gemakkelijk en het was allemaal super snel geregeld. Ze doen ook mee aan een goed doel waar het geld aan wordt gegeven!

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fleur W.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede communicatie

Dit bedrijf heeft echt een top communicatie met ons gehad. Als er een probleem was konden we altijd goed terecht bij de klantenservice van de website. De prijzen zijn ook erg goed!

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia W.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Welkom Energie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget Energie logo
Budget Energie
71 beoordelingen
4,9
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vattenfall logo
Vattenfall
24 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Welkom Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Welkom Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Welkom Energie actief?

Welkom Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Welkom Energie reviews? Dan kun je naar de website van Welkom Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie