Welcome Hotels logo

Welcome Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Welcome Hotels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4642
Welcome Hotels logo
Website
welcome-hotels.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Welcome Hotels

Iedereen heeft wel eens een vakantie nodig. Een vakantie waarvan kan worden genoten en waar je eens heerlijk tot rust kunt komen. Vele hotels bieden deze opties aan, maar zijn daarentegen weer prijzig en niet voor het hele gezin geschikt. Bij Welcome Hotels ervaar je wat het is om lekker rustig te genieten van een vakantie in Duitsland. Je hebt alleen maar te maken met luxe hotels waardoor je er kunt genieten van luxe en dat tegen voordelige prijzen. Vele reizigers zijn je al voorgegaan en we hebben hier de beste reviews voor je op een rij gezet zodat je precies weet wat mensen hebben ervaren bij de hotels en zodat het makkelijker is om te overwegen of je ook in een van de hotels wilt verblijven of niet.

Over Welcome Hotels

Bij Welcome hotels kun je logeren op de mooiste plaatsen in Duitsland. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een korte vakantie, naar een weekendje wellness of naar een stedentrip. Je kunt de trips makkelijk en snel boeken via de Engelse website. Daarnaast krijg kun je er altijd op rekenen dat je de service krijgt die je verdiend. Het gaat om een vakantie en dat betekent dat je zo min mogelijk zorgen moet hebben. Bij Welcome Hotels ben je aan het juiste adres wanneer je er even tussenuit wilt gaan. Of het nu is met het hele gezin of met een klein gezelschap, voor elke soort vakantie in Duitsland kun je bij Welcome Hotels terecht.

Waarom kiezen voor Welcome Hotels

Door te kiezen voor Welcome Hotels voel je je letterlijk welkom geheten. Dit komt doordat de branche er alles aan doet om de reizigers een zo goed mogelijke reis te geven en echt te laten genieten van een welverdiende vakantie. Het bedrijf bestaat al vele jaren en heeft in de loop van de jaren meer hotels erbij gekregen verspreid over heel Duitsland. Duitsland is een prachtig land om op vakantie te gaan. De combinatie van het weer, het landschap en de cultuur die je er meekrijgt, is het de ideale plek om er lekker tot rust te komen of op avontuur te gaan. Een hotel in een van de Duitse steden of streken is dan een bezoekje waard.

Is Welcome Hotels betrouwbaar?

Welcome Hotels is zeker betrouwbaar. De website is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. Daarnaast vind je er alle contactgegevens duidelijk op terug. De reviews op de website en de meningen zijn positief over de website. Het boeken van de reizen is makkelijk. Door middel van filters is goed in te stellen waar je naar op vakantie zou willen gaan en welke mogelijkheden er zijn qua accommodaties. De hotels zijn luxe en daarnaast zijn accommodaties gelegen op de beste plekken in het land. Bij het boeken van je accommodaties krijg je ook verschillende opties te zien waarmee je de reis maar ook het verblijf nog prettiger kunt maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om diner opties in te zien en krijg je een duidelijke omschrijving over activiteiten die er te doen zijn.

Klantenservice en klachten

Ook al doet het bedrijf er alles aan om de reizigers zo tevreden mogelijk te houden, kan het natuurlijk toch zijn dat je klachten hebt of dat je ergens ontevreden over bent. Dit kun je dan duidelijk maken bij de Klantenservice. Ook voor andere vragen kun je er terecht. Er staat een adres op de website waar je poststukken heen kunt sturen. Daarnaast is de klantenservice ook telefonisch bereikbaar. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice zich in Duitsland bevindt. Het e-mail adres staat ook vermeld op de website. Zo ben je vrij om een mail te sturen met je bevindingen, je vragen of je klachten. De klantenservice doet er alles aan om je mail zo snel mogelijk te behandelen. Als je een vraag hebt over een bepaald hotel, dan kun je ook een contactformulier invullen op de website waarbij je duidelijk aan kunt geven waar je vraag over gaat en over welk hotel je vraag gaat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaringen met Welcome Hotels en ben je bereid om hier een review over te schrijven, voel je dan vrij om dit te doen op deze website. Wees zo volledig mogelijk, ook over de mindere ervaringen mag geschreven worden. Door zo eerlijk mogelijk te zijn in je review, kun je anderen helpen om hun keuze te maken ook te kiezen voor Welcome Hotels of niet.

Reviews over Welcome Hotels

Gerelateerde bedrijven

Tix logo
Tix
30 beoordelingen
4,3
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Golfreizen.nu logo
Golfreizen.nu
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Welcome Hotels

Ons team van experts heeft Welcome Hotels geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Welcome Hotels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Welcome Hotels is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Welcome Hotels is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van welcome-hotels.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Welcome Hotels.

Geplaatst op: 24-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Welcome Hotels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tix logo
Tix
30 beoordelingen
4,3
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Golfreizen.nu logo
Golfreizen.nu
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Welcome Hotels een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Welcome Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Welcome Hotels actief?

Welcome Hotels is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Welcome Hotels reviews? Dan kun je naar de website van Welcome Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie