WeetWieJeDate.nl logo

WeetWieJeDate.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
WeetWieJeDate.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
WeetWieJeDate.nl logo
Website
weetwiejedate.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

WeetWieJeDate.nl ervaringen

Lekker online daten en leuke nieuwe mensen ontmoeten? WeetWieJeDate.nl is een leuke datingsite waar dat kan. Wil je weten of WeetWieJeDate.nl de datingsite voor jou is? Lees dan de WeetWieJeDate.nl ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze datingsite.

Over WeetWieJeDate.nl

Lekker chatten en leuke dates regelen doe je via WeetWieJeDate.nl. Deze datingsite help mannen en vrouwen bij het vinden van een leuke date en wie weet komt daar een hele mooie relatie uit voort. Maak simpel en eenvoudig een eigen profiel aan en laat daar zien wie je bent, wat je interesses zijn en natuurlijk moet je vertellen waarom jij zo leuk bent. Zo wordt het vinden van een geschikte datepartner een stuk makkelijk. Als je profiel helemaal klaar is kun je lekker op de site gaan zoeken naar leuke mensen die bij jou passen. En dan kan het online daten beginnen want je kan lekker gaan chatten met andere mensen die net als jij opzoek zijn naar contact en liefde in hun leven.

WeetWieJeDate.nl veilig daten

Bij WeetWieJeDate.nl kun je rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving. WeetWieJeDate.nl controleert handmatig alle profielen en foto's. Zo worden mensen met foute bedoelingen of neprofielen gefilterd van de website.

WeetWieJeDate.nl voordelen

Er zijn diverse redenen waarom je kiest voor WeetWieJeDate.nl als je online wilt daten. Je krijgt bijvoorbeeld gratis toegang tot alle profielen op deze datingsite. Omdat alle profielen handmatig worden gecontroleerd weet je zeker dat je niet met rare types te maken krijgt. Het chatten en berichten sturen naar anderen is helemaal anoniem en niemand krijgt jouw contactgegevens zolang je dat niet wilt.

WeetWieJeDate.nl ervaringen en klachten

Wil jij ook wel eens online gaan daten dan is WeetWieJeDate.nl misschien wel de datingsite om te gebruiken. Lees de WeetWieJeDate.nl ervaringen van mensen die deze datingsite al eens hebben gebruikt of misschien nog steeds gebruiken. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze datingsite en wil je jouw ervaringen delen. Schrijf dan een WeetWieJeDate.nl review en vertel over jouw ervaringen. Ben je ooit gebruiker geweest van WeetWieJeDate.nl en ben je niet tevreden. Beschrijf dan jouw WeetWieJeDate.nl klachten en vertel waarom je deze datingsite niet zou aanraden. Reviews over WeetWieJeDate.nl

Gerelateerde bedrijven

Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
2 beoordelingen
8,5
Belvilla logo
Belvilla
32 beoordelingen
6,2
Blokker.nl logo
Blokker.nl
40 beoordelingen
5,2
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met WeetWieJeDate.nl

WeetWieJeDate.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop WeetWieJeDate.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WeetWieJeDate.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WeetWieJeDate.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

WeetWieJeDate.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van weetwiejedate.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vreemde zaak

Ik kwam via Facebook op deze datingsite en ze boden 24 uur gratis lidmaatschap aan. Ik dacht baad het niet schaad het niet dus laat ik het eens proberen. Ik aangemeld en vervoglens kon ik niet meer inloggen? Heel vreemd als je het mij vraagt. Ik kom dan ook al sinds de aanmelding niet meer op de site en heb ook niks via mijn mail ontvangen.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over WeetWieJeDate.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
2 beoordelingen
8,5
Belvilla logo
Belvilla
32 beoordelingen
6,2
Blokker.nl logo
Blokker.nl
40 beoordelingen
5,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WeetWieJeDate.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WeetWieJeDate.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WeetWieJeDate.nl actief?

WeetWieJeDate.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WeetWieJeDate.nl reviews? Dan kun je naar de website van WeetWieJeDate.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie