Voidu logo

Voidu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Voidu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
469
Voidu logo
Website
voidu.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Voidu

Gaming is ontzettend populair. Neem kinderen en ook volwassenen hun games af en de ramp is niet te overzien. Je kunt je games via tal van aanbieders aanschaffen. Eén daarvan is Voidu. Om je een helder beeld te schetsen van de producten en diensten van deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen puntig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om eventueel ook voor Voidu te kiezen.

Over Voidu

Voidu is een officieel online digitaal distributieplatform. De producten die je vindt op de website van Voidu, zijn stuk voor stuk rechtstreeks afkomstig van de officiële bronnen en komen dus van de officiële uitgevers, ontwikkelaars en officiële distributeurs. Voidu bied je niet alleen de beste games, het wil ook de beste service geven en in dat kader is het 24/7 en dat 365 dagen per jaar voor je beschikbaar. Door de samenwerking met honderden uitgevers is Voidu steeds in staat om je de beste games aan te bieden. Ondertussen vind je zo’n vierduizend games op de website van Voidu.

Waarom kiezen voor Voidu?

Het motto van Voidu is ”˜voor gamers, door gamers’. Je koopt er door de intensieve samenwerking met honderden uitgevers steeds het nieuwste op het gebied van spellen, software, console gaming maar ook cadeaukaarten. Je kunt bij Voidu bovendien vooruit bestellen. Bij deze specialist worden de games altijd snel geleverd. Voidu weet gewoon dat je snel over de nieuwste games wilt beschikken en houdt daar dus rekening mee.

Is Voidu betrouwbaar?

Uit de beoordelingen van Voidu blijkt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare specialist op het gebied van gaming. Dat vertelt ook wel het rapportcijfer dat het krijgt, want dat is een 4,3 uit 5. En dat mag gerust een bijzonder hoog cijfer genoemd worden, zeker in deze branche waar de concurrentie welig tiert. Bij Voidu krijg je bovendien nooit te maken met verborgen kosten en krijg je eveneens alleen de officiële key games in handen.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen enkele moeite om contact te leggen met Voidu, mocht je met vragen zitten of een klacht hebben. Voor je dat doet is het wel slim eerst de veel gestelde vragen door te nemen. Vaak vind je daar al het antwoord op die vraag die je hebt. Is dat niet het geval, dan kun je een klacht schriftelijk indienen, want het adres van Voidu staat gewoon op de website. Je kunt echter ook gewoon bellen of een e-mail sturen, voor als je sneller uitsluitsel wilt. Daarnaast is Voidu actief op Facebook en Twitter en ook zo kun je in contact komen met Voidu. Wil je niets missen? Neem dan ook een abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij ook beoordelen voortaan om zo andere mensen te helpen bij het maken van soms lastige keuzes? Je weet nu zelf hoeveel waarde deze beoordelingen hebben immers. Het maken van een beoordeling is slechts een kleine moeite. Je helpt er andere mensen echter écht mee.

Reviews over Voidu
Gerelateerde bedrijven
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Voidu

Voidu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voidu bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voidu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voidu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van voidu.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van voidu.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voidu.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wel betaald, maar geen product.

Beste Voidu,
Ik heb het spel Sims 4 (basisspel) gekocht, een instructie video gekeken over hoe het werkte, maar het werkte niet. Ik heb de game geactiveerd, maar ik kan nergens zien hoe ik erin moet. In de instructie video laat iemand zien hoe het er bij haar uitziet, maar bij mij werkt het niet en ik kom er verder niet meer uit. Heb ik dan mijn geld aan niks uitgegeven? Kunt u contact met mij nemen om me te helpen?
Ik zou het erg waarderen als ik binnen 3 dagen antwoord krijg, want ik wil graag snel kunnen spelen.

Met vriendelijke groet
Anoniem

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne site

Ik heb verschillende games van deze website gekocht en ik kan zeggen dat ik er goede ervaringen mee heb. De sleutel kwam meteen en het werkte en ik heb geen problemen gehad. Ik ga in de toekomst vaker gebruik maken van deze website.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel K.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voidu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voidu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Voidu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voidu actief?

Voidu is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voidu reviews? Dan kun je naar de website van Voidu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie