Vliegparkeren.nl logo

Vliegparkeren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Vliegparkeren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
49
Vliegparkeren.nl logo
Website
Vliegparkeren.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Vliegparkeren.nl ervaringen

Met de auto naar Schiphol en besparen op parkeerkosten? Lees de Vliegparkeren.nl ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze parkeerservice. Parkeer je auto vlak bij Schiphol en laat je voor de vertrekhal afzetten.

Over Vliegparkeren.nl

Vliegparkeren.nl is een parkeerservice waarmee je vele euro's kan besparen. Parkeren op Schiphol kan erg duur zijn en daarom kies je als je prijsbewust bent voor Vliegparkeren.nl. Zo bespaar je tot wel 40% op je parkeerkosten! Vliegparkeren.nl heeft meer dan 1700 parkeerplaatsen rondom de luchthaven Schiphol waar je je auto veilig en tegen een lage prijs kan parkeren. Parkeer je auto en pak de gratis shuttlebus die je voor de vertrekhal afzet. De shuttlebussen zijn kindvriendelijk en ook zijn de bussen geschikt voor rolstoelgebruikers. De prijzen zijn zeer laag en al vanaf €4,00 per dag!

Vliegparkeren.nl ervaringen en klachten

Wil je weten of Vliegparkeren.nl de Schiphol parkeerservice is waar jij gebruik van moet maken? Lees dan de Vliegparkeren.nl ervaringen  van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze parkeerservice. Heb je zelf ooit gebruik gemaakt van de service van Vliegparkeren.nl en wil je deze goede of slechte ervaringen delen? Schrijf dan een review en deel je ervaringen of Vliegparkeren.nl klachten.

Gerelateerde bedrijven
Oostappen Vakantieparken logo
Oostappen Vakantieparken
4 beoordelingen
7,5
Webshop.acsi.eu logo
Webshop.acsi.eu
3 beoordelingen
9,3
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vliegparkeren.nl

Vliegparkeren.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vliegparkeren.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vliegparkeren.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vliegparkeren.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Vliegparkeren.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Vliegparkeren.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vliegparkeren.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top ervaringen

Wij hebben nu voor de 4de keer gebruik gemaakt van Vliegen & Parkeren. Meestal was dit op het vliegveld van rotterdam. En ik kan het niet anders zeggen dat het wederom zoals elke keer helemaal top was. Super snelle en betrouwbaren service!

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick T.

7 / 10
2/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vliegparkeren.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oostappen Vakantieparken logo
Oostappen Vakantieparken
4 beoordelingen
7,5
Webshop.acsi.eu logo
Webshop.acsi.eu
3 beoordelingen
9,3
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegparkeren.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vliegparkeren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegparkeren.nl actief?

Vliegparkeren.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vliegparkeren.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vliegparkeren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie