Webshopvoorkatten.nl logo

Webshopvoorkatten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Webshopvoorkatten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
387
Webshopvoorkatten.nl logo
Website
Webshopvoorkatten.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Webshopvoorkatten.nl

Als je een kat in huis hebt heb je natuurlijk niet enkel een kat in huis. Je hebt ook heel wat spullen die je voor die kat moet aanschaffen. Denk bijvoorbeeld maar aan een kattenbak, een mandje, voeding en ga zo maar door. Bij Webshopvoorkatten.nl vind je alles wat je nodig hebt om het leven van jouw kat perfect te maken. Maar is Webshopvoorkatten.nl daar de beste site voor? Zijn de ervaringen van hun klanten positief? Hoe beoordelen mensen Webshopvoorkatten.nl? Op deze pagina hebben wij om die vragen te beantwoorden alle reviews over Webshopvoorkatten.nl overzichtelijk weergegeven. Zo kan jij goed inschatten of deze webwinkel voor jou de juiste is.

Over Webshopvoorkatten.nl

Webshopvoorkatten.nl is een webwinkel die zijn naam niet gestolen heeft. Je vindt er immers een ruim assortiment aan producten voor katten. De webwinkel wordt uitgebaat door Canome B.V. en is al sinds 2013 actief binnen de sector. De pijlers van hun werking zijn een uitgebreid aanbod aan scherpe prijzen en een uitstekende service. Als echte specialist in alles wat met katten te maken heeft kan je bij Webshopvoorkatten.nl immers terecht voor advies, informatie en vragen over katten en hun toebehoren. De webwinkel maakt zich daarbij sterk dat ze zo goed als alles voor katten op voorraad hebben of aan kunnen komen. Bovendien heeft Webshopvoorkatten.nl een uitgebreid netwerk uit kunnen bouwen in de voorgaande jaren. Niet voor niets zijn ze partner van internetgigant Bol.com.

Waarom kiezen voor Webshopvoorkatten.nl?

Bij Webshopvoorkatten.nl vind je het grootste assortiment kattenspullen terug dat je online kunt vinden. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: krabpaal, kattenbak, kattenvoer, kattenmand, speelgoed, kattenhalsband en verzorgen. Is er een bepaald product dat je niet meteen terug kunt vinden? Dan kan je een trefwoord invullen in de zoekbalk op de website om toch te vinden wat je zoekt. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je bij bestellingen vanaf vijftig euro van maximaal dertig kilogram geen verzendkosten meer. Bovendien mag je jouw pakketje snel verwachten. Voor 18 uur besteld is morgen al in huis. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je jouw aankoop plots toch niet meer nodig hebt. In dat geval heb je veertien dagen de tijd na aankoopdatum om jouw bestelling retour te sturen. Hiervoor vul je het retourformulier op de website in.

Is Webshopvoorkatten.nl betrouwbaar?

Kan je erop vertrouwen dat een bestelling bij Webshopvoorkatten.nl betrouwbaar is? Het antwoord daarop is dat je dat absoluut kan. Zo is Webshopvoorkatten.nl al actief sinds 2013 en heeft het in die periode een goede reputatie opgebouwd. Bovendien is de webshop een partner van Bol.com en dat geeft ook bepaalde garanties. Op de website vind je tevens belangrijke informatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ook beschikt Webshopvoorkatten.nl over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. De verbinding met de website zelf is een veilige op basis van het SSL-protocol en dus zijn ook jouw persoonsgegevens veilig. Ten slotte is het zo dat je bij Webshopvoorkatten.nl veilig kunt betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Er is dus geen enkele reden om je zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Is er iets niet duidelijk op de website en heb je daar een vraag over? Of zit je misschien met een probleem of een klacht? Hoe dan ook kan je dan de klantenservice van Webshopvoorkatten.nl contacteren. Dat kan op drie verschillende manieren: je kunt telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren, je kunt een mail sturen of je kunt een ticket aanmaken via de pagina klantenservice op de website. Webshopvoorkatten.nl tracht alle vragen en mails richting de klantenservice binnen de dag te beantwoorden. Bij klachten krijg je een ontvangstbevestiging en binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij voor jouw kat of katten thuis al eens iets gekocht bij Webshopvoorkatten.nl? Dan is jouw ervaring met en jouw beoordeling van deze website van groot belang voor andere katteneigenaars. Was het voor jou een positieve of een negatieve ervaring? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Staat er voldoende informatie bij het bestellen en klopt deze ook? Is de levertijd zoals omschreven of moest je langer wachten? Helpt de klantenservice je bij vragen en/of problemen op een correcte en vriendelijke manier? Schrijf jouw ervaring met Webshopvoorkatten.nl neer in een review op deze pagina en help iedereen die op zoek is naar meer informatie.

Reviews over Webshopvoorkatten.nl
Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
45 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne webshop

Erg fijne webshop om spullen voor mijn katten te bestellen. Ik heb hier al meerdere spullen besteld voor mijn 2 katten en ze zijn er elke keer weer super blij mee. Het leveren van de producten gaat ook erg snel!

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elizabeth S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Webshopvoorkatten.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
45 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Webshopvoorkatten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Webshopvoorkatten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Webshopvoorkatten.nl actief?

Webshopvoorkatten.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Webshopvoorkatten.nl reviews? Dan kun je naar de website van Webshopvoorkatten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie