Watchwinderwebshop logo

Watchwinderwebshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Watchwinderwebshop reviews, ervaringen en beoordelingen
1029
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Watchwinderwebshop

Watchwinderwebshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Watchwinderwebshop bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Watchwinderwebshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Watchwinderwebshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Watchwinderwebshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Watchwinderwebshop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Ik had een tijdje gelden deze site voor het eerst gezien maar had nog enige twijfels. Ik heb vervolgens even gebeld en ik kreeg meteen een scherpe offerte aangeboden. De dag daarna was de winder meteen binnen en deze zat keurig verpakt. Echt een top service!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Watchwinderwebshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Maes & Hills Collection logo
Maes & Hills Collection
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Watchwinderwebshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Watchwinderwebshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Watchwinderwebshop actief?

Watchwinderwebshop is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Watchwinderwebshop reviews? Dan kun je naar de website van Watchwinderwebshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie