VriendenLoterij logo

VriendenLoterij ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

10 beoordelingen • 4,8
VriendenLoterij logo
VriendenLoterij ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
10 beoordelingen • 4,8
Beoordeling
10 beoordelingen
4,8
5 sterren
20%
4 sterren
20%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
60%
Bestelproces
4,8
Service
4,8
Prijs
4,8
Levering
4,8

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo Pepper
12 beoordelingen
7
UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Modifast logo Modifast
4 beoordelingen
8

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over VriendenLoterij

profielfoto van Milco
Milco
11-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel leuke kleinere prijzen gewonnen

Hoe ik lid ben geworden van de Vriendenloterij is mij nog steeds een vraag, maar eigenlijk nooit opgezegd omdat ik de prijs erg vond meevallen. Ik krijg dan ook erg veel leuke prijzen voor bijvoorbeeld een dagje weg en volgens mij ook ooit een cadeaubon gewonnen. Zo win je nog eens wat

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede doelen steunen en geld winnen

Ik speel nu een paar maanden mee met wat vrienden. Hoewel we nog niets hebben gewonnen geeft het een goed gevoel dat we goede doelen steunen.

Natuurlijk doe je mee om geld te winnen dus daar hopen we dan ook allemaal op. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat we alleen mee doen voor de goede doelen want uiteindelijk wil je rijk worden. Is denk een kwestie van tijd.

profielfoto van Dino
Dino
10-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kosten niet al te hoog

De kosten zijn niet al te hoog vandaar dat wij ons hebben ingeschreven voor de Vriendenloterij. Hebben toch al een keer een leuk prijsje voor het gezin gewonnen

profielfoto van Boris
Boris
15-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Altijd leuke prijzen met me vrienden

Ik speel al jaren mee met me vrienden en inderdaad voor het goede doel. Wij zjin een voetbalteam en hebben ons met ze alle ingeschreven onder het mom van dat we dan geld in goede doelen steken. Toch vind ik altidj leuk om een prijsje te krijgen en dat krijg ik regelmatig met de Vriendenloterij. Een leuke bak ben&jerry, voetbalwedstrijd of kaartjes voor de dierentuin. Alles heb ik al voorbij zien komen

Helemaal leuk ook voor de kids!

profielfoto van Aad
Aad
26-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Na een aan de deur aanmelding half mei 2019 via email de bevestiging gekregen dat de inschrijving in behandeling was.
Verder via email nooit meer iets gehoord maar wel na 1 x gratis mee te hebben gedaan een paar maanden geld afgeschreven.
Klantvriendelijkheid is daar ver te zoeken.
Inmiddels telefonisch opgezegd wat niet binnen 2 minuten geregeld is. Instelling; puur geld verdienen. Walgelijke toko.

profielfoto van Jj
Jj
05-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters die gebruik maken van mensen onwetendheid

Zoals er boven vermeld staat. Steun dit bedrijf absoluut niet. Ze brengen niks bij aan de maatschappij en doen alles om op een vuile manier aan geld te komen door alle slimme trucjes in de wet net “acceptabel/legaal” te kunnen uitvoeren. Absoluut WALGELIJK!

profielfoto van Gerard
Gerard
09-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichterij

Bijna 15 jaar meegespeeld op fout adres hoewel verhuizing gemeld wel betaald nooooooit iets gewonnen althans geen bericht gehad hierover, want wisten het adres niet. Nu gebeld u bekijkt het maar prijzen niet ouder dan een jaar sturen wij u toe.
Fijne vrienden, nooit meer.

profielfoto van Sandra
Sandra
02-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Moeilijk af te melden

Met de loterij geen probleem. Afmelden is lastig, lange wachttijd telefoon als je dan aan de beurt ben en je gaat je gegevens noemen word het gesprek afgebroken.. weer bellen weer extra lange wachttijd. Eindelijk aan de beurt met ene Tobias die me duidelijk probeert om te praten en vind dat ik naar hem moet luisteren want ik heb hem nodig om van mijn loten af te komen en anders moet ik maar ophangen en een andere keer terugbellen wat zijn dit voor manieren?
Wat een machtsvertoning alleen maar omdat ik van mijn lidmaatschap af wil.

profielfoto van Chantal
Chantal
15-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klacht

Het is werklijkwaar belachelijk dat jullie (vriendenloterij) het zo moeilijk maken om het op te zeggen. het is leuk om mee te doen maar het is hypocriet om het opzeggen zo moeilijk te maken, op deze manier is het niet eens meer leuk! Ik heb al meerdere malen gebeld (want dat zou het snelst zijn) ondertussen sta ik nu voor 5e keer al ruim 16 minuten in de wacht. De keren hiervoor heb ik ruim een 40 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Jullie terug bel service slaat ook nergens op want je wordt terug gebeld en staat vervolgens op dezelfde manier in de wacht... Er is geen enkele andere mogelijkheid beschreven op de website. Echt... zo schandalig vindt ik dit. Geldklopperij om het zo vervelend te maken om op te zeggen. Neem meer klantenservice mensen aan of laat opzeggen gewoon via (een duidelijke) mail route gaan! dat jullie je niet kapot schamen!

profielfoto van Elizabeth
Elizabeth
09-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Irritant abonnement ooit!

Geen gegarandeerd prijs! Je krijgt alleen maar reclame!

Schrijf een review over VriendenLoterij

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo Pepper
12 beoordelingen
7
UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Modifast logo Modifast
4 beoordelingen
8