Vollediggroen.nl logo

Vollediggroen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vollediggroen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2626
Vollediggroen.nl logo
Website
Vollediggroen.nl
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en Ervaringen Vollediggroen.nl

Wil je jouw woning verduurzamen en daarmee besparen op energiekosten? Vollediggroen.nl richt zich op het bieden van weloverwogen adviezen over het verduurzamen van woningen, zodat je een uitgebreid beeld kunt krijgen over wat verduurzaming van je woning voor jouw situatie kan betekenen. Overweeg je jouw woning te verduurzamen en wil je graag weten of je bij Vollediggroen.nl bij het juiste adres bent? Lees dan eerst meer over de ervaringen met het bedrijf en of de service van Vollediggroen.nl volgens consumenten te vertrouwen is voordat je een aanvraag doet bij het bedrijf.

Over Vollediggroen.nl

Vollediggroen.nl is een bedrijf uit Eindhoven dat zich richt op verduurzamen en besparen. Het bedrijf biedt inzicht in manieren hoe jij je woning kunt verduurzamen en daarmee flink op je energiekosten kunt besparen. Bij Vollediggroen.nl kun je dan ook terecht voor al je vragen en verzoeken omtrent groener wonen. Zo weet het bedrijf alles van isolatie en zonnepanelen, en kun je eenvoudig per onderwerp een online check doen om jouw mogelijkheden en je mogelijke besparingen te bespreken en in kaart te brengen. Het bedrijf is daarnaast ook gespecialiseerd in alarmsystemen, waterontharders, warmtepompen en laadpalen.

Waarom kiezen voor Vollediggroen.nl

Steeds meer mensen willen een woning dat zo min mogelijk impact heef top het milieu. Niet alleen is duurzaam wonen beter voor de planeet, maar ook beter voor de portemonnee. Zo kun je met een duurzaam huis flink wat besparen op je energierekening. Hoe je jouw woning precies duurzaam maakt is vaak lastig in kaart te brengen en kost enorm veel tijd en moeite. Vollediggroen.nl kan je hierbij helpen. Het bedrijf biedt uitgebreid advies en brengt daarnaast ook in kaart of je wellicht in aanmerking komt voor eventuele subsidies.

Is Vollediggroen.nl betrouwbaar?

Vollediggroen.nl is een betrouwbaar bedrijf met vele positieve recensies. Al meer dan 29.000 mensen hebben via de website een aanvraag gedaan en flink op energiekosten bespaard. Het bedrijf richt zich op verschillende aspecten van verduurzaming en kan daardoor een uitgebreid advies bieden waar je als huiseigenaar zeker wat aan hebt. Daarnaast werkt het bedrijf samen met diverse bekende partners, waardoor het bedrijf een betrouwbaar karakter heeft.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is het belangrijk dat je als consument kunt vertrouwen op een goede service en afhandeling van eventuele klachten. Hier hoef je bij Vollediggroen.nl geen zorgen over te maken. Het bedrijf is volledig onafhankelijk en eenvoudig telefonisch of via e-mail te benaderen. Binnen 1 werkdag krijg je doorgaans antwoord en word je geholpen. Ook kun je via de website eenvoudig en gratis een offerte aanvragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf een aanvraag gedaan bij Vollediggroen.nl en wil je jouw ervaringen met het bedrijf delen? Laat dan een recensie achter en laat andere huiseigenaren weten of het bedrijf betrouwbaar is en waardevol advies levert. Met jouw recensie help je andere huiseigenaren die graag hun woning willen verduurzamen een weloverwogen keuze te maken om een aanvraag te doen bij Vollediggroen.nl.

Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
70 beoordelingen
4,9
Vattenfall logo
Vattenfall
17 beoordelingen
5,2
GoVolt logo
GoVolt
6 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Vollediggroen.nl

Vollediggroen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vollediggroen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vollediggroen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vollediggroen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vollediggroen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Vollediggroen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vollediggroen.nl.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Scam

Afspraak alleen met partner en binnen uur beslissen. Telefonisch geen helderheid over financiële constructies. Veel gegevens vragen zonder iets te melden zelf. Na KVK nummer opzoeken blijken een rits incasso bureau domein namen op zelfde bedrijf te staan. Dit waarschijnlijk scam, legale oplichting.

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Roos F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geholpen

Bij volledig groen ben ik altijd goed geholpen om mijn huis groener te krijgen. Veel aanbieders bieden veel verschillende dingen waardoor het snel onduidelijk wordt maar bij volledig groen is het allemaal duidelijk uitgelegd.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Beau B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vollediggroen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
70 beoordelingen
4,9
Vattenfall logo
Vattenfall
17 beoordelingen
5,2
GoVolt logo
GoVolt
6 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vollediggroen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Vollediggroen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vollediggroen.nl actief?

Vollediggroen.nl is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vollediggroen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vollediggroen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie