Verwarmwinkel.nl logo

Verwarmwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Verwarmwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1226
Verwarmwinkel.nl logo
Website
Verwarmwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Verwarmwinkel.nl

Het huis verwarmen kan vandaag de dag op heel wat manieren. Je kunt elektrisch verwarmen, je kunt kiezen voor infrarood en dan zijn er overal nog tientallen subcategorieën. Op Verwarmwinkel.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis op eender welke manier huiselijk warm te maken. Maar vallen de producten van Verwarmwinkel.nl wel te vertrouwen? En hoe zit het met de service? Hoe zijn de ervaringen van de klanten? Hoe beoordelen anderen Verwarmwinkel.nl? Op deze pagina hebben wij alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Verwarmwinkel.nl op een rij gezet.

Over Verwarmwinkel.nl

Verwarmwinkel.nl is een webshop die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in de verkoop van verwarmingselementen. Het is een online shop wat betekent dat er geen showroom is. Wel biedt Verwarmwinkel.nl een ruim assortiment aan artikelen en steunen ze op een goede aftersales en specialistisch product advies. Met meer dan tien jaar ervaring binnen de sector kan je er dan ook zeker van zijn dat Verwarmwinkel.nl kennis ter zake heeft. Zo kan je altijd telefonisch of per mail contact opnemen met Verwarmwinkel.nl voor advies op maat. Zo krijg je op zo goed als elk product een stevige garantie en beschikt Verwarmwinkel.nl ook over een eigen reparatieservice. Een gegeven dat toch altijd mooi meegenomen is. Een tweede pijler van Verwarmwinkel.nl is een lage prijs. Verwarmwinkel.nl levert doorheen heel Europa en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten van A-merken.

Waarom kiezen voor Verwarmwinkel.nl?

Op Verwarmwinkel.nl vind je categorieën als infrarood verwarming, elektrische kachels, tweedekans, informatie en artikelen. Je vindt er producten als glaspanelen, thermostaten, wifi schakelaars, vloerstandaarden en nog veel meer. Om maar een kleine greep uit het aanbod aan merken te nemen: Adax, Atlantic, Fenix, Nobo, Mill en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland en België alvast geen verzendingkosten voor jouw aankoop. Wat de levertijd betreft kan je standaard best rekening houden met een bezorgtijd van zowat drie werkdagen. Betalen kan via iDeal, maar ook via een bankoverschrijving of per kredietkaart. Ben je niet tevreden over het ontvangen product? Dan kan je binnen de veertien dagen na ontvangst een beroep doen op het herroepingsrecht en jouw bestelling retour sturen. Om dit te doen is het wel noodzakelijk om eerst even jouw artikel als retour aan te melden op de webshop van Verwarmwinkel.nl.

Is Verwarmwinkel.nl betrouwbaar?

Maar is dat nu wel te vertrouwen zo’n bestelling plaatsen op Verwarmwinkel.nl? Een goed teken is alvast dat je weinig moeite moet doen om de relevante bedrijfsinformatie terug te vinden. Na een paar kliks vind je al meteen het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Bovendien heeft de website ook een sectie algemene voorwaarden waar je duidelijk omschreven ziet staan tot wat Verwarmwinkel.nl zich verplicht en wat de te volgen stappen zijn in diverse situaties. Ook beschikt Verwarmwinkel.nl over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen. Ook over jouw persoonsgegevens bij het betalen hoef je je geen zorgen te maken. De verbinding komt tot stand op basis van het gekende en betrouwbare SSL-certificaat. Dit kan je nagaan door even te controleren of je links in de adresbalk het slotje ziet.

Klantenservice en klachten

Kan je wel wat hulp gebruiken? Brengt de website zelf weinig verheldering voor het probleem waar je mee kampt? Dan kan je de klantenservice van Verwarmwinkel.nl bereiken. Dat kan door tijdens werkdagen telefonisch contact op te nemen. Daarnaast kan je ook via de live chatfunctie op de website jouw vraag en/of probleem overbrengen. Ook per mail kan je contact opnemen. Ten slotte is het ook mogelijk om gewoon een brief te sturen naar het adres van Verwarmwinkel.nl. Heb je een klacht? Dan stuur je dit best per mail op om het hele verhaal schriftelijk neergepend te hebben. Op die manier is er nadien geen discussie. Je krijgt hoe dan ook binnen de veertien dagen een antwoord terug. Komt er geen oplossing? Dan kan je nog altijd bij het ODR-platform van de Europese Commissie terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij Verwarmwinkel.nl? Of heb je op een andere manier ervaring met de producten van Verwarmwinkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review met jouw beoordeling van en ervaring met Verwarmwinkel.nl en help een ander verder. Zijn de producten kwaliteitsvol? Helpt de klantenservice je goed verder? Zou je opnieuw een aankoop bij Verwarmwinkel.nl overwegen?

Reviews over Verwarmwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Bunzlonline.nl logo
Bunzlonline.nl
1 beoordeling
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
PVCvloeren.nl logo
PVCvloeren.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg blij mee

Niet zomaar een handelaar. Een absolute vakman. Hij overwon zoveel uitdagingen. Geluisterd naar wat we wilden en bij elke stap de opties bij ons ingecheckt. Ze ruimden op terwijl het vorderde en besteedden aandacht aan elk klein detail. ik ben er blij mee

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verwarmwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bunzlonline.nl logo
Bunzlonline.nl
1 beoordeling
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
PVCvloeren.nl logo
PVCvloeren.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verwarmwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Verwarmwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verwarmwinkel.nl actief?

Verwarmwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verwarmwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verwarmwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie