Unisport logo

Unisport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Unisport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2395
Unisport logo
Website
unisportstore.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Unisport

Ook als je voetbalt dan is de uitrusting en de uitstraling steeds erg belangrijk. Om er ook tussen de lijnen verzorgd en hip bij te lopen zou je een beroep kunnen doen op de producten van Unisport. Om je een goed beeld te geven van alles wat Unisport je kan bieden, hebben we speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen die klanten al over Unisport hebben gemaakt. Op basis van de uitkomst kun je zelf prima bepalen of je ook kiest voor Unisport.

Over Unisport

Unisport geldt als een van Europa’s grootste online retailers op het gebied van voetbalschoenen, voetbalshirts en andere voetbalproducten. Behalve dat biedt het eveneens een fraai aanbod lifestyleproducten, eveneens van de toonaangevende merken. Unisport is een Deense onderneming, een bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Kopenhagen. Unisport staat bekend om het zeer brede aanbod met meer dan 10.000 verschillende producten.

Waarom kiezen voor Unisport?

Wil je nou echt wat te kiezen hebben, dan doe je bij voorkeur zaken met Unisport. Je vindt er behalve ontzettend veel voetbalschoenen en voetbalshirts – uiteraard ook van de toonaangevende clubs en landen- ook uitrusting voor scheidsrechters, trainingsmaterialen, ballen, bidons en teamkleding. Je vindt er bijzondere producten en altijd de beste producten van aanbieders als Puma, New Balance, Mizuho, Lotto, Diadora, Umbro en het Italiaanse Pantofolo d’Oro. Voor buiten het veld heeft Unisport een fraai aanbod lifestyle producten, ook al van de meest bekende merken. De producten worden tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding aangeboden.

Is Unisport betrouwbaar?

Uit de beoordelingen van mensen die al producten kochten bij Unisport heb je hier te maken met een betrouwbare leverancier van voetbalproducten. De beloofde verzendtermijnen worden prima nageleefd en je kunt vanuit Nederland zelfs gratis gebruik maken van de retourservice. Mocht je nou willen dat de producten sneller geleverd worden, dan kun je voor een kleine bijbetaling kiezen voor DHL Express. Je kiest eveneens voor Unisport omdat het zich officieel voetbalpartner mag noemen, de producten via een bekroonde webshop verkocht worden en omdat de supersterren Unisport aanbevelen. En zij, zo zou je denken, kunnen het weten.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over een product of dienst van Unisport, dan kun je uiteraard een klacht indienen. Omdat je op de website het adres vindt, kun je ervoor kiezen de klacht schriftelijk in te dienen. Je kunt echter ook kiezen voor het sturen van een e-mail of kiezen voor de live-chat. Bellen kan uiteraard ook gewoon. Kijk voor je daadwerkelijk contact opneemt altijd even naar de veel gestelde vragen. Soms kan je dan al heel erg veel duidelijk worden. Over service richting de klant gesproken; laat op de webshop het e-mailadres achter en je krijgt steeds via e-mail exclusieve aanbiedingen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft meer waarde dan beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met een bepaalde leverancier of met een bepaald merk. Het is praktische informatie, uit de eerste hand. Het helpt je om een betere beslissing te nemen in elk geval. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als zij voor een lastige keuze staan.

Reviews over Unisport

Gerelateerde bedrijven

Runnersworld.nl logo
Runnersworld.nl
2 beoordelingen
9
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10
Mizuno logo
Mizuno
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

5,4
31% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Lees onze review over Unisport

Het bedrijf Unisport is geverifieerd door ons. De webshop unisportstore.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Unisport is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Unisport maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van unisportstore.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van unisportstore.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Unisport.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Jammer van de veel te lange wachttijd

Bij de bestelling werd aangegeven dat de besteltijd 10-12 dagen zou zijn. Omdat ik nergens meer het gewenste sportbroekje kon vinden toch besteld. Toen die dagen om waren was ik na het lezen van de revieuws bang dat ik mijn geld kwijt was. Gelukkig was dit niet het geval. 12 december besteld en 30 december ontvangen. Vanaf het moment van verzending is je pakket wel goed te volgen. Zoals bij meerdere sites kon ik geen direct telefoonnummer vinden om te informeren. Dus als je geduld hebt kun je prima bij Unisport bestellen.

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Ineke

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering duurde wat langer dan ik gewend ben.

Levering duurde wat langer dan ik gewend ben. Voor de rest oké.

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
5de week en nog steeds m'n voetbalshoenen niet

Ik ben 15 jaar en heb lang gespaard om de voetbalschoenen te bestellen die ik graag wil hebben.
Telkens als ik bel is het altijd druk of nummer 15 in de wachtrij. Daarna inderdaad het vaste excuus, zoals ik in eerdere reviews ook lees n.l. verhuizing van magazijn.

Ik baal hier erg van, mijn geld kwijt en ook geen voetbalschoenen. Wat een drama, dit nooit meer. Ik heb mijn les geleerd. Ik raad iedereen aan hier NOOIT een bestelling te plaatsen.

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Luca

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
3.5e week levertijd en nog niks.

Ik heb 3.5 week geleden voetbalschoenen besteld. De COPA SENSE van 150 euro. Ze waren afgeprijsd van 220 naar 150 en een van de weinige sites die mijn maat nog beschikbaar had. Het is gek want het proces was heel goed, tot dat ik nu nog steeds niks heb ontvangen. Zeggen dat ze in een verhuizing zitten. Heb het gevoel dat het niet helemaal lekker gaat.

Gr Renzo Rotgans

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Renzo R.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Voetbalschoenen
Mijn zoon heeft nieuwe voetbalschoenen gekocht van 280 euro!! Na 1x spelen zit er een gat in bovenop de schoen. Gebeld en gemaild, foto's doorgestuurd en na 2 weken krijg je het bericht dat we ze toch op moeten sturen. Na een paar weken krijg je een mail...valt niet onder garantie omdat er op kunstgras gespeeld is. Belachelijk voor woorden. Totaal niet klantvriendelijk. Wij bestellen hier nooit niks meer van.....MENSEN TRAP ER NIET IN!!

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Manuela D.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd, slechte klantenservice

Maand geleden voor bijna €200 besteld, nog steeds niet geleverd. Als reactie op mail krijg ik de levering kan morgen zijn of over enkele weken. Alles zogezegd door een verhuizing, meld dit dan op de site of neem geen bestellingen aan.

Geplaatst op: 19-10-2022
Laatst bewerkt op: 19-10-2022
Geschreven door: Familie

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste website ter wereld

Slechtste website ter wereld, Drama😡

Geplaatst op: 08-12-2022
Laatst bewerkt op: 08-12-2022
Geschreven door: Fir R.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze belazeren de boel

Ik heb voor 140 euro aan spullen besteld. Niet gekregen. Geprobeerd op alle manieren om contact te krijgen maar om mail reageren ze niet en de telefoon wordt niet beantwoord. Ik raad mensen aan hier NIET te bestellen!!

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Retourneren een drama, zit nog op geld te wachten.

Bestelling snel geleverd, broek te groot dus moest retour.
Zit nu meer dan 2 weken op mijn geld te wachten. Op mails ( in zowel Nederlands, Engels en Duits) wordt niet geantwoord en telefonisch niet bereikbaar wegens omzetten van systemen.
Zeer slecht contact mee te krijgen, ik adviseer je om hier niet te bestellen tenzij je zeker weet dat je de juiste maat hebt een niet hoeft te retourneren!!

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelde schoenen niet geleverd en geen contact te krijgen!

Schoenen half augustus besteld. Levertijd was 5 werkdagen werd aangegeven. Na een week een mail gestuurd omdat het bedrijf aangaf telefonisch wegens verhuizing niet bereikbaar was. Daarop een reactie gekregen dat 1 deel van mijn bestelling niet geleverd kon worden en dat deel teruggestort zou worden. Dit is ook gebeurd. Alleen de andere schoenen kwamen maar niet! Intussen een maand verder en nog steeds geen schoenen geleverd. 3 mails gestuurd, maar geen enkele reactie. Telefonisch nog steeds niet bereikbaar. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat het goed komt en zal hier nooit meer iets bestellen!

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: D Z.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Te traag in alles en geen reacties op mailtjes. Wacht nu 2 weken op m’n retour geld.

Schoen besteld, die kreeg in laat binnen. Verkeerde maat en zodoende retour gestuurd. De verzendkosten ben je kwijt en we zijn 2 weken verder en ik heb nog geen geld retour. Bellen en mailen heeft geen nut want er zou een storing zijn. Ik bestel nooit meer bij unisport en dat adviseer ik anderen ook.

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Dhieradj S.

5 / 10
2/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd

2 Nike sweaters besteld.
Binnen een aantal dagen het pakketje binnen gehad via DHl.
Pakketje zat aan d eonderzijde dicht geplakt met plakband. Sweaters zaten er niet in maar 5 bollen wol!
Contact gezocht via de telefoon, maar zij kunnen al 5 dagen niet opnemen omdat zij bezig zijn om het systeem over te zetten. Via de mail krijg ik ook geen antwoord.

Nooit meer iets bestellen hier.

Geplaatst op: 19-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Lex H.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

1/2 jaar geleden schoenen besteld. Nu al kapot.
Contact opgenomen en de gevraagde info doorgestuurd. Nu al 2 weken niets van ze vernomen. Heb in het verleden al best veel gekocht bij ze, maar dit was absoluut de laatste keer, nooit meer

Geplaatst op: 19-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Angelique H.

5 / 10
2/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Bestelling geplaatst, netjes geleverd, enkel zijn de voetbal schoenen binnen 1 week kapot
Netjes contact gezocht maar door een omzetting in het systeem zijn ze telefonisch niet bereikbaar

Word aangegeven om een mail te sturen en dat er binnen 48 uur een reactie is maar we zijn nu 5 dagen verder en nog geen reactie
Zijn wel voetbalschoenen van 150 euro
Het betreft bestelnummer ST24684161
Echt jammer en niet netjes

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Edwin C.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Jas en broek besteld. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen! Bestel hier nooit!!! Klantenservice neemt de telefoon niet aan en beantwoordt geen mails.
Wat een waardeloos bedrijf. Ik ga stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Desnoods via radar of de Consumentenbond.
Nog nooit zoiets achterlijks meegemaakt.
WEES GEWAARSCHUWD!!

Geplaatst op: 03-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Martin V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ballentent

Ik wist dat de levertijd wat langer was, maar je wordt werkelijk voor de gek gehouden. Eerst “helaas vertraging door verhuizing van het magazijn”, vervolgens helaas is product niet leverbaar. Oké andere voetbalschoenen uitgezocht en toen … helaas vertraging door verhuizing, daarna niet leverbaar door productiefout van Nike. Ik geloof er geen snars van.

Beseffen jullie wel dat een transparante en snelle communicatie bij de start van een voetbalseizoen best gewenst is? Ik heb 2 keer direct gehandeld. Na meer dan 2 weken nog steeds geen schoenen.

Ik ben klaar met Unisport. Wat een ballentent.

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: MvP V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trage levering

Ruim 2 weken geleden dure voetbal schoenen besteld en nog steeds niks ontvangen.
Een slechte track en trace waardoor je op een Duitse DHL komt, en de code niet klopt die ze je door mailen.
Hier bestel ik nooit meer iets!

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service

Super slechte service. Voetbalschoenen van 3 weken oud al aan het scheuren. 180 euro voor betaald en dan zeggen ze verkeerd gebruikt. Ik weet niet waar we de volgende keer dan de voetbalschoenen voor moeten gebruiken... voor te hockeyen of zo....

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super positief.

In een wereld van dieven en oplichters heb ik uiteindelijk een serieuze en betrouwbaar bedrijf gevonden. Alles maar dan nog alles wat ze zeggen of beloofden maken ze het waar. Jij hoeft ze niet eens in de gaten te houden. Jij weet dat wat op de mail hebben gezegd gaat ook nog daadwerkelijkheijd worden. Verkoper Nino is de absolute nr 1. Met vriendelijke groet. Andrea Gaffuri

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andrea G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duur en dan nog veel te lange levertijd

Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Het is ook geen bedrijf uit Nederland wat ze wel doen voorkomen en vervolgens is de levertijd ook nog eens veel langer dan beloofd. De prijs is ook best hoog, dus dan vind ik dat de service ook wel beter mag. Als antwoord op mijn mail kreeg ik 2x een mail met ontzettend kleine lettertjes, die ik 300x moest vergroten en uiteindelijk nog geen antwoord op mijn vraag gaven.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en dan nog veel te lange levertijd

Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Het is ook geen bedrijf uit Nederland wat ze wel doen voorkomen en vervolgens is de levertijd ook nog eens veel langer dan beloofd. De prijs is ook best hoog, dus dan vind ik dat de service ook wel beter mag. Als antwoord op mijn mail kreeg ik 2x een mail met ontzettend kleine lettertjes, die ik 300x moest vergroten en uiteindelijk nog geen antwoord op mijn vraag gaven.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Matig

Een maand geleden schoenen besteld en nog steeds niet binnen, een keer gebeld en "opeens" waren ze verstuurd. Slechte communicatie met de klant en onduidelijke track en trace.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter C.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer klantvriendelijk

Deze organisatie is echt super klantvriendelijk. Ze reageren erg snel en prettig op de emails die ik stuur. Ze lossen snel al mijn problemen op en als ik vragen heb dan helpen ze graag. Super!

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabiënne O.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Unisport


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Runnersworld.nl logo
Runnersworld.nl
2 beoordelingen
9
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10
Mizuno logo
Mizuno
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Unisport een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Unisport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Unisport actief?

Unisport is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Unisport reviews? Dan kun je naar de website van Unisport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie