Vloerverwarmingfabriek.nl logo

Vloerverwarmingfabriek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Vloerverwarmingfabriek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2736
Vloerverwarmingfabriek.nl logo
Website
Vloerverwarmingfabriek.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vloerverwarmingfabriek.nl

Als je vloerverwarming aan wilt schaffen, doe je dat natuurlijk het liefst op een betrouwbaar adres. Je moet er niet aan denken dat er iets niet in orde is met de verwarming. Je hebt misschien een kijkje genomen op de site van Vloerverwarmingfabriek.nl. Nu vraag je jezelf af of het een verstandige keus is als je hier je vloerverwarming aanschaft. Je bent daarom benieuwd naar beoordelingen van andere klanten? Je wilt weten of zij tevreden zijn met het product? Dan ben je hier op de goede plek. Wij verzamelden namelijk de reviews die andere mensen schreven over Vloerverwarmingfabriek.nl. Je leest ze even door en vervolgens kun je een weloverwogen beslissing nemen of je je vloerverwarming wel of niet bij Vloerverwarmingfabriek.nl bestelt.

Over Vloerverwarmingfabriek.nl

Als je vloerverwarming aan wilt schaffen, ben je bij Vloerverwarmingsfabriek.nl aan het goede adres. Zij leveren namelijk hoogwaardige vloerverwarmingssystemen rechtstreeks vanuit de fabriek. Bij dit bedrijf ontvang je Nederlandse kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Er wordt aangegeven dat er alleen gekozen wordt voor de beste onderdelen. Daarom krijg je een heel aantal jaren garantie. Er kan binnen heel Nederland geleverd worden en het verzenden is vanaf 50 euro gratis. Als je speciale wensen hebt, dan kun je deze kenbaar maken. Misschien passen de gangbare oplossingen niet bij jouw situatie. Dan is er maatwerk mogelijk. Je kunt een gratis offerte aanvragen. Ook als jet technische vragen hebt, staat er een expert voor je klaar. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het terrein van vloerverwarming. Als je zelf nog meer wilt weten over dit onderwerp, kun je even kijken bij de kennisbank. Daar vind je uitgebreide artikelen over vrijwel alles wat met vloerverwarming te maken heeft.

Waarom kiezen voor Vloerverwarmingfabriek.nl

Vloerverwarming biedt je een groot aantal voordelen. Het is energiezuinig. Zeker als je het bestelt bij dit bedrijf. Hoe hoogwaardiger de producten, hoe beter de efficiëntie. Daarnaast verbetert de luchtkwaliteit in je woning. Het voordeel van bestellen bij Vloerverwarmingfabriek.nl is het grote assortiment. Of je nu complete sets of alleen een aantal losse onderdelen nodig hebt, het is beide nodig. Verder is er maatwerk beschikbaar. Geen enkele situatie is hetzelfde. Een standaard vloerverwarming lukt wellicht niet in jouw woning? Dan wordt er door de experts gezocht naar een op maat gesneden oplossing. Heb jij het gewenste product gevonden, dan doe je dat in je winkelmandje en vervolgens kun je meteen betalen. Heb je meerdere items nodig en gaat het om een groter project, dan is het handig om een offerte op te laten maken. Dit regel je eenvoudig via de website. Het is van belang dat je hierbij je naam, je telefoonnummer en de aantallen doorgeeft. Als een product niet naar behoren werkt, dan kun je terugvallen op de fabrieksgarantie of op de productgarantie.

Is Vloerverwarmingfabriek.nl betrouwbaar?

Vloerverwarmingfabriek.nl heeft al aan heel wat bedrijven en particulieren vloerverwarming geleverd. Je kunt er dus vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Ook is de winkel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen met de klantenservice zijn tenslotte ook een bewijs van de betrouwbaarheid van deze webshop.

Klantenservice en klachten

Het is zeker mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Klik je op e-mail, dan verschijnt het e-mailadres direct in jouw balk. Makkelijker kan het niet. Soms is mailen niet handig. Vooral niet als je een dringende vraag hebt. Vloerverwarmingfabriek.nl geeft je daarom ook de mogelijkheid om te bellen. Als je het nummer belt, dan kan het soms voorkomen dat er niet wordt opgenomen. Je mag dan de voicemail inspreken en vervolgens wordt je zelf zo spoedig mogelijk teruggebeld door iemand van de klantenservice. Als laatste is er dan nog het contactformulier dat je kunt invullen en verzenden. Ook dan wordt er vervolgens contact met jou opgenomen.

Wil jij ook beoordelen?

Genieten jullie al tijden van de behaaglijke warmte van de vloerverwarming? Heb je deze aangeschaft bij Vloerverwarmingfabriek.nl? Dan is het heel fijn als je een review wilt opstellen over je ervaringen. Het kan ook dat je alleen een bepaald onderdeel bij deze winkel hebt besteld. Ook dan is het fijn als je een beoordeling achterlaat. Met jouw persoonlijke recensie help je namelijk andere consumenten.

Reviews over Vloerverwarmingfabriek.nl
Gerelateerde bedrijven
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
1 beoordeling
9
Elektrischeverwarming.nl logo
Elektrischeverwarming.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle reactie

Ik heb altijd een super snelle reactie van de website gekregen als ik een vraag had en de service was ook echt super goed. De installatie was wat beschadigd maar dit is netjes opgelost!

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn H.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vloerverwarmingfabriek.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
1 beoordeling
9
Elektrischeverwarming.nl logo
Elektrischeverwarming.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vloerverwarmingfabriek.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vloerverwarmingfabriek.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vloerverwarmingfabriek.nl actief?

Vloerverwarmingfabriek.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vloerverwarmingfabriek.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vloerverwarmingfabriek.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie