VoorMijnDier logo

VoorMijnDier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VoorMijnDier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4667
VoorMijnDier logo
Website
voormijndier.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VoorMijnDier

Een huisdier is niet zomaar een huisdier. Voor veel mensen is een huisdier immers een belangrijk deel van het gezin. Het spreekt dan ook voor zich dat je een gezinslid als dat de best mogelijke voeding en accessoires geeft. Maar hoe weet je dat nu eigenlijk wat echt betrouwbaar is? Als jij op zoek bent naar kwalitatieve producten en professioneel advies kan je misschien terecht bij VoorMijnDier. Maar is VoorMijnDier wel zelf betrouwbaar? Hier vind je alleszins reviews en beoordelingen over VoorMijnDier geschreven door echte klanten. Zo kan jij jouw mening vormen op basis van echte ervaringen.

Over VoorMijnDier

VoorMijnDier is een webwinkel die gespecialiseerd is in producten voor een ruim aantal huisdieren. Je vindt er producten voor honden, katten en tal van knagers. Het bijzondere aan VoorMijnDier is dat de focus volkomen gelegd wordt op gezondheid en het ondersteunen van jouw huisdier. Dat betekent dat je zeker kunt zijn van veilige en verantwoorde producten. Bovendien kan je altijd rekenen op professioneel advies van de klantendienst van VoorMijnDier. Zit je met een vraag of heb je raad nodig? Dan kan je snel en gemakkelijk contact opnemen voor een oplossing van jouw probleem. Ook een snelle service is iets waar ze bij VoorMijnDier veel belang aan hechten. Ten slotte kan je bij VoorMijnDier zeker zijn van de kwaliteit van de merken. Er wordt immers uitsluitend gewerkt met topmerken als Hill’s, Calibra, Specific en ga zo maar door!

Waarom kiezen voor VoorMijnDier?

Bij VoorMijnDier vind je in de eerste plaats een ruim assortiment aan producten voor jouw huisdier terug. Op de website kan je de volgende categorieën terugvinden: honden, katten, knagers, vogels, tuindieren en merken. Er is ook een blogsectie met interessante informatie of leuke promoties. Naast voeding en supplementen vind je bij VoorMijnDier ook producten terug voor de algemene gezondheid zoals wormenmiddelen. Een leuk en betrouwbaar speeltje of bijvoorbeeld een knaaghuisje voor jouw konijn? Ook dat vind je terug. Op de website kan je gebruik maken van een handige zoekbalk waarmee je op trefwoord opzoekingen kan uitvoeren. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kan jouw hartendiefje zijn of haar producten reeds de volgende dag in huis verwachten als je voor 22 uur hebt besteld. Heb je nadien plots toch twijfels? Dan krijg je tot 14 dagen de tijd om jouw aankoop retour te sturen.

Is VoorMijnDier betrouwbaar?

VoorMijnDier is een vrij recente webshop en werpt zich op als een specialist ter zake. Maar is VoorMijnDier wel betrouwbaar? Eerst en vooral vind je op de website van VoorMijnDier heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug. Daarnaast is het zo dat de webwinkel aangesloten is bij het online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat de organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen van dit keurmerk wat toch de nodige bescherming biedt. VoorMijnDier beschikt over een eigen klantendienst en er zijn duidelijke algemene voorwaarden die je op de website terug kunt vinden. Ook vind je op de webwinkel van VoorMijnDier reviews terug geschreven door echte klanten van het bedrijf. Heb je toch een vraag? Dan kan je terecht bij de eigen klantendienst van het bedrijf. Ten slotte kan je ook veilig betalen bij VoorMijnDier. De betalingsopties zijn onder andere billink, Mastercard, Visa, PayPal, iDeal en meer! Kortom: VoorMijnDier is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Ben je op zoek naar advies? Of heb je eventueel een vraag voor VoorMijnDier waar je het antwoord niet op de website van terug kunt vinden? Dan kan je altijd even een berichtje laten aan de klantendienst. Dat kan op heel wat manieren. Zo kan je een brief sturen naar het postadres of je kunt een mailtje sturen. Tijdens de kantooruren kan je ook even bellen of je kunt het contactformulier op de website invullen. De klantenservice van VoorMijnDier reageert in de regel binnen de 24 uur op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze rechtstreeks laten weten aan de klantendienst of je kunt contact opnemen met Webshop Keurmerk. Als deze bemiddeling op niks uitdraait is er nog altijd de Geschilcommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw dier verdient het allerbeste. Wil je anderen ook helpen om hun dier het allerbeste te geven? Dan kan je op deze pagina een reviews schrijven over VoorMijnDier. Wat zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Zou je anderen aanraden om hier te kopen? Hoe beoordeel jij de kwaliteit en de service van VoorMijnDier? Zou je in de toekomst opnieuw een bestelling plaatsen of net niet?

Reviews over VoorMijnDier

Gerelateerde bedrijven

Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
2 beoordelingen
9,5
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over VoorMijnDier

Ons team van experts heeft VoorMijnDier geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VoorMijnDier bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VoorMijnDier is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VoorMijnDier is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van voormijndier.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VoorMijnDier.

Geplaatst op: 05-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VoorMijnDier


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Huisdierexpress.nl logo
Huisdierexpress.nl
2 beoordelingen
9,5
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VoorMijnDier een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VoorMijnDier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VoorMijnDier actief?

VoorMijnDier is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VoorMijnDier reviews? Dan kun je naar de website van VoorMijnDier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie