VriendenLoterij logo

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
133
VriendenLoterij logo
Website
VriendenLoterij
Categorie
Kansspel

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,3
22% zou hier weer kopen
52 beoordelingen
Lees onze review over VriendenLoterij

Het bedrijf VriendenLoterij is geverifieerd door ons. De webshop VriendenLoterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VriendenLoterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VriendenLoterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VriendenLoterij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VriendenLoterij. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VriendenLoterij.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Ik ben onlangs lid geworden maar dit kon alleen met 2 loten te gelijk. Maar ik kon voor 1 okt opzeggen. Net geprobeerd 1 lot op te zeggen nou ik kon er geen speld tussen krijgen ze bleef maar zeggen wat ik zou missen en wat ze aan mocht bieden en dan en dan grotere prijzen kon winnen. Ik had al gezegd dat ik niets wilde dan alleen 1 lot opzeggen, toen ze mij weer alle voor en nadelen ging vertellen zei ik dat ik geen riedel wilde horen maar dat ze gewoon moest regelen om 1 lot op te zeggen. Tot mijn verbazing verbrak ze gewoon de verbinding bij terug bellen kreeg ik te horen dat ze nu gesloten waren. Ik ben ziedend.
Ik ga mijn geld terug laten boeken door de bank pasjes doorknippenen terug sturen.
Bij elke loterij zijn deze problemen aan de orde. Laat de regering daar maar eens wat aan doen.

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Meta V.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Trap er niet inen waarschuw je medemensen in je omgeving.

Vandaag een jongen in een blauw shirt met badge van de vriendenlotterij aan de deur. Ik had van alles gewonnen omdat er veel mensen in mijn straat meespeelden. Het was geheel gratis en zat nergens aan vast (lol)
Toen ik tegen de jongen aanhield dat hij zijn verhaal goed had ingestudeerd en zo op kon zeggen. Ik gaf hem een tip voor zichzelf. Jongen onthoud één ding. GRATIS is nooit GRATIS !!! hij moest lachen en liep weg. Dat zegt meer dan woorden.Wees gewaarschuwd !!!!

Geplaatst op: 19-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-09-2022
Geschreven door: Alexander ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellende

Zonder toestemming gegeven te hebben, bleek ik lid. De mevrouw aan de telefoon bleef onvriendelijk herhalen sinds wanneer ik lid zou zijn. Mijn bezwaren en opmerkingen werden genegeerd en niet opgenomen bij de bandopname toen ze het gesprek opnam ondanks verzoek. Vermijd deze club!

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloofde prijzen komen niet

Ik heb maand mei Luxe prijs gewonnen ze maakte op Facebook al heel de maand reclame met een dyson stofzuiger. Dacht mooie prijs voor mijn nieuwe huis, en wat denk je ik heb het prijs gewonnen. Nu kreeg ik een brief gaat u voor de stofzuiger of voor de andere prijzen. Er zat een code bij wat ik nodig had om te loggen. Wat mij verbaasde een dronne of koffieapparaat enz maar geen dyson stofzuiger.
Ik maar bellen ja die waren allemaal weg en ik deed meteen toen brief binnen kwam inloggen. Ik zei reserveer die prijs maar als het binnen was, nee dat gaat niet je moet zelf in de gaten houden, en u code is geldig tot september daarna kan u verlengen. Wat staat er nu op maand juni weer dyson stofzuiger terwijl ze er niet zijn. Als ik nu lees hoeveel klachten er zijn vind ik dat politiek er iets aan moet doen. Dit kan echt niet, en vriendenloterij reageer is op al deze bozen berichten.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen; OOK VERKEERDE DOELEN

Ik ga ermee stoppen. Direct na aanvang prijs ... Vier keer binnen vijf maanden. Nou ja prijzen? Letterlijk kleine prijzen. Dingen waar je als man alleen niks aan hebt. Afgegeven aan mijn dochter en kleindochter. Daarna nul- komma-nul keer prijs. Op zich niet erg. Niettemin ga ik opzeggen binnenkort. Maar meer om reden dat een aantal instellingen die gesponsord worden mij tegenstaan. Zoals ondermeer de Eredivisie Voetbal (lees: KNVB). Geef het uit aan een GOED DOEL. De KNVB barst al compleet uit z'n voegen van het (sponsor)geld. De KNVB is GEEN GOED DOEL. DE KNVB IS EEN SUPER COMMERCIEEL BEDRIJF!!! Geen instelling en al helemaal geen goed doel, met salarissen voor de top die het salaris van Mark Rutte ver te boven gaan.
Ik geef mijn geld wel uit aan andere ECHTE GOEDE DOELEN

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Ron S.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit

Tot drie keer opgezegd met alle gegevens lotnummer bankrek nr maar deze club blijft maar incasseren en negeren alle contact. alleen aangetekend schrijven helpt bij dit soort lui

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze opzegmogelijkheid.

Na 12 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. Ik zei dat ik wilde opzeggen en toen begon het tijdrekken pas echt. Er werd me gevraagd oa het Iban nummer. En later mocht ik dit nogmaals doen voor de bandopname. Vreemd maar weer kostbare tijd. En er worden me vragen gesteld waar ik totaal niet op zat te wachten zoals mogen we je weer telefonisch of per email benaderen in de toekomst? Ik wilde dat mijn abonnement stopgezet zou worden! Ik was wel genoodzaakt de hele procedure te volgen. Kort gezegd (niet de persoon aan de lijn ) waardeloze service.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Piet H.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Probeer na overlijden van mij moeder op te zeggen maar dat is ondoenlijk werkelijk niet best

probeer dus het lot van mijn overleden moeder op te zeggen.
online niet mogelijk
uiteindelijk maar gebeld, krijg ik een onverstaanbaar op mitrailleur snelheid pratende dame aan de lijn.
toen moest ik op een gegeven moment gegevens voor een band opname gaan herhalen hier klopte helemaal niets van en heb uiteindelijk kwaad de verbinding verbroken.

Mijn moeder is dood dus daar valt niets meer te halen dus laat dit er op aan komen. storneer tot de rekening is geblokkeerd.

MAAR TRAP NIET IN DEZE OPLICHTERS BENDE

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzeggen is een ramp.

Opzeggen doe je niet zomaar bij de Vriendenloterij. Het duurt bijna een kwartier om op te zeggen. Had duidelijk het idee dat ik " aan het lijntje" werd gehouden door een nauwelijks te verstane telefoniste. De informatie om af te zeggen moest ik 2 keer doorgeven.
Ik ben benieuwd of mijn abonnement nu opgezegd is en wat er in rekening gebracht gaat worden voor het zeer onaangename afzegtelefoontje.
Wie gaat hiet iets aan doen?

Geef je niet op voor de Vriendenloterij!!!!!!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Heb lot opgezegd blijven het gewoon afschrijven.
Gebeld zeggen dat het niet goed is gegaan met opzeggen. Waardeloze organisatie.

Geplaatst op: 25-06-2022
Laatst bewerkt op: 25-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afzetters

Ik had de 2 loten al een keer telefonisch opgezegd.
Ze bleven maar proberen om geld van mijn rekening af te halen, maar na 1x had ik ze geblokkeerd, dus dat kon daarna niet meer..
Wèl iedere keer bericht van de bank dat er wéér een 'niet incasseerbare incasso' was geweest.
Dus wéér bellen om dat te laten stoppen.
Werd ik met veel vragen aan het lijntje gehouden.
Duur: 9,9 minuten!
Kosten: €9,90!!!
Blijkt er in de kleine lettertjes te staan: honderdtien cpm, wat helemaal niet opvalt..
Daarom zetten ze ook niet €1,10 pm. neer, nee, want dàt valt veel meer op!
Ik ben benieuwd of ze me nú met rust laten, maar veel vertrouwen heb ik er niet in.. 🤮

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Kathy M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting aan de deur

Wat een slechte organisatie, wat een onzinverhalen die ze aan de deur (proberen te) verkopen. Ze bellen aan en feliciteren je zogenaamd, met een gratis VIP-kaart, die je in de handen wordt gedrukt. Vervolgens vraag je tekst en uitleg en dan begint het ingestudeerde verhaal: 'U heeft het niet meegekregen? Omdat er in uw straat zoveel mensen meedoen met de VriendenLoterij, krijgt u deze VIP-kaart. Daarmee kunt u hele leuke dingen doen, alstublieft'. Vervolgens kan je zogenaamd eenmalig gratis meedoen, zonder verdere verplichtingen (tuurlijk, maak dat de kat wijs!). En natuurlijk willen ze alleen even je persoonlijke gegevens registreren. Gelukkig had ik al door op wat voor een sluwe wijze iemand hier bezig was om mij te manipuleren! Ik zei simpel weg nee, geen interesse in en de VIP-kaart werd nog net niet uit mijn handen getrokken, die wil ik dan wel terug zei de opdringerige meneer. Mijn bloed ging er van koken. Het zijn wolven in schaapskleren!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leugens en geldklopperij

Het afsluiten ging heel makkelijk, de verkoper aan de deur was vriendelijk. Echter blijkt wat hij zei niet te kloppen en ontvang ik niet de beloofde voordelen bij het abonnement. Omdat het zo lang duurde voor ik mijn VIP kaart kreeg was het geld alweer afgeschreven, tot zelfs 2x in de maand. Nu heb ik de VIP pas ontvangen maar blijkt hier ook geen informatie bij te zitten over de beloofde voordelen en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze ontwijken de moeilijke vragen gewoon en gaan alleen in op dingen die hun geld opleveren en makkelijk zijn. Zo wilden ze mij een tweede abonnement laten afsluiten (zonder te zeggen dat dit weer een abonnement was met de bijbehorende kosten) en zijn ze algemeen kortaf en gaan ze op de meeste dingen niet in. Tot zover klanten"service" en voordelen, ze liegen gewoon om maar zo veel mogelijk geld binnen te halen.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkopers met leugens

Vandaag verkoper aan de deur gehad. We hadden een gratis lot gewonnen omdat de prijs in ons postcodegebied was gevallen. Wat een onzin en begon al gegevens te vragen. Aangegeven dat ik er niks van geloof en gratis bestaat niet

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure geldklopperij

Het is pure geldklopperij. Bij Opzeggen gaan ze tot misselijk makend door om je toch nog een maand gratis te laten mee spelen, maar ze misleiden je vreselijk. Trap er niet in. Iedereen vult eerst zijn zakken en uiteindelijk blijft er maar heel weinig over voor het goede doel. Vriendenloterij nooit meer.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla W.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Een grote klotebende,
Prijzen stellen niks voor, HEMA kaart of snijplanken heb ik voldoende!!!
Over geld prijzen al helemaal niet te praten.
Je wordt hier gewoon aan het lijntje gehouden.
Dit noem ik oplichting!!!

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Jaap I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Walgelijke vertoning

Bij het telefonische contact waarin ik mijn lidmaatschap wilde opzeggen, ben ik nog nooit zo onbeschoft behandeld als door deze dame. Dame bleef maar door emmeren over wat ik wel niet misliep, etc etc, wilde gewoon niet eens luisteren naar mij als klant en liet mij niets eens mijn zegje doen. Nog nooit zo'n onbeschofte trol meegemaakt.

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert L.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Misdadig

Hoe kan dit? Hoe kan het dat mensen nog zo behandeld mogen worden?? Het is 2022, het lijkt me dat je zelf bepaald of je ergens mee mee wilt spelen, dit is gewoon crimineel, wat een walgelijke organisatie! Moet echt verboden worden

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leonie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Probeer mijn abonnement telefonisch op te zeggen. Moet een langverhaal aanhoren dat ik een enorm som geld ga verliezen. De kans dat ik een ernstige ziekte krijg is vele malen groter dan dat ik die grote som geld krijg. Mijn verzoek dat ik niet meer benaderd wil worden wordt genegeerd. Dus wordt er ook niet een lot stopgezet Ga nu gewoon stoneren zijn ze mij nu helemaal kwijt

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adrie E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Eind maart account vriendenloterij telefonisch beëindigd. Tot mijn verbazing werd eind deze maand alsnog een geldbedrag van mijn rekening afgeschreven door de vriendenloterij. Ook kreeg ik de dag van mijn beëindiging een mail om mijn account te bevestigen..?
In plaats van het beëindigen van mijn account krijg ik een activeringsmail...?

Vandaag contact gezocht met de klantenservice, voor uitleg. Trage respons en na ruim 1,5 uur en meerdere mensen gesproken te hebben.. heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag; staat mijn beëindiging nu goed in de administratie van 'vriendenloterij' .

Nooit weer !!

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Britt ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig

2x Gepoogd om van deelname af te komen maar niet gelukt. Oplichters! Ze blijven geld van je rekening afschrijven.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bereikbaar, heel moeilijk opzegbaar minimaal 1uur wachten aan de telefoon

bah,bah,bah.

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Huib K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding

Mij is door een zeer vriendelijke verkoper van de vriendenloterij een gratis vip kaart aangeboden en gratis lot. Nadrukkelijk heb ik haar gevraagd wanneer ik moet opzeggen om niet verder mee te spelen en alleen mee te spelen voor 1 lot . Voor 1 april, was het antwoord. Hiervan was een vriendin getuige. Vandaag word er toch weer geld afgeschreven, het is 25 maart. Ik probeer telefonische contact te krijgen met de ledenservice, maar word in de wachtrij gezet. En dat duurt en duurt en duurt. Geen contact. Vervolgens lees ik op de site dat schriftelijke opzegging, 4 weken gaat duren. M.a.w. in die periode wil de loterij nogmaals afschrijven. Wanneer ik in een chat vd vriendenloterij benoem dat de medewerker de datum 1 april als uiterlijke opzegging heeft benoemt, krijg ik als antwoord, dat de verkopers geen datum specialisten zijn. Ik kan mij niet ontdekken aan het gevoel dat ik bedonderd ben en dat ik niet serieus word genomen. Zijn al die bekende Nederlanders die meedoen aan reclame voor deze loterij bekend met deze gang van zaken?

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jo D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet mogelijk om op te zeggen.

Een overlijden van mijn moeder en dan de vriendenloterij opzeggen was een ramp.
Uiteindelijk een paar maanden later een bericht dat ze een overlijdensakte moesten hebben en inmiddels werd er weer afgeschreven van de bankrekening van mijn overleden moeder.
Als je in leven bent hoef je toch ook geen akte te hebben dat nog in leven bent. Of ben ik achterlijk.
Je moet toch gewoon op kunnen zeggen of je overleden bent of in leven bent.
Waardeloze bende is het.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Afmelden zou ook per mail moeten kunnen.

Deed mee aan de gratis 3 loten actie en pas in januari een lot hoeven kopen. Kreeg al direct een rekening (in november). Ben benieuwd of mijn gratis loten daadwerkelijk in de loterij waren betrokken ?!
Waarom kan opzeggen ook niet gewoon met een simpel mailtje. Zou aangetekend moeten, met nog € 3,-- extra kosten voor jullie zeker !
Ik begrijp niet dat Chantal Janzen zich leent voor zo'n organisatie !

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet-Hein S.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen gemaakte afspraken niet na

Ik heb meegespeeld en wilde mijn twee loten stopzetten, mooi alles opgenomen zoals ze zeggen dat ze opnemen, het zou in orde komen en ik zou niks meer betalen, ik kijk in december op mijn rekening en zie dat er alsnog de bedragen van mijn rekening afgeschreven zijn, ik meteen bellen heeft ze niks aangegeven in de computer en de bandopname is er ook niet. Dus opnieuw zeg ik dat ik wil stoppen en mijn bedrag terug eis dit zou wederom in orde komen. Dus weer niet, heb nu vandaag de bedragen terug gehaald op advies van medewerkster afwachten of er een brief gaat komen dat ik opnieuw moet betalen.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Virginie J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS / SCHANDALIG/ OPLICHTERS

Begin hier nooit aan , in december opgezegd , geld iedere keer terug laten boeken maar ze blijven aan de gang! Weer gebeld blijkt er nog een lot open te staan! Ze blijven proberen "nog een maand anders loop je heel veel geld mis"!!!
Als je op deze manier aan goede doelen wilt doen........Mensen die daar werken raad ik aan om ander werk te gaan zoeken er is werk zat vandaag de dag, WERK HIER NIET LANGER AAN MEE!!!

Geplaatst op: 03-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C.L. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters, leugenaars

Ik geef ze niet eens een halve ster.
Aan de deur hebben ze mij voor de gek gehouden en mijn gegevens genoteerd met een hele slimme manier. Hetzelfde dag spijt van gekregen en terug gebeld om niet door te laten gaan. Ik had 24uur bedenktijd, maar leugens, want na bellen is niets veranderd. Ik ben al vanaf augustus 2021 bezig om de opgedrongen loterij stop te zetten, maar het lukt me maar niet. Van de ene personeel naar de andere personeel doorgeschakeld en opgegeven moment breken ze de verbinding af.
En al die mooie praatjes aan de deur waren leugens. Elke maand 100% kleine prijsjes waren leugens. Duizenden keren bellen helpt niet. Schriftelijk opzeggen ook nooit ontvangen zeggen ze, maar elke maand geld incasseren doen ze heel netjes optijd.
Ik ben aan toe om aangifte te gaan doen bij de politie

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Uranus H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte en bedenkelijke oplichterij.

Zeer slechte en bedenkelijke oplichters anders kan ik de VriendenLoterij niet noemen. Niets maar dan ook werkelijk niets verloopt daar zoals het zou moeten en schijnbaar is alles gepermitteerd om dan nog te rechtvaardigen ook. Ik ontvang een VIP voordeelkaart maar wanneer je hem wilt gebruiken dan krijg je een melding dat je VIPkaartnummer niet schijnt te kloppen, bel dit telefoonnummer. Gebeld. 20 minuten in de wacht, tegen normaal tarief!!!!! Het is druk vandaag. Bij de "ledenservice" is het echter altijd druk, die kan je niet bereiken anders dan blijkbaar standaard 20, 40 minuten of langer in de wacht te hebben gestaan .Dan tref je een miep, een ander woord is hier niet op zijn plaats, die niet gehinderd door enige kennis en de meest elementaire fatsoensnormen nog probeert je op je plaats te zetten ook. Voldoende reden dus om op te zeggen. Wat schetst mijn verbazing, of eigenlijk ook niet, het opzeggen is al net zo een drama zoals alles bij deze loterij een drama schijnt te moeten zijn behalve dan het afschrijven van lidmaatschapsgelden dat is het enige waar het bij deze organisatie om draait en ja dat gaat heeeeeeel goed én stipt op tijd. Ik hoop dat veel mensen deze waarschuwing ter harte nemen, bij twijfel, leest u nog wat andere recensies door.

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rotvrienden

Ik wil jullie helemaal niet als vrienden. Ik was lid van de bankgiroloterij. Zonder mij te vragen had ik ineens nieuwe vrienden. Ik probeer op te zeggen. Lees alle reviews van anderen maar...
Je zal maar mensen ongevraagd aan de deur krijgen:"Hallo, wij zijn de nieuwe vrienden!"
Het is overigens algemeen bekend dat het een boevenfirma is, maar in nederland kan dat gewoon.... Het einde van de wereld is nabij!

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Clemens S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VriendenLoterij


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VriendenLoterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 52 beoordelingen geplaatst over VriendenLoterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VriendenLoterij actief?

VriendenLoterij is vooral actief in de categorie kansspel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VriendenLoterij reviews? Dan kun je naar de website van VriendenLoterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie