Vouroc logo

Vouroc reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vouroc reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5142
Vouroc logo
Website
vouroc.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vouroc

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Vouroc? Wij hebben de reviews van Vouroc op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Vouroc te kopen. Vouroc is een betrouwbare naam als het gaat om duurzame en modieuze herenschoenen gemaakt van cactusleer. Ontdek wat andere klanten hebben ervaren en waarom Vouroc de ideale keuze is voor herenschoenen die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn.

Over Vouroc

Vouroc.com is gespecialiseerd in het verkopen van duurzame en modieuze herenschoenen gemaakt van cactusleer. Het bedrijf heeft een unieke collectie van herenschoenen, waaronder Chukka Boots, runners en sneakers. Wat Vouroc onderscheidt, is de ontwikkeling van een cactusleren herenschoen die niet te onderscheiden is van een reguliere leren herenschoen. Hierdoor kun je met Vouroc-schoenen altijd en overal stijlvol voor de dag komen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het milieu.

Waarom kiezen voor Vouroc

Vouroc biedt herenschoenen die niet alleen duurzaam en modieus zijn, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit. De schoenen worden gemaakt van cactusleer, een innovatief materiaal dat een milieuvriendelijk alternatief biedt voor traditioneel leer. Hiermee speelt Vouroc in op de groeiende behoefte aan duurzame mode. De collectie van Vouroc omvat diverse modellen en stijlen, zodat er voor elke gelegenheid een passende schoen te vinden is. Bovendien biedt Vouroc een uitstekende klantenservice en royale voorwaarden voor gratis levering, ruilen en retourneren.

Is Vouroc betrouwbaar?

Vouroc geniet een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige herenschoenen gemaakt van duurzaam cactusleer. Hoewel specifieke keurmerken, prijzen en awards niet worden vermeld, straalt de focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid betrouwbaarheid uit. Vouroc heeft een klantenservice die klaarstaat om te helpen bij vragen en eventuele klachten, en het biedt gratis levering, ruilen en retourneren aan onder royale voorwaarden. Het bedrijf streeft ernaar om klanten tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen.

Klantenservice en klachten

Vouroc hecht veel waarde aan klanttevredenheid en heeft een klantenservice die klaarstaat om te helpen bij vragen en eventuele klachten. De klantenservice van Vouroc is bereikbaar voor ondersteuning en informatie. Het bedrijf hanteert gratis levering, ruilen en retourneren onder royale voorwaarden. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan zorgt Vouroc ervoor dat deze op een professionele en adequate manier wordt afgehandeld. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over de bereikbaarheidstijden en de klachtenafhandeling van Vouroc.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Vouroc? Laat dan je beoordeling en ervaring achter om andere mensen te helpen bij het maken van een beslissing. Jouw feedback kan van onschatbare waarde zijn voor iedereen die op zoek is naar duurzame en modieuze herenschoenen. Deel jouw ervaringen met Vouroc en help anderen een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Vouroc
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Q1905.com logo
Q1905.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Vouroc

Ons team van experts heeft Vouroc geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vouroc bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vouroc is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vouroc is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vouroc.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-06-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vouroc
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Q1905.com logo
Q1905.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vouroc een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vouroc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vouroc actief?

Vouroc is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vouroc reviews? Dan kun je naar de website van Vouroc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie