VoetbalticketXpert logo

VoetbalticketXpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VoetbalticketXpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2021
VoetbalticketXpert logo
Website
VoetbalticketXpert
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen VoetbalticketXpert

Een match meepikken tussen jouw favoriete club en één van de grote rivalen: het is voor veel supporters een echte droom. De sfeer in het stadion opsnuiven en helemaal opgaan in het gebeuren: waanzinnig. Bij een website als VoetbalticketXpert kan je tickets voor eender welke match op de kop tikken. Bovendien kunnen ze je bij VoetbalticketXpert meteen ook helpen om een hele reis daar rond op te bouwen. Maar is dat wel te vertrouwen? Zijn de tickets van VoetbalticketXpert goed en echt? Zijn ze bij VoetbalticketXpert behulpzaam? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van echte klanten? Op deze webpagina vind je tal van reviews van echte klanten over VoetbalticketXpert. Zo krijg je meteen een antwoord op al die vragen!

Over VoetbalticketXpert

VoetbalticketXpert is kort door de bocht een webwinkel die voetbalkaartjes aanbiedt voor tal van wedstrijden, competities en landen. Het gaat hier dus niet alleen om voetbalwedstrijden binnen Nederland, maar ook echt internationaal en ook wedstrijden van bijvoorbeeld de nationale ploeg. VoetbalticketXpert heeft ondertussen meer dan tien jaar ervaring binnen de sector en onderscheidt zich van veel concurrenten door de flexibiliteit. Zo ben je niet verplicht om meteen een hele reis rond jouw tickets te boeken. Ken je ter plaatse iemand bij wie je kunt logeren? Heb je al vervoer? Dan koop je toch enkel en alleen de tickets. Heb je dat niet? Dan kan VoetbalticketXpert je ook helpen met een reis op maat voor je samen te stellen. Bovendien kan je zelf een tribune kiezen, krijg je de garantie dat niemand alleen zit en zijn er geen verborgen kosten. Bovendien is VoetbalticketXpert ook sociaal betrokken. Zo zijn ze ambassadeur van onder andere ”˜Stichting Elk kind een bal’.

Waarom kiezen voor VoetbalticketXpert?

VoetbalticketXpert heeft een ruim aanbod aan beschikbare voetbaltickets. Op de website vind je categorieën terug als voetbaltickets Engeland, voetbaltickets Spanje, voetbaltickets Italië en ga zo maar door. Daarnaast vind je ook tal van voetbalreizen terug op de website en de nodige contactinformatie. Ben je op zoek naar een specifieke match, maar kan je die niet meteen terugvinden? Dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice van VoetbalticketXpert. Deze helpen je met plezier verder in jouw zoektocht. Heb je een reis geboekt en zit je ter plekke met een probleem? Dan is het wel zo handig om te weten dat je op eender welk moment een vraag kunt stellen. Persoonlijk contact dragen ze bij VoetbalticketXpert immers hoog in het vaandel. Betalen kan via iDeal, maar ook met Bancontact en met de KBC-betaalknop.

Is VoetbalticketXpert betrouwbaar?

Maar valt VoetbalticketXpert nu wel te vertrouwen? De website zelf ziet er alleszins goed uit. Je vindt meteen de nodige bedrijfsinformatie terug, er wordt gewerkt met een veilige SSL-verbinding, er is een eigen klantenservice en er zijn strikte algemene voorwaarden. Daarnaast zijn er reviews terug te vinden op de website van hun klanten en werken ze voor het beeldmateriaal op de website uitsluitend met foto’s van echte klanten. Daarnaast is VoetbalticketXpert ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk en zijn ze ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dat betekent dat mocht VoetbalticketXpert failliet gaan je als klant een garantie hebt dat je jouw geld terug krijgt. Kortom: ja VoetbalticketXpert is een betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een probleem? Dan kan je de klantenservice van VoetbalticketXpert contacteren. Dat kan via de chatfunctie op de website, dat kan per mail, dat kan per telefoon of via een berichtje op de facebookpagina van VoetbalticketXpert. Ten slotte kan je ook nog gebruik maken van het contactformulier op de website. De klantenservice van VoetbalticketXpert is elke werkdag bereikbaar en geeft door de band genomen binnen 1 werkdag een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze via één van de bovenstaande methodes overbrengen of dat doen via de dienst bemiddeling van stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Ging jij al eens op voetbalreis met de hulp van VoetbalticketXpert? En was dat dan een volledige reis die voor jou geregeld werd of waren het enkel de tickets? Was je tevreden met de geleverde service? Werd je in jouw ervaring vlot geholpen bij problematiek? Zou je de klantenservice beoordelen als een professionele klantenservice? Zou je de diensten van VoetbalticketXpert aan vrienden en/of familie aanraden? Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen met VoetbalticketXpert en vertel toekomstige bezoekers wat ze kunnen verwachten.

Reviews over VoetbalticketXpert

Gerelateerde bedrijven

Aviodrome logo
Aviodrome
2 beoordelingen
9,5
Good4fun logo
Good4fun
3 beoordelingen
7,3
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
14 beoordelingen
4,6

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over VoetbalticketXpert

VoetbalticketXpert is geverifieerd door ons expert team. De webshop VoetbalticketXpert bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VoetbalticketXpert lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VoetbalticketXpert. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VoetbalticketXpert is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van VoetbalticketXpert te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VoetbalticketXpert.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super gemakkelijk

We waren opzoek naar wat kaartjes om naar een voetbal wedstrijd te gaan en die hebben we hier zeker gevonden. Ze hadden een hele goede deal gaande waardoor het een goede prijs was!

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Max M.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VoetbalticketXpert


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aviodrome logo
Aviodrome
2 beoordelingen
9,5
Good4fun logo
Good4fun
3 beoordelingen
7,3
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
14 beoordelingen
4,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VoetbalticketXpert een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VoetbalticketXpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VoetbalticketXpert actief?

VoetbalticketXpert is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VoetbalticketXpert reviews? Dan kun je naar de website van VoetbalticketXpert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie