Verbandmagazijn.nl logo

Verbandmagazijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Verbandmagazijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2396
Verbandmagazijn.nl logo
Website
Verbandmagazijn.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Verbandmagazijn.nl

Diabetes is een ziekte die heel wat problemen met zich meebrengt, maar gelukkig wel met de juiste producten en medicatie te behandelen valt. Bij Verbandmagazijn.nl vind je dergelijke producten om het leven gemakkelijker te maken. Maar valt dat wel te vertrouwen een website als Verbandmagazijn.nl? Op deze pagina hebben wij alle reviews en ervaringen van echte klanten op een rij gezet. Zo kan jij op basis van hun beoordelingen een gegronde mening vormen over de betrouwbaarheid van Verbandmagazijn.nl!

Over Verbandmagazijn.nl

Verbandmagazijn.nl is een webshop die een onderdeel is van Carestores en gespecialiseerd is in alles wat met diabetes te maken heeft. Je vindt er een ruim aanbod aan producten terug van zowel de vertrouwde A-merken als echte prijsvechters. De webshop werd in 2017 opgericht en levert ondertussen aan meer dan 75 000 klanten in Nederland, België en Duitsland. Absoluut een kernwaarde van deze website is zorg voor de klant. Ze verkopen immers gezondheidsproducten en dan spreekt het voor zich dat een goed contact met de klant en veel zorg voor die klant aangewezen is. Zo vind je op de website tal van blogartikelen met tips & tricks en algeheel advies voor iedereen die aan diabetes lijdt. Heb je een keuze kunnen maken? Dan moet je niet te lang wachten op jouw aankoop. Een bestelling geplaatst voor 23 uur 30 vind je reeds de volgende dag in huis. Vanaf een waarde van 30 euro is er bovendien gratis verzending. Ten slotte krijgen vaste klanten ook een vaste korting van 10% op alle bestellingen.

Waarom kiezen voor Verbandmagazijn.nl?

Verbandmagazijn.nl biedt een ruime keuze aan producten aan. Om maar een kleine greep uit het assortiment te nemen: glucosemeters, prikpennen, teststrips, sensoren, pennaalden, controlevloeistof, huidherstel, batterijen en ga zo maar door. Qua merken vind je bijvoorbeeld producten van Accu-Chek, BD, Contour, Attends, Depend, Anena en nog veel meer. Betalen kan je in een veilige omgeving met iDeal, kredietkaart, achteraf betalen (Klarna), overboeking en ook met Bancontact. Ontdek je na levering dat je toch een verkeerd product hebt besteld? Of kom je tot de conclusie dat het product eigenlijk overbodig is? Dan kan je binnen de 14 dagen na ontvangst jouw pakketje retour sturen. Gelet op de sector komen daar wel heel wat voorwaarden aan te pas. Zo kan je enkel retour sturen met een ongeopende en onbeschadigde verpakking!

Is Verbandmagazijn.nl betrouwbaar?

Binnen de sector is het maar logisch dat je een webshop als Verbandmagazijn.nl volledig moet kunnen vertrouwen voor je een bestelling plaatst. Maar is de webshop betrouwbaar? Op de site vind je alvast heel snel relevante bedrijfsinformatie terug zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ook is de verbinding met de website een beveiligde verbinding. Zoals je kan zien aan het slotje in de adresbalk werkt Verbandmagazijn.nl via het SSL-protocol wat een bescherming van jouw persoonsgegevens betekent. Zit je met vragen of heb je een probleem? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Verbandmagazijn.nl. Daarenboven vind je op de homepage van Verbandmagazijn.nl heel wat reviews en beoordelingen van echte klanten terug en is de webshop lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Ten slotte staan ook de algemene voorwaarden op de website duidelijk beschreven. Verbandmagazijn.nl is dus absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen, heb je advies nodig of heb je gewoon een probleem? Dan kan je altijd de klantenservice van Verbandmagazijn.nl contacteren. Dat kan op verschillende manieren op de website. Zo kan je het contactformulier invullen met meteen het bestelnummer erbij. Ook kan je een WhatsApp bericht sturen, een mail of gewoon telefonisch contact opnemen. Op berichten krijg je altijd binnen de 12 uur op werkdagen een antwoord. Bij klachten kan je best een mail sturen waar je in de regel na vier uur op werkdagen een antwoord op krijgt. Een inhoudelijke reactie krijg je altijd binnen de zeven dagen. Ben je hier niet tevreden mee? Dan kan je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij wel eens gebruik van Verbandmagazijn.nl? Of heb je ooit eens iets besteld bij het bedrijf? Dan horen wij graag wat jouw ervaringen met Verbandmagazijn.nl waren in de vorm van een review. Was je tevreden met de kwaliteit en de service of net niet? Schrijf op deze pagina een review met jouw beoordeling van de werking en diensten van Verbandmagazijn.nl en help een toekomstige bezoeker om de juiste beslissing te maken.

Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke producten

Ze bieden erg leuke producten en de levering is ook erg goed. De website is erg duidelijk en overzichtelijk en het bestellen gaat vrij snel.

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cheyenne K.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verbandmagazijn.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verbandmagazijn.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Verbandmagazijn.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verbandmagazijn.nl actief?

Verbandmagazijn.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verbandmagazijn.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verbandmagazijn.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie