Vijverexpress.nl logo

Vijverexpress.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vijverexpress.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2008
Vijverexpress.nl logo
Website
vijverexpress.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Vijverexpress.nl

Een vijver in de tuin is altijd een meerwaarde. Het geeft jouw tuin net dat tikje extra. Heb je thuis een vijver in jouw tuin? Dan ben je natuurlijk ook op zoek naar de juiste producten om jouw vijver goed te onderhouden. Deze kan je vinden bij Vijverexpress.nl. Maar is Vijverexpress.nl wel een betrouwbare website? Wat zijn de ervaringen van anderen met hun producten? Hoe beoordelen klanten de service van deze webshop? Zijn de reviews over Vijverexpress.nl in de regel positief of negatief? Op deze webpagina vind je het antwoord op deze vragen. Om jouw beslissing makkelijker te maken vind je hier reviews, ervaringen en beoordelingen van Vijverexpress.nl terug.

Over Vijverexpress.nl

Vijverexpress.nl is dus een online shop die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met vijvers. Je vindt er tal van producten terug van A-merken zoals SuperGarden, Pontec, AcquaArte, Griffon, Aqua Forte, Hozelock en ga zo maar door. Bij Vijverexpress.nl draagt met knowhow en een vlotte service hoog in het vaandel. De website zelf is een onderdeel van het bekende Tuinexpress.nl en dat betekent dus ook dat je te maken hebt met een team met een brede kennis en een groot logistiek netwerk. Zit je met vragen over één van de producten? Dan kan je jouw vraag aan de klantenservice stellen of simpelweg jouw vraag even online stellen. Vijverexpress.nl heeft een eigen Twitteraccount en beschikt ook over een Facebookpagina en zelfs een YouTube-kanaal.

Waarom kiezen voor Vijverexpress.nl?

Op Vijverexpress.nl vind je alles voor jouw vijver terug. Dat gaat van materiaal om jouw vijver aan te leggen, tot filters, tot pompen, tot producten om jouw vijver te onderhouden en ga zo maar door. Ben je op zoek naar speciale lichtjes voor jouw vijver? Of planten om die groene toets aan de watermassa te geven? Je vindt het allemaal terug op Vijverexpress.nl. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je afhankelijk van het artikel en jouw locatie tussen de vijf en vijfendertig euro verzendkosten. Ga je er liever zelf om? Dan kan dat kosteloos. Betaling kan via iDeal, Bancontact, kredietkaart (Visa en Mastercard), overschrijving, Klarna, PayPal of zelfs cash. Levering volgt in de regel binnen de drie werkdagen, maar je wordt altijd op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd.

Is Vijverexpress.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je bij voorkeur shopt bij een website die betrouwbaar is. Goed nieuws bij Vijverexpress.nl is alvast dat het een Nederlands bedrijf is en dus ook de Nederlandse wetgeving volgt. Dat betekent dat je vrij snel op de website het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug kunt vinden. Bovendien beschikt de website ook over een fysieke locatie en social media aanwezigheid om klachten tot te wenden. Er is tevens een eigen klantenservice en er zijn algemene voorwaarden die op de website duidelijk beschreven staan. Daarenboven zijn de belangrijke verbinden op de website beschermd door het zogenaamde SSL-protocol. Dat betekent dat de data een encryptie heeft en derden deze dus niet kunnen lezen. Met andere woorden: jouw persoonsgegevens zijn veilig. Ten slotte is Vijverexpress.nl ook aangesloten bij e-trusted shops en krijg je als klant kopersbescherming tot een bedrag van 20 000 euro.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan kan je best even de FAQ-pagina doorlezen. Staat het antwoord hier niet tussen? Dan kan je je wenden tot de klantenservice. Dat kan telefonisch, dat kan per mail of dat kan via het contactformulier op de contactpagina op de website. Heb je een klacht over een bepaalde bestelling of over een bepaalde werkwijze? Dan kan je op dezelfde manier klacht indienen. Je krijg altijd binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Kom je niet tot een overeenstemming met Vijverexpress.nl? Dan kan je je nog steeds wenden tot het Europese ODR-platform voor klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden materiaal voor jouw vijver bij Vijverexpress.nl? Of is de webshop nog steeds jouw geprefereerde adres? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal betreffende Vijverexpress.nl. Ben je tevreden met de kwaliteit van de filters, pompen of andere accessoires? Was de levertijd goed aangegeven en werd deze gerespecteerd? Heb je enige ervaring met de klantenservice en hoe verliep dat contact? Schrijf op deze pagina jouw review op basis van jouw ervaringen en beoordeling van Vijverexpress.nl en help toekomstige bezoekers om de juiste keuze te maken!

Reviews over Vijverexpress.nl
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
24 beoordelingen
7,2
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
7,5
Toprc logo
Toprc
5 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Handige site

Ik heb sinds kort een nieuwe vijver in onze tuin en ik ben er super blij mee. Ik merkte wel echter meteen dat het moeilijk was om te onderhouden maar gelukkig kan deze site daar goed bij helpen!

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Davey R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vijverexpress.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
24 beoordelingen
7,2
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
7,5
Toprc logo
Toprc
5 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vijverexpress.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vijverexpress.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vijverexpress.nl actief?

Vijverexpress.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vijverexpress.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vijverexpress.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie