Vixum logo

Vixum reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vixum reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2497

Reviews en Ervaringen Vixum

Wil je als ondernemer Vixum gaan gebruiken? Het kan een grote overstap zijn. Lees daarom eerst meer informatie over Vixum en de ervaringen van echte klanten. Hieronder lees je de persoonlijke reviews van klanten van Vixum.

Over Vixum

Wil je als ondernemer zelf je boekhouding bijhouden? Het kan je heel wat tijd, geld en frustratie zorgen, wanneer je zelf goed de boekhouding kunt bijhouden. Toch is het niet het makkelijkste klusje, maar daar helpt Vixum je dan weer bij. Vixum is een online platform voor ondernemers die zelf hun boekhouding bij willen houden. Via het programma van Vixum kun je niet alleen bonnen bijhouden, maar ook zelf facturen maken en uitsturen. Je hebt zo al jouw administratie bij de hand en hoeft dus nooit meer in de weer met bonnetjes en dergelijke.

Bij Vixum staat gemak centraal. Gemak voor de klant om zijn administratieve zaken zelf te kunnen regelen. Op deze manier hoeft de administratie bijhouden nooit lang te duren en je bespaart de kosten van een accountant.

In 2016 werd Vixum opgericht door zelfstandige ondernemers die als geen ander weten hoe vervelend de boekhouding kan zijn. Sinds die tijd zijn talloze zpp'ers gelukkig met Vixum als eenvoudig boekhoudprogramma.

Waarom kiezen voor Vixum

Allereerst is Vixum dus een goede keuze vanwege het gemak. Je kunt al jouw administratieve zaken in één programma regelen. Daarnaast is het gemakkelijk dat het online is. Wanneer je als ondernemer veel op pad bent, hoef je dus nooit veel papierwerk mee te nemen en voorkom je de kans dat je facturen of bonnetjes kwijtraakt. Je kunt altijd direct bij de klant een factuur online opstellen en versturen.

Daarnaast bespaar je dankzij Vixum niet alleen een hoop tijd, maar ook zeker een hoop geld. Wanneer je de administratie zou uitbesteden aan een accountant, is dit iedere maand een flinke kostenpost. De kosten van Vixum wegen hier niet tegenop. Het is dus een voordelig alternatief.

Al jouw financiële gegevens staat handig bij elkaar. Dit is ideaal voor wanneer de belastingaangifte ingevuld moet worden. Je hoeft niet te zoeken, te stapelen en te sorteren. Je kunt eenvoudig al deze gegevens vinden en gelijk versturen.

Is Vixum betrouwbaar?

Vixum heeft sinds 2016 ontzettend veel tevreden klanten. Zij zijn niet alleen tevreden over de service, maar juist ook over de betrouwbaarheid. Het zijn toch gevoelige gegevens die je online opslaat en het is daarom van groot belang dat het veilig kan. Daarnaast is Vixum gekoppeld met alle Nederlandse banken. Zo kun je veilig jouw bankzaken en financiën regelen via Vixum. Denk bijvoorbeeld aan banken als ANB, SNS, Rabo, Bunq, Knab en dergelijke.

Klantenservice en klachten

Je kunt online ontzettend veel informatie vinden bij Vixum. Als nieuwe klant kun je dan ook vrijwel alle informatie vinden die je nodig hebt. Ook zijn er online “veel gestelde vragen”. Hier worden de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Wil je toch meer weten of persoonlijk advies? Dan kun je natuurlijk altijd de klantenservice van Vixum benaderen. De klantenservice is altijd goed bereikbaar. Je kan de klantenservice bellen, maar je kunt ook online het contactformulier invoeren en daar jouw vraag stellen. De professionele klantenservice van Vixum neemt dan snel contact met je op om jouw vraag uitvoerig te beantwoorden.

Je zit nooit direct vast aan een abonnement bij Vixum en kunt binnen een bepaalde tijd nog opzeggen. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden? Maak hier dan gebruik van. Ook kun je jouw klacht of punt van kritiek melden bij de klantenservice van Vixum. Ook wanneer een functie niet werkt of het je niet lukt om het programma optimaal te gebruiken, kun je Vixum om hulp vragen. Zij gaan dan voor jou aan de slag. Wellicht kan er een goede oplossing voor je worden gevonden.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de service en programma's van Vixum voor het online boekhouden? Laat dan weten wat voor jou de reden was om Vixum te gebruiken en laat weten of je tevreden bent over Vixum. Deel jouw ervaringen hieronder met anderen om zo een beter beeld te krijgen van Vixum. Zou je in jouw review bijvoorbeeld Vixum aanraden aan startende ondernemers of niet? Je mag een geheel persoonlijke beoordeling van Vixum hieronder achterlaten.

Reviews over Vixum

Gerelateerde bedrijven

Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Revo Uninstaller Pro logo
Revo Uninstaller Pro
4 beoordelingen
7,5
Debiteurnet logo
Debiteurnet
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vixum

Ons team van experts heeft Vixum geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vixum bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vixum is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vixum is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Vixum. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vixum.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg handige tool

Ik ben al een hele lange tijd zzp'er en ik kom pas net achter deze tool. Eerst had ik altijd een echt boekhouder maar dit werkt veel beter en is ook nog stukke goedkoper. Toppers!

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmée R.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vixum


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Revo Uninstaller Pro logo
Revo Uninstaller Pro
4 beoordelingen
7,5
Debiteurnet logo
Debiteurnet
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vixum een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vixum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vixum actief?

Vixum is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vixum reviews? Dan kun je naar de website van Vixum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie