Staatsloterij logo

Staatsloterij reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Staatsloterij reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2405
Staatsloterij logo
Website
Staatsloterij
Categorie
Kansspel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Staatsloterij

Bij de Staatsloterij kun je online meespelen met diverse loterijen en kans maken op hoge prijzen. Je kunt hier een individueel lot kopen of een abonnement afsluiten en daarmee meerdere keren mee spelen. Echter, voordat je een lot koopt via deze website is het uiteraard handig om te weten of dit betrouwbaar is. Op deze pagina lees je daarom een uitgebreide beschrijving, en lees je alles over de verschillende ervaringen met de Staatsloterij. Na het lezen van deze review en verschillende ervaringen kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet een staatslot bij de Staatsloterij te kopen.

Over Staatsloterij

De Staatsloterij is de oudste loterij van Nederland en al actief sinds 1726. De reden waarvoor Staatsloterij is opgericht is om zekerheid en betrouwbaarheid te creëren in de loterijen branche. Rond die tijd werden er namelijk vele illegale loterijen gehouden, en de staat voelde zich daarom geroepen om hier een veilige en verantwoorde oplossing voor te bedenken. De Staatsloterij zet zich in voor diverse goede doelen door haar inkomsten te investeren in de Nederlandse samenleving.

Waarom kiezen voor Staatsloterij

De Staatsloterij is een loting waar je zowel een individueel lot kunt kopen, als een abonnement bij kunt afsluiten waardoor je vaker mee speelt. Je bepaalt dus zelf hoe vaak je mee wilt spelen en met hoeveel loten je mee speelt. Daarnaast steun je door het kopen van een lot bij de Staatsloterij ook diverse goede doelen en draag je met jouw deelname mee aan een gelukkiger en gezonder Nederland. De onderneming beweert daarnaast de grootste winkans te bieden en kans te maken op de grootste prijzenpot van Nederland.

Is Staatsloterij betrouwbaar?

De reden dat de Staatsloterij in leven is geroepen is het garanderen van veilige loting. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. De lotingen bij de Staatsloterij verlopen altijd zo veilig en eerlijk mogelijk. Zo is er bij elke loting een notaris aanwezig en kun je zelfs de trekkingen bijwonen. De trekking verloopt namelijk geheel openbaar en kan dus, indien je dit van tevoren aanvraagt, bijgewoond worden.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag of klacht hebt kun je bij de Staatsloterij terecht bij de klantenservice. Deze kun je telefonisch benaderen, via mail of via Twitter. Ook kun je op de website van Staatsloterij een handig overzicht vinden met veel gestelde vragen en vind je uit uitgebreide informatie over de verschillende aangeboden spellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs via de website van Staatsloterij een lot gekocht of abonnement afgesloten? Beschrijf dan hier hoe deze aankoop is verlopen. Beschrijf bijvoorbeeld of je snel geholpen werd indien je de klantenservice hebt benaderd en of je tevreden bent met het aankoop proces. Beschrijf daarnaast ook of je de Staatsloterij aan andere mensen zou aanraden. Met jouw review en beoordeling help je andere een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet een lot te kopen bij de Staatsloterij.

Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Vimodos logo
Vimodos
1 beoordeling
10
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Staatsloterij

Het bedrijf Staatsloterij is geverifieerd door ons. De webshop Staatsloterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Staatsloterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Staatsloterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Staatsloterij is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Staatsloterij te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Staatsloterij.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ontzettend frustrerende klantenservice

Gisteren en vandaag mail contact gehad met de klantenservice, over fashion cheques die wij hadden gewonnen. Lang verhaal kort, 2 fashion cheques, waarvan 1 de gebruiksdatum werd verlengt, vanwege corona. Ik vroeg mij af waarom niet bij beide.

5 mails verstuurd, 5 mails terug gekregen (redelijk snel dat moet ik ze nagegeven) telkens mijn vraag maar op een andere manier gesteld, elke keer antwoord de cheques zijn 1 jaar geldig.

einde verhaal

karin out

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen S.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht klantcontact

Klantcontact alleen mogelijk via Facebook, Twitter of telefoon. Gezien de eerste twee niet hebt, alleen telefoon mogelijk. Reageren per mail levert op dat de mail niet gelezen wordt. En telefonisch altijd een wachtrij.
Waarom niet gewoon een serviceformulier of een chatbox.
Probleem dat ik steeds ervaar is inloggen. Als je wachtwoord vergeten bent, is de procedure an sich logisch, echter er komt niet of heel laat pas een mail, waardoor je alweer geprobeerd hebt en de link niet werkt.

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Blijft leuk

We doen ieder jaar mee met de oudejaars loterij omdat we toch wel kans willen maken. We hebben nog niet vaak iets gewonnen, alleen nog maar kleine bedragen maar het blijft leuk om te doen want je weet maar nooit :)

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angelo B.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Staatsloterij
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Vimodos logo
Vimodos
1 beoordeling
10
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Staatsloterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Staatsloterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Staatsloterij actief?

Staatsloterij is vooral actief in de categorie kansspel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) loterij.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Staatsloterij reviews? Dan kun je naar de website van Staatsloterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie