Weekendbee logo

Weekendbee reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Weekendbee reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4491
Weekendbee logo
Website
Weekendbee
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Weekendbee

Lichaamsbeweging en sporten zijn activiteiten die de laatste jaren weer sterk in de lift zitten. Mensen zijn steeds meer met gezondheid bezig en een fitte levensstijl is daar absoluut een onderdeel van. Als je gaat sporten of buiten bezig bent is het natuurlijk ook belangrijk om dat met de juiste outfit te doen. Ben je daarbij op zoek naar een bedrijf dat ook oog heeft voor de natuur? Dan is Weekendbee misschien wel wat je zoekt. Natuurlijk controleer je liefst eerst even of Weekendbee ook wel kwaliteit aflevert. Dat kan je doen door de reviews over en beoordelingen van Weekendbee geschreven door echte klanten te lezen. Op deze pagina vind je al deze ervaringen terug!

Over Weekendbee

Weekendbee is een webwinkel die gespecialiseerd is in een duidelijk gegeven: duurzame sportkleding met oog voor de wereld om ons heen. Het bedrijf werd opgericht in 2018 door onderneemsters Aissa en Jukka. Na een wereldreis viel het hen op hoe de aarde aan het lijden is onder de menselijke aanwezigheid. Om hier hun steentje aan bij te dragen besloten ze om in te zetten op sportkleding die een hart voor de natuur heeft. Dat bleek moeilijk te vinden en dus werd Weekendbee opgericht om die zoektocht voor de consument gemakkelijker te maken. Bij Weekendbee vind je dan ook producten van tal van duurzame merken en heel wat informatie over de ecologische keuzes die je elke dag opnieuw kunt maken. Niet voor niets is de naam Weekendbee dan ook afgeleid van bijen. Het dier dat misschien wel de belangrijkste rol speelt in onze voedselvoorziening.

Waarom kiezen voor Weekendbee?

Bij Weekendbee vind je in de eerste plaats een groot assortiment aan ecologisch verantwoorde producten terug op één handige locatie. Bovendien vind je hier ook heel wat informatie over het hoe en het waarom. Op de website vind je tal van producten voor vrouwen en heren. Zo kan je er terecht voor overhemden, slips, jassen, yogakleding, sweaters, shirts en ga zo maar door. Om maar een kleine greep uit het aantal beschikbare merken te nemen: Fiini, Vaude, Houdini, Pure Waste, Népra en nog veel meer! Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Weekendbee levert emissievrij doorheen de hele wereld en biedt 30 dagen gratis retourneren aan. Wil je op de hoogte blijven van promoties, acties en nieuwtjes? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Weekendbee.

Is Weekendbee betrouwbaar?

Weekendbee is een vrij nieuw bedrijf. Je kunt echter op beide oren slapen wat betreft de betrouwbaarheid. Zo biedt Weekendbee tal van producten aan van merken met een uitstekende reputatie. Zo vind je ook op de website heel wat reviews terug van echte klanten en bovendien vind je Weekendbee terug op zo goed als elk social media platform. De website beschikt tevens over een eigen klantendienst en pakt ook uit met een eigen ambassadeursteam. Ben je op zoek naar informatie over het bedrijf of het team achter het bedrijf? Ook die informatie vind je gewoon op de website terug. Ten slotte is ook de verbinding met de webshop van Weekendbee veilig. Betalen kan op heel wat veilige en vertrouwde manieren zoals onder andere via iDeal, Klarna, PayPal, Mastercard en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Op de website van Weekendbee vind je al heel wat informatie terug over het bedrijf. Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat je op zoek bent naar nog een beetje extra informatie. In dat geval kan je contact opnemen met de klantendienst van Weekendbee. Dat kan door bijvoorbeeld even te WhatsAppen of te bellen. Ook kan je via sociale media een berichtje sturen zoals Facebook of Instagram. Ook is het mogelijk om een mail te sturen of via de website even contact op te nemen. In de regel krijg je binnen de werkdag een antwoord terug van Weekendbee. Bij klachten kan het antwoord iets langer tot ten laatste 14 dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij Weekendbee? Dan is jouw ervaring met dit bedrijf waar wij naar op zoek zijn. Wat vond je van het hele proces? Wat vind je van de kwaliteit van jouw aankoop? Wat kocht je er exact? Hoe zou je de snelheid van levering beoordelen? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op Weekendbee? Schrijf jouw review op deze pagina en help onze bezoekers!

Reviews over Weekendbee

Gerelateerde bedrijven

Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
PlayHockey.shop logo
PlayHockey.shop
2 beoordelingen
9
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Weekendbee

Weekendbee is geverifieerd door ons expert team. De webshop Weekendbee bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Weekendbee lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Weekendbee. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Weekendbee is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Weekendbee te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Weekendbee


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
PlayHockey.shop logo
PlayHockey.shop
2 beoordelingen
9
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weekendbee een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Weekendbee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weekendbee actief?

Weekendbee is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weekendbee reviews? Dan kun je naar de website van Weekendbee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie