VijftigPlusDating logo

VijftigPlusDating reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VijftigPlusDating reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
VijftigPlusDating logo
Website
vijftigplusdating.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Vijftigplusdating.nl is dé datingwebsite die zich voor 100% richt op mensen van 50 jaar en ouder. Wil jij wel weer eens een nieuwe liefde vinden en je leven een stukje mooier maken? Bekijk dan er Vijftigplusdating.nl ervaringen en oordeel zelf of deze datingsite ook iets voor jou is.

Vijftigplusdating.nl gratis inschrijven

Twijfelen hoeft niet want je kunt je gratis inschrijven voor deze datingsite en kun je zelf testen of het online daten ook iets voor jou is.

Over Vijftigplusdating.nl

Er zijn veel verschillende soorten datingsites maar Vijftigplusdating.nl is de datingsite waar voor mensen van 50 jaar en ouder. Op Vijftigplusdating.nl kun je veilig daten en worden alle mensen die zich inschrijven gecontroleerd. Zo weet je zeker dat alleen mensen met de juiste bedoelingen worden toegelaten. Daarom is Vijftigplusdating een veilige online date omgeving waar je lekker kan daten zonder zorgen.

Waarom Vijftigplusdating.nl

Er zijn diverse redenen waarom je voor deze datingsite zou kunnen kiezen. Enkele redenen zijn dat het een datingsite is speciaal voor 50 plussers. Ook worden alle profielen handmatig gecontroleerd en kun je rekenen op kwaliteit. Ook kun je op de site onbeperkt zoeken in alle profielen en kun je chatten met anderen.

Vijftigplusdating.nl ervaringen en klachten

Er zijn zoveel datingsites om uit te kiezen maar je wil natuurlijk wel weten of een datingsite goed is of niet. Daarom is het verstandig om eerst de ervaringen van een datingsite te bekijken. Hier op deze site kun je de Vijftigplusdating.nl ervaringen van andere mensen lezen maar je kunt ook zelf je Vijftigplusdating.nl ervaringen plaatsen door een review te schrijven. Ook wanneer je niet zulke goede ervaringen hebt kun je hier terecht. Plaats een review en deel je Vijftigplusdating.nl klachten en zorg dat je andere mensen verteld waarom je ontevreden bent.

Reviews over VijftigPlusDating

Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
50plusrelatie.nl logo
50plusrelatie.nl
2 beoordelingen
10
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
7,5
6,4
45% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over VijftigPlusDating

Het bedrijf VijftigPlusDating is geverifieerd door ons. De webshop vijftigplusdating.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VijftigPlusDating is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VijftigPlusDating maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vijftigplusdating.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vijftigplusdating.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VijftigPlusDating.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet gebruiken - spammers

Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 15-09-2021
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima date site

Zeer uitgebreide site met veel opties. Als gratis lid kan je reageren op een ontvangen bericht.

Geplaatst op: 13-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Caroline

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Sinds 5 jaar ben ik weduwe, ongeveer een jaar geleden heb ik me (sceptisch) ingeschreven, ik verwachtte er niet veel van. Op Vijftigplusdating.nl had ik snel contact met meerdere mannen, overigens allemaal aardige en nette heren maar die klik was er nog niet. Totdat Robert mij een leuk berichtje stuurde, toen ging het snel. We hebben eerst een tijdje gechat met de webcam op de site, daarna bellen en uiteindelijk de fysieke ontmoeting.

We zijn nu sinds een paar maanden erg gelukkig met elkaar. Hier willen Vijftigplusdating.nl hartelijk voor bedanken!

Ik ben zoals hierboven al staat zeer tevreden over Vijftigplusdating.nl en de maandelijkse kosten vallen ook beste mee.

Geplaatst op: 22-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sabine

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke en duidelijke site

Prima site en meerdere leuke contacten aan overhouden. Momenteel zelfs nog samen met een dame die ik heb leren kennen via jullie!

Geplaatst op: 05-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: A.Jansen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne site

Door het profiel en de persoonijkheidsschets heb je toch al een goed idee wat voor vlees je in de kuip hebt. Heel fijn.

Geplaatst op: 17-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Charlotte

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet gebruiken - spammers

Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 15-09-2021
Geschreven door: Marcel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Alleen irrelevante racties van "belangstellenden"
Maar nog veel erger: van de organisatie geen enkele reactie/bevestiging op mijn vele schriftelijke opzeggingen en andere verzoeken (profiel direct verwijderen en geen reacties van dames meer willen ontvangen).

Geplaatst op: 16-11-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rody

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Twee maanden vooraf mijn lidmaatschap opgezegd. Ik heb ook geen abonnement meer, maar ze blijven automatisch afschrijven van mijn rekening. Je kunt ze niet bellen en ze reageren niet op mails. Ik heb ze nu via mijn advocaat in gebreke gesteld. Ook kreeg ik toen ik lid was, best vaak een reactie van vage figuren, die dan na 1 of 2 dagen door de site geblokkeerd werden. Dus ook van die kant moet je beducht zijn op oplichting. Eens en nooit meer.

Geplaatst op: 05-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pallas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op pure oplichting

Wordt je lid betaal je via paypall of bank kom je er niet meer van af en blijven ze afschrijven

Ik werd 28-12-2014 lid en er werdt gelijk dubbel geïncasseerd, Google maar eens dimex online bv die doet namelijk de AFschrijving is ook weetwatjedate.nl

Pas op mensen ik ben er ook ingeluist en morgen doe ik aangifte wegens diefstal en neem contact op met mijn creditcard maatschappij om dit bedrijf te blokeren zodat ze niet weer van mijn rekening afschrijven

Geplaatst op: 29-12-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gheorghe

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VijftigPlusDating


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
50plusrelatie.nl logo
50plusrelatie.nl
2 beoordelingen
10
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VijftigPlusDating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over VijftigPlusDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VijftigPlusDating actief?

VijftigPlusDating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VijftigPlusDating reviews? Dan kun je naar de website van VijftigPlusDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie