Vivara logo

Vivara reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vivara reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2014
Vivara logo
Website
vivara.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vivara

Bij Vivara vind je alles voor een diervriendelijke tuin. Shop vogelvoer voor diverse soorten tuinvogels, voederhuisjes, diervriendelijke planten, vetbollen en nog veel meer. Vivara werkt nauw samen met verschillende natuurbeschermingsorganisaties waaronder Natuurmonumenten en Vogelbescherming Nederland. Samen verbeteren ze het leefmilieu van plant en dier. Wist je dat jij ook jouw steentje bijdraagt door te shoppen bij Vivara? Van elk product dat je koopt gaat een gedeelte van de opbrengst naar deze partners. Voordat je besluit om hier te winkelen wil je waarschijnlijk wat meer weten over Vivara. Wij hebben alle beoordelingen over Vivara verzameld en op een rij gezet. Lees wat andere klanten te zeggen hebben en maak een doordachte keuze om hier te kopen.

Over Vivara

Bij Vivara draait alles om de diervriendelijke tuin en bij de webshop zijn ze dan ook dagelijks bezig met het ontwikkelen, verbeteren en produceren van producten die zorgen voor een optimale leefomgeving voor tuindieren. Vivara doet dit door volgens hun eigen unieke werkwijze hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen. Zo zijn ze er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten in het assortiment. Aan de basis van alle producten in het assortiment ligt een onderzoek naar de behoeften van diverse tuindieren, van vogels en vlinders tot egels en vleermuizen. Samen met natuurbeschermingsorganisaties worden de dieren uitvoerig geobserveerd en op basis van de observatiegegevens gaan ze aan de slag met productontwikkeling.

Waarom kiezen voor Vivara

Door te winkelen bij Vivara help jij de natuur. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar de natuurbeschermingsorganisaties waar Vivara mee samenwerkt. Daarnaast zorg je er met de producten voor dat jouw tuin een prettige plek wordt voor dieren. Vivara ontwikkelt en produceert het overgrote deel van het assortiment zelf. Hierdoor heeft het bedrijf directe controle op de productie en dragen ze zorg voor de kwaliteit van de producten. Je kunt 24/7 jouw bestelling plaatsen in de webshop. Vanaf een bedrag van €25,- wordt deze gratis thuisbezorgd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en exclusieve kortingen.

Is Vivara betrouwbaar?

Vivara is marktleider op het gebied van natuurbeschermingsproducten. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal betrouwbare partners en biedt haar klanten vele leuke extra's. Vraag bijvoorbeeld het gratis Vivara inspiratiemagazine aan. In dit magazine vertelt Vivara je stap voor stap hoe jij de tuindieren kunt helpen op een verantwoorde manier. Het naslagwerk komt het hele jaar door van pas. Ook kun je regelmatig meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op een mooi prijzenpakket. De bedrijfsgegevens van Vivara Natuurbeschermingsproducten, dat deel uit maakt van CJ Wildbird Foods Europe BV, zijn op de website te vinden.

Klantenservice en klachten

Op de website is veel informatie te vinden, niet alleen omtrent de veelgestelde vragen maar bijvoorbeeld ook over het gedrag van verschillende dieren. Heb je vragen of opmerkingen over een van de producten of jouw bestelling? Dan kun je contact opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Er komt zo snel mogelijk een medewerker bij je terug om je verder te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Laat jouw Vivara review achter als jij ervaring hebt met deze webwinkel. Door jouw mening te delen help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de kwaliteit van de producten, of je jouw bestelling snel in huis had en of je anderen aan zou raden om een aankoop te doen bij Vivara. Alvast bedankt voor je hulp.

Reviews over Vivara

Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vivara

Vivara is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vivara bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vivara lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vivara. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vivara.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vivara.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vivara.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Producten (pindacake) niet op voorraad. Niet bekend wanneer het geleverd kan worden.!

3 pindacakes besteld, krijg ik een mail dat het niet geleverd kan worden omdat 1 pindacake insecten niet voorradig is. Mail ik terug: doe dan een andere smaak, maar dat blijkt niet te kunnen, ik dacht daar te simpel over...
Gisteren bij Petsplace 3 pindacakes besteld en vandaag in huis, en nog goedkoper ook. Vivara kan daar een voorbeeld aan nemen.

Geplaatst op: 12-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vivara


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vivara een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vivara. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vivara actief?

Vivara is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vivara reviews? Dan kun je naar de website van Vivara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie