Verloning.nl logo

Verloning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Verloning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2764
Verloning.nl logo
Website
Verloning.nl
Categorie
Financieel

Lees hier alle ervaringen met Verloning.nl

Wil je als modern werkende graag zelf de regie in handen hebben als het gaat om financiele zaken zoals belasting en inkomsten? Vast wel, maar je geeft deze belangrijke taak natuurlijk niet zomaar uit handen. Lees daarom eerst de reviews van Verloning.nl. Wij hebben alle ervaringen van anderen met Verloning.nl voor je op een rij gezet. Na het lezen hiervan weet je direct of Verloning.nl iets voor jou is.

Alles wat je wil weten over Verloning.nl

Verloning.nl is opgericht om de grote groep freelancers in Nederland van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf wil graag tegemoet komen aan de behoefte om te werken zonder vast contract. Verloning.nl begrijpt dat freelancers graag de eigen regie houden, maar wil hen hierbij wel ondersteunen. Daarom verzorgt het bedrijf de administratie en zekerheden voor freelancers, maar zijn zij niet betrokken bij de zaken die de freelancer met een opdrachtgever afspreekt. Verloning.nl is er daarnaast niet alleen voor freelancers, maar ook als opdrachtgever vindt je er enorm veel informatie.

Waarom zou je kiezen voor Verloning.nl?

Je kiest voor Verloning.nl als je freelancer bent én je geen zorgen wil maken over belangrijke zaken. Alles wat je met Verloning.nl afspreekt wordt vastgelegd in een raamovereenkomst: een afspraak tussen het bedrijf en de freelancer om een bepaald product of dienst voor een vaste looptijd, tegen vooraf afgesproken voorwaarden én tegen een vooraf afgesproken prijs te leveren. Door deze overeenkomst neemt Verloning.nl de salarisadministratie uit handen en zorgen we voor betalingen. Bijkomend voordeel is dat je bij Verloning.nl profiteert van voordelen zoals opleidingen en cursussen. Als freelancer kun je daarnaast je reserveringen zoals vakantiedagen online inzien en beheren. Ook kun je via Verloning.nl diverse verzekeringen afsluiten. Dat is natuurlijk als freelancer wel zo prettig, en erg belangrijk.

De betrouwbaarheid van Verloning.nl

De betrouwbaarheid is direct op de website te zien. Wie regelmatig websites bezoekt ziet direct dat de website van Verloning.nl zeer professioneel is opgezet. De layout is fantastisch en het geheel oogt enorm betrouwbaar. Het bewijs hiervoor wordt geleverd doordat er inmiddels al meer dan 25.000 freelancers zijn ingeschreven bij Verloning.nl De pagina 'over ons' is het bezoeken zeker waard. Hier zijn we het complete team van Verloning.nl, inclusief leuke illustratie, volledige naam, Linkedin pagina en natuurlijk de functie. Het bedrijf scoort maar liefst een 9.4 uit 195 beoordelingen. Daarnaast staat het bezoekadres op de website, dus mocht je het bedrijf willen bezoeken weet je direct waar je moet zijn.

Hoe zit het met de klantenservice?

De klantenservice van Verloning.nl is prima in orde. Contact opnemen met Verloning.nl kan op verschillende manieren. Natuurlijk kun je telefonisch contact opnemen, maar er zijn ook mogelijkheden om te mailen of om te chatten. Je kunt ook snel een bericht achterlaten via het contactformulier. Op de website vind je allerlei relevante documenten zoals een factuur, modelovereenkomst en gedragsverklaring. Alles bij het bedrijf lijkt in het teken te staan van dienstverlening voor jou als freelancer.

Zelf ook een beoordeling achterlaten? Dat kan.

Heb je ook ervaring met de diensten van Verloning.nl en wil je graag andere freelancers hierover vertellen? Schrijf dan zelf ook eens een beoordeling. Hiermee help je zowel freelancers als opdrachtgevers om eventueel te kiezen voor Verloning.nl.

Reviews over Verloning.nl

Gerelateerde bedrijven

ICSzakelijk logo
ICSzakelijk
2 beoordelingen
8,5
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Verloning.nl

Verloning.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Verloning.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Verloning.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Verloning.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Verloning.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Verloning.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Verloning.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeker aan te bevelen!

Ik voel me op mijn gemak bij het bedrijf, er is een goede communicatie tussen medewerkers en bestuurders. de collega's zijn vriendelijk en er is een zeer interessante en comfortabele werksfeer. Ik zou de baan aan mensen aanbevelen zoals zij het mij hebben aanbevolen!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tygo K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verloning.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ICSzakelijk logo
ICSzakelijk
2 beoordelingen
8,5
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verloning.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Verloning.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verloning.nl actief?

Verloning.nl is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verloning.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verloning.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie