VriendenLoterij logo

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
133
VriendenLoterij logo
Website
VriendenLoterij
Categorie
Kansspel

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

3,9
23% zou hier weer kopen
64 beoordelingen
Lees onze review over VriendenLoterij

Het bedrijf VriendenLoterij is geverifieerd door ons. De webshop VriendenLoterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VriendenLoterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VriendenLoterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VriendenLoterij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VriendenLoterij. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VriendenLoterij.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Je komt er niet meer vanaf

Gratis loten, maar vervolgens kom je er niet meer van af. Online afmelden werkt niet. Bellen duurt langer dan 20 minuten, als je niet weg wordt geklikt en een bewijs van afmelding na een te lang telefonisch gesprek krijg ik niet. Waardeloze organisatie.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Via telefoon zeer moeilijk bereikbaar. Chat-box geeft geen antwoord. Bij aanmaken account klopt het loten-overzicht niet. Nu 2 uur pogingen en wachtrij uiteindelijk telefonisch contact waarbij je je zowat moet verantwoorden waarom je opzegt. Voorts wordt medegedeeld dat ze nog 2 maanden gaan afboeken.
Een boevenbende.

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Je komt er moeilijk vanaf je wordt dood gegooid met reclame folders& mails en ze houden je zoet elk jaar met zgn gratis chocolaatjes dit is geen goede doel acties meer maar puur oplichterij zaken vullers zijn ze

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Angelo P.

5 / 10
2/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Nooit eraan beginnen, want je komt er niet vanaf. Wil je er vanaf, dan werkt het opzeggen via de site niet en heb je eindelijk na een half uur iemand aan de lijn, dan verbreekt hij de verbinding, zodat je niet kunt opzeggen. De reinste oplichting!!! Een 2 beoordeling is nog te hoog!

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn vrienden zijn het niet!

Toen ik de 1e keer belde om op te zeggen werd er afgesproken dat ik nog 1 maand mee zou spelen. De maand erna werd er gewoon weer afgeschreven en een week later ook weer voor de december trekking.
Heb alles teruggeboekt en heb de klantenservice weer gebeld. Er werd gezegd dat ik na die laatste maand weer terug had moeten bellen, maar dat was totaal niet gecommuniceerd naar me. Ik heb een bandopname moeten doen en nu zou het in orde zijn.
Nu kijk ik weer in mijn bankierapp en is weer alles afgeschreven inclusief die december trekking. Gewoon €58,00 .
Sorry dit gaat mij echt veel te ver. Schandalig gewoon en helemaal die verhalen die ik lees van mensen met overleden ouders of andere familieleden.
Dat je nog geld van overledenen rooft is toch te gek voor woorden!! GA JE SCHAMEN!!!

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontoegankelijk, onvriendelijk en onbehulpzaam

Ik ben deelnemer met twee loten. Toen ik dit wilde opzeggen, heb ik drie keer het nummer gebeld, in de wachtrij gestaan, iemand gesproken, alleen om dan midden in het gesprek de ander opeens weg te hebben vallen.

Ik heb nog geprobeerd in te loggen, maar mijn wachtwoord was incorrect. Toen ik de optie 'wachtwoord vergeten' gebruikte, kreeg ik een email die zei dat er geen account met mijn mailadres bestaat. Toen ik probeerde te registeren, kreeg ik een email die zei dat er al een account met mijn mailadres bestaat. Ik kon hier niets mee.

De live chat was ontzettend onvriendelijk. Eerst werd me verteld te bellen, waarna ik herhaalde dat ik het al drie keer had geprobeerd. Vervolgens werd me verteld om online af te zeggen, maar hier zitten kosten aan verbonden. Daarbij kon ik dus niet inloggen. Vervolgens werd er, zonder excuses of andere mogelijkheden, verteld om dan maar een brief te sturen. Dat vind ik eigenlijk teveel moeite en zonde van de postzegel.

Of dit nou foutjes zijn of niet, dit is ontzettend gebruikersonvriendelijk en de duidelijke weerstand om ook maar een beetje te helpen of hun problemen op te lossen laat het haast doen overkomen als oplichterij. Ik zal weer proberen te bellen en een brief sturen - maar ik ben zeer ontevreden over de service en de toegankelijkheid van het afzeggen.

Geplaatst op: 15-10-2022
Laatst bewerkt op: 15-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijk

Belachelijk

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: T

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Ik ben onlangs lid geworden maar dit kon alleen met 2 loten te gelijk. Maar ik kon voor 1 okt opzeggen. Net geprobeerd 1 lot op te zeggen nou ik kon er geen speld tussen krijgen ze bleef maar zeggen wat ik zou missen en wat ze aan mocht bieden en dan en dan grotere prijzen kon winnen. Ik had al gezegd dat ik niets wilde dan alleen 1 lot opzeggen, toen ze mij weer alle voor en nadelen ging vertellen zei ik dat ik geen riedel wilde horen maar dat ze gewoon moest regelen om 1 lot op te zeggen. Tot mijn verbazing verbrak ze gewoon de verbinding bij terug bellen kreeg ik te horen dat ze nu gesloten waren. Ik ben ziedend.
Ik ga mijn geld terug laten boeken door de bank pasjes doorknippenen terug sturen.
Bij elke loterij zijn deze problemen aan de orde. Laat de regering daar maar eens wat aan doen.

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Meta V.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een verrekte oplichters

Stuk voor stuk oplichters. Wie hier ook maar denkt te gaan werken en werkt hoeven mij niet tegen te komen op straat. Bijna onmogelijk om abbonnement op te zeggen en vervolgens maar gwn geld van de rekening blijven schrijven. Wat een trieste gebeurtenis, schaam je kapot. Ik zou echt niet met mezelf kunnen leven.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK, BIJNA ONMOGELIJK OP TE ZEGGEN

VRESELIJK, BIJNA ONMOGELIJK OP TE ZEGGEN.

15 minuten aan de telefoon en allerlei onbeduidende vragen te beantwoorden.
totaal irritant.
15 jaar gespeeld en nooit iets gewonnen.
Onhebbelijk vasthouden aan een lidmaatschap.
NIET DOEN!!

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
AFZETTERS & OPLICHTERS

Gratis meedoen voor 14 euro. 30 euro afgeschreven en ik kan ze niet bereiken.
Kijk hiervoor uit ga dit nooit doen. VriendenLoterij zijn de aller grootste AFZETTERS in NL

Geplaatst op: 03-12-2022
Laatst bewerkt op: 03-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Bij overlijden kunnen alleen mensen in de eerstelijn familie opzeggen. Als je man overleden is en geen kinderen hebt moet je via aangetekend brief opzeggen...dit is toch te gek voor woorden. Wil de loterij voor mn tante opzeggen die is overleden dan kan dat niet ook al is haar man overleden en geen kinderen. En dan zeg je dan zeg ik hierbij mijn eigen lidmaatschap ook op dan moet je weer opnieuw bellen want degene die aanneemt kan dit blijkbaar niet. En zegt ook gewoon daar moet je opnieuw voor bellen....geen vriendenloterij voor mij meet

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Bij overlijden kunnen alleen mensen in de eerstelijn familie opzeggen. Als je man overleden is en geen kinderen hebt moet je via aangetekend brief opzeggen...dit is toch te gek voor woorden. Wil de loterij voor mn tante opzeggen die is overleden dan kan dat niet ook al is haar man overleden en geen kinderen. En dan zeg je dan zeg ik hierbij mijn eigen lidmaatschap ook op dan moet je weer opnieuw bellen want degene die aanneemt kan dit blijkbaar niet. En zegt ook gewoon daar moet je opnieuw voor bellen....geen vriendenloterij voor mij meet

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trap er niet inen waarschuw je medemensen in je omgeving.

Vandaag een jongen in een blauw shirt met badge van de vriendenlotterij aan de deur. Ik had van alles gewonnen omdat er veel mensen in mijn straat meespeelden. Het was geheel gratis en zat nergens aan vast (lol)
Toen ik tegen de jongen aanhield dat hij zijn verhaal goed had ingestudeerd en zo op kon zeggen. Ik gaf hem een tip voor zichzelf. Jongen onthoud één ding. GRATIS is nooit GRATIS !!! hij moest lachen en liep weg. Dat zegt meer dan woorden.Wees gewaarschuwd !!!!

Geplaatst op: 19-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-09-2022
Geschreven door: Alexander ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellende

Zonder toestemming gegeven te hebben, bleek ik lid. De mevrouw aan de telefoon bleef onvriendelijk herhalen sinds wanneer ik lid zou zijn. Mijn bezwaren en opmerkingen werden genegeerd en niet opgenomen bij de bandopname toen ze het gesprek opnam ondanks verzoek. Vermijd deze club!

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloofde prijzen komen niet

Ik heb maand mei Luxe prijs gewonnen ze maakte op Facebook al heel de maand reclame met een dyson stofzuiger. Dacht mooie prijs voor mijn nieuwe huis, en wat denk je ik heb het prijs gewonnen. Nu kreeg ik een brief gaat u voor de stofzuiger of voor de andere prijzen. Er zat een code bij wat ik nodig had om te loggen. Wat mij verbaasde een dronne of koffieapparaat enz maar geen dyson stofzuiger.
Ik maar bellen ja die waren allemaal weg en ik deed meteen toen brief binnen kwam inloggen. Ik zei reserveer die prijs maar als het binnen was, nee dat gaat niet je moet zelf in de gaten houden, en u code is geldig tot september daarna kan u verlengen. Wat staat er nu op maand juni weer dyson stofzuiger terwijl ze er niet zijn. Als ik nu lees hoeveel klachten er zijn vind ik dat politiek er iets aan moet doen. Dit kan echt niet, en vriendenloterij reageer is op al deze bozen berichten.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen; OOK VERKEERDE DOELEN

Ik ga ermee stoppen. Direct na aanvang prijs ... Vier keer binnen vijf maanden. Nou ja prijzen? Letterlijk kleine prijzen. Dingen waar je als man alleen niks aan hebt. Afgegeven aan mijn dochter en kleindochter. Daarna nul- komma-nul keer prijs. Op zich niet erg. Niettemin ga ik opzeggen binnenkort. Maar meer om reden dat een aantal instellingen die gesponsord worden mij tegenstaan. Zoals ondermeer de Eredivisie Voetbal (lees: KNVB). Geef het uit aan een GOED DOEL. De KNVB barst al compleet uit z'n voegen van het (sponsor)geld. De KNVB is GEEN GOED DOEL. DE KNVB IS EEN SUPER COMMERCIEEL BEDRIJF!!! Geen instelling en al helemaal geen goed doel, met salarissen voor de top die het salaris van Mark Rutte ver te boven gaan.
Ik geef mijn geld wel uit aan andere ECHTE GOEDE DOELEN

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Ron S.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit

Tot drie keer opgezegd met alle gegevens lotnummer bankrek nr maar deze club blijft maar incasseren en negeren alle contact. alleen aangetekend schrijven helpt bij dit soort lui

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze opzegmogelijkheid.

Na 12 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. Ik zei dat ik wilde opzeggen en toen begon het tijdrekken pas echt. Er werd me gevraagd oa het Iban nummer. En later mocht ik dit nogmaals doen voor de bandopname. Vreemd maar weer kostbare tijd. En er worden me vragen gesteld waar ik totaal niet op zat te wachten zoals mogen we je weer telefonisch of per email benaderen in de toekomst? Ik wilde dat mijn abonnement stopgezet zou worden! Ik was wel genoodzaakt de hele procedure te volgen. Kort gezegd (niet de persoon aan de lijn ) waardeloze service.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Piet H.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Probeer na overlijden van mij moeder op te zeggen maar dat is ondoenlijk werkelijk niet best

probeer dus het lot van mijn overleden moeder op te zeggen.
online niet mogelijk
uiteindelijk maar gebeld, krijg ik een onverstaanbaar op mitrailleur snelheid pratende dame aan de lijn.
toen moest ik op een gegeven moment gegevens voor een band opname gaan herhalen hier klopte helemaal niets van en heb uiteindelijk kwaad de verbinding verbroken.

Mijn moeder is dood dus daar valt niets meer te halen dus laat dit er op aan komen. storneer tot de rekening is geblokkeerd.

MAAR TRAP NIET IN DEZE OPLICHTERS BENDE

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzeggen is een ramp.

Opzeggen doe je niet zomaar bij de Vriendenloterij. Het duurt bijna een kwartier om op te zeggen. Had duidelijk het idee dat ik " aan het lijntje" werd gehouden door een nauwelijks te verstane telefoniste. De informatie om af te zeggen moest ik 2 keer doorgeven.
Ik ben benieuwd of mijn abonnement nu opgezegd is en wat er in rekening gebracht gaat worden voor het zeer onaangename afzegtelefoontje.
Wie gaat hiet iets aan doen?

Geef je niet op voor de Vriendenloterij!!!!!!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Heb lot opgezegd blijven het gewoon afschrijven.
Gebeld zeggen dat het niet goed is gegaan met opzeggen. Waardeloze organisatie.

Geplaatst op: 25-06-2022
Laatst bewerkt op: 25-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afzetters

Ik had de 2 loten al een keer telefonisch opgezegd.
Ze bleven maar proberen om geld van mijn rekening af te halen, maar na 1x had ik ze geblokkeerd, dus dat kon daarna niet meer..
Wèl iedere keer bericht van de bank dat er wéér een 'niet incasseerbare incasso' was geweest.
Dus wéér bellen om dat te laten stoppen.
Werd ik met veel vragen aan het lijntje gehouden.
Duur: 9,9 minuten!
Kosten: €9,90!!!
Blijkt er in de kleine lettertjes te staan: honderdtien cpm, wat helemaal niet opvalt..
Daarom zetten ze ook niet €1,10 pm. neer, nee, want dàt valt veel meer op!
Ik ben benieuwd of ze me nú met rust laten, maar veel vertrouwen heb ik er niet in.. 🤮

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Kathy M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting aan de deur

Wat een slechte organisatie, wat een onzinverhalen die ze aan de deur (proberen te) verkopen. Ze bellen aan en feliciteren je zogenaamd, met een gratis VIP-kaart, die je in de handen wordt gedrukt. Vervolgens vraag je tekst en uitleg en dan begint het ingestudeerde verhaal: 'U heeft het niet meegekregen? Omdat er in uw straat zoveel mensen meedoen met de VriendenLoterij, krijgt u deze VIP-kaart. Daarmee kunt u hele leuke dingen doen, alstublieft'. Vervolgens kan je zogenaamd eenmalig gratis meedoen, zonder verdere verplichtingen (tuurlijk, maak dat de kat wijs!). En natuurlijk willen ze alleen even je persoonlijke gegevens registreren. Gelukkig had ik al door op wat voor een sluwe wijze iemand hier bezig was om mij te manipuleren! Ik zei simpel weg nee, geen interesse in en de VIP-kaart werd nog net niet uit mijn handen getrokken, die wil ik dan wel terug zei de opdringerige meneer. Mijn bloed ging er van koken. Het zijn wolven in schaapskleren!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leugens en geldklopperij

Het afsluiten ging heel makkelijk, de verkoper aan de deur was vriendelijk. Echter blijkt wat hij zei niet te kloppen en ontvang ik niet de beloofde voordelen bij het abonnement. Omdat het zo lang duurde voor ik mijn VIP kaart kreeg was het geld alweer afgeschreven, tot zelfs 2x in de maand. Nu heb ik de VIP pas ontvangen maar blijkt hier ook geen informatie bij te zitten over de beloofde voordelen en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze ontwijken de moeilijke vragen gewoon en gaan alleen in op dingen die hun geld opleveren en makkelijk zijn. Zo wilden ze mij een tweede abonnement laten afsluiten (zonder te zeggen dat dit weer een abonnement was met de bijbehorende kosten) en zijn ze algemeen kortaf en gaan ze op de meeste dingen niet in. Tot zover klanten"service" en voordelen, ze liegen gewoon om maar zo veel mogelijk geld binnen te halen.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkopers met leugens

Vandaag verkoper aan de deur gehad. We hadden een gratis lot gewonnen omdat de prijs in ons postcodegebied was gevallen. Wat een onzin en begon al gegevens te vragen. Aangegeven dat ik er niks van geloof en gratis bestaat niet

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure geldklopperij

Het is pure geldklopperij. Bij Opzeggen gaan ze tot misselijk makend door om je toch nog een maand gratis te laten mee spelen, maar ze misleiden je vreselijk. Trap er niet in. Iedereen vult eerst zijn zakken en uiteindelijk blijft er maar heel weinig over voor het goede doel. Vriendenloterij nooit meer.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla W.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Een grote klotebende,
Prijzen stellen niks voor, HEMA kaart of snijplanken heb ik voldoende!!!
Over geld prijzen al helemaal niet te praten.
Je wordt hier gewoon aan het lijntje gehouden.
Dit noem ik oplichting!!!

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Jaap I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Walgelijke vertoning

Bij het telefonische contact waarin ik mijn lidmaatschap wilde opzeggen, ben ik nog nooit zo onbeschoft behandeld als door deze dame. Dame bleef maar door emmeren over wat ik wel niet misliep, etc etc, wilde gewoon niet eens luisteren naar mij als klant en liet mij niets eens mijn zegje doen. Nog nooit zo'n onbeschofte trol meegemaakt.

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert L.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Misdadig

Hoe kan dit? Hoe kan het dat mensen nog zo behandeld mogen worden?? Het is 2022, het lijkt me dat je zelf bepaald of je ergens mee mee wilt spelen, dit is gewoon crimineel, wat een walgelijke organisatie! Moet echt verboden worden

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leonie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VriendenLoterij


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VriendenLoterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 64 beoordelingen geplaatst over VriendenLoterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,9 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VriendenLoterij actief?

VriendenLoterij is vooral actief in de categorie kansspel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VriendenLoterij reviews? Dan kun je naar de website van VriendenLoterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie