VriendenLoterij logo

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
VriendenLoterij logo
Website
VriendenLoterij
Categorie
Kansspel

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7
5,1
34% zou hier weer kopen
19 beoordelingen
Lees onze review over VriendenLoterij

Het bedrijf VriendenLoterij is geverifieerd door ons. De webshop VriendenLoterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VriendenLoterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VriendenLoterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VriendenLoterij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VriendenLoterij. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VriendenLoterij.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos. Ben al maanden bezig met opzeggen.

Waardeloos ben al maanden bezig met opzeggen. Telefonisch, schriftelijk en uiteindelijk krijg je mail dat je in september voor het laatst meespeelt. Fijn. Willen wel afschrijven voor oktober. Betaling geblokkeerd, echter blijven het proberen. Weer mails gestuurd geen bericht terug. Nu maar weer gebeld en wat blijkt ze hebben nog een lot open staan. Nu weer opgezegd en zou weer mail krijgen. Waardeloos dat je zo al maanden ermee bezig bent. Begin er niet aan is een doffe ellende

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 22-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

In een groot aantal jaren alleen een aantal zeer eenvoudige prijsjes gehad. Opzeggen wordt kennelijk bewust zeer moeilijk gemaakt. Ellenlange verhalen om je op andere gedachten te brengen voordat er echt actie tot opzeggen wordt genomen.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 25-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel leuke kleinere prijzen gewonnen

Hoe ik lid ben geworden van de Vriendenloterij is mij nog steeds een vraag, maar eigenlijk nooit opgezegd omdat ik de prijs erg vond meevallen. Ik krijg dan ook erg veel leuke prijzen voor bijvoorbeeld een dagje weg en volgens mij ook ooit een cadeaubon gewonnen. Zo win je nog eens wat

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Milco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede doelen steunen en geld winnen

Ik speel nu een paar maanden mee met wat vrienden. Hoewel we nog niets hebben gewonnen geeft het een goed gevoel dat we goede doelen steunen.

Natuurlijk doe je mee om geld te winnen dus daar hopen we dan ook allemaal op. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat we alleen mee doen voor de goede doelen want uiteindelijk wil je rijk worden. Is denk een kwestie van tijd.

Geplaatst op: 28-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kosten niet al te hoog

De kosten zijn niet al te hoog vandaar dat wij ons hebben ingeschreven voor de Vriendenloterij. Hebben toch al een keer een leuk prijsje voor het gezin gewonnen

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dino

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd leuke prijzen met me vrienden

Ik speel al jaren mee met me vrienden en inderdaad voor het goede doel. Wij zjin een voetbalteam en hebben ons met ze alle ingeschreven onder het mom van dat we dan geld in goede doelen steken. Toch vind ik altidj leuk om een prijsje te krijgen en dat krijg ik regelmatig met de Vriendenloterij. Een leuke bak ben&jerry, voetbalwedstrijd of kaartjes voor de dierentuin. Alles heb ik al voorbij zien komen

Helemaal leuk ook voor de kids!

Geplaatst op: 15-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Boris

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos, oplichterij

Je wordt vriendelijk verwelkomt. Als je opzegt krijg je aardige dame en en een mail maar daarna gewoon doorgaan het afschrijven. Blokkeer betalingen. Schrijf hierover een mail maar je hoort niets. Dan wordt er de week erop gewoon weer een poging gedaan om af te schrijven. Waardeloos en oplichterij

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-10-2021
Geschreven door: Wim T.

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte onduidelijke loterij waar je naast afschrijvingen nooit iets van hoort

Ach ja leuk , dacht ik beetje bingo spelen ,leek leuk dacht ik
Maar al snel voel jeje bedrogen
Bingo kaarten komen niet ,extra trekkingen ? Worden ongeautiriseerd af geschreven. Uitslagen krijg je niet klanten service Kwaliteit Uterst Terleurstellend 40 minuten in de wacht om dan doorgeschakeld te worden om dan weer 27 min te wachten.
Het enige wat je ziet van deze loterij is een maandelijkse afschrijving .
Geen spelshow of bingo ( kaarten?? Nooit gehad)
Uitslagen via mailtje zou opzijn minst netjes zijn toch ?
Niets alleen elke 24e een afschrijving .
Dat is echt te weinig en na 70min wachten kan je windelijk opzeggen bij een zeer irritant gedragende medewerker .die volzit met teld marketing trucjes
Schandalig slechte loterij.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 04-10-2021
Geschreven door: Dirk D.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Smerige oplichtersbende

Wil je opzeggen dan moet je eerst 3x inbellen voor er een mederwerker aan de telefoon komt. Vervolgens krijg je een lulverhaal over waarom je lid moet blijven.
En dan dat je nog 3 maanden gratis mag meespelen (jaja, de 1e maand was al afgeschreven) maar dan moet je dat wel eerst even vastleggen.
Geef ik aan dat als je iets gratis krijgt je niks moet hoeven vast te leggen en dat ze mijn gegevens al wel hebben dus waarom een bandje inspreken? Nu werd de medewerkster erg brutaal en zei dat ik het verhaal omdraaide !! Ja joh, ik bel op mijn kosten om op te zeggen en jij gaat proberen mij te strikken voor iets nieuws onzinnigs?? Eerder opstaan meisje. Maar enkele dagen later krijg ik doodleuk een bevestiging dat ik opnieuw meedoe met een lotnummer !!! Te gek voor woorden, ik heb alle betalingen aan dit geteisem inmiddels gestroneerd. Ze komen maar op, de juridische stkken liggen al klaar voor verzending. Dus Nooit meer intrappen in deze vijandenloterij

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 15-09-2021
Geschreven door: Wout E.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Nadat iemand aan de deur kwam om hiervoor aan te melden leek het heel leuk. Ik zou gratis mee kunnen spelen en zou een mail krijgen vanaf wanneer ik zou moeten betalen. Dit is niet gebeurt. Hierdoor heb ik extra geld moeten betalen, dat is niet erg maar wat je vervolgens aan de telefoon krijgt daar valt niet over te spreken. Een arrogante vrouw met de instelling om alleen maar meer geld te verdienen. Nadat ik 4 keer steeds bozer heb aangegeven te willen opzeggen snapte ze het pas dat niet iedereen voor die vuile praatjes valt. Kortom werk aub aan je klantvriendelijkheid want dit kan echt niet.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke oplichters

zetten de betaling voort na afmelden, hangen de telefoon gewoon op tijdens gesprek

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: De V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht, oplichting

Wanneer je bij de vriendenloterij wilt opzeggen wordt dit op schandalige wijzen tegengewerkt. Een bijna onvindbaar wegformulier dat consequent op het laatste tabblad vastloopt na buitensporig veel informatie te moeten invullen. Een telefoonnummer dat tijdens de beschreven bereikbare uren direct wordt opgehangen.

Dit neigt naar oplichting.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Maurits S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Na een aan de deur aanmelding half mei 2019 via email de bevestiging gekregen dat de inschrijving in behandeling was.
Verder via email nooit meer iets gehoord maar wel na 1 x gratis mee te hebben gedaan een paar maanden geld afgeschreven.
Klantvriendelijkheid is daar ver te zoeken.
Inmiddels telefonisch opgezegd wat niet binnen 2 minuten geregeld is. Instelling; puur geld verdienen. Walgelijke toko.

Geplaatst op: 26-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Aad

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters die gebruik maken van mensen onwetendheid

Zoals er boven vermeld staat. Steun dit bedrijf absoluut niet. Ze brengen niks bij aan de maatschappij en doen alles om op een vuile manier aan geld te komen door alle slimme trucjes in de wet net “acceptabel/legaal” te kunnen uitvoeren. Absoluut WALGELIJK!

Geplaatst op: 05-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jj

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Bijna 15 jaar meegespeeld op fout adres hoewel verhuizing gemeld wel betaald nooooooit iets gewonnen althans geen bericht gehad hierover, want wisten het adres niet. Nu gebeld u bekijkt het maar prijzen niet ouder dan een jaar sturen wij u toe.
Fijne vrienden, nooit meer.

Geplaatst op: 09-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Moeilijk af te melden

Met de loterij geen probleem. Afmelden is lastig, lange wachttijd telefoon als je dan aan de beurt ben en je gaat je gegevens noemen word het gesprek afgebroken.. weer bellen weer extra lange wachttijd. Eindelijk aan de beurt met ene Tobias die me duidelijk probeert om te praten en vind dat ik naar hem moet luisteren want ik heb hem nodig om van mijn loten af te komen en anders moet ik maar ophangen en een andere keer terugbellen wat zijn dit voor manieren?
Wat een machtsvertoning alleen maar omdat ik van mijn lidmaatschap af wil.

Geplaatst op: 02-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sandra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klacht

Het is werklijkwaar belachelijk dat jullie (vriendenloterij) het zo moeilijk maken om het op te zeggen. het is leuk om mee te doen maar het is hypocriet om het opzeggen zo moeilijk te maken, op deze manier is het niet eens meer leuk! Ik heb al meerdere malen gebeld (want dat zou het snelst zijn) ondertussen sta ik nu voor 5e keer al ruim 16 minuten in de wacht. De keren hiervoor heb ik ruim een 40 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Jullie terug bel service slaat ook nergens op want je wordt terug gebeld en staat vervolgens op dezelfde manier in de wacht... Er is geen enkele andere mogelijkheid beschreven op de website. Echt... zo schandalig vindt ik dit. Geldklopperij om het zo vervelend te maken om op te zeggen. Neem meer klantenservice mensen aan of laat opzeggen gewoon via (een duidelijke) mail route gaan! dat jullie je niet kapot schamen!

Geplaatst op: 15-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Chantal

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Irritant abonnement ooit!

Geen gegarandeerd prijs! Je krijgt alleen maar reclame!

Geplaatst op: 09-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Elizabeth

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VriendenLoterij


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VriendenLoterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 19 beoordelingen geplaatst over VriendenLoterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,1 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VriendenLoterij actief?

VriendenLoterij is vooral actief in de categorie kansspel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VriendenLoterij reviews? Dan kun je naar de website van VriendenLoterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie