Unbox The World logo

Unbox The World reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Unbox The World reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4030
Unbox The World logo
Website
Unbox The World
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Unbox The World

Wil jij je zoon of dochter graag laten kennismaken met nieuwe culturen? Dan is het een goed idee om Unbox The World te bezoeken. Deze unieke webshop verkoopt namelijk speciale dozen waarmee kinderen op een spelende wijze bijleren over de wereld. Ben je benieuwd naar het concept? Lees dan bij ons eerst de Unbox The World ervaringen!

Over Unbox The World

Unbox The World werd opgestart door Donald, Hidde, Sergio en Judith. Vier ondernemers die opgegroeid zijn in een multiculturele omgeving. Het is net door hun achtergrond dat ze weten hoe belangrijk het is voor kinderen om van jongs af aan kennis te maken met andere culturen. Daardoor kwamen ze op het idee om dozen te maken speciaal op maat van kinderen. De dozen bevatten leuke en educatieve artikelen die ervoor zorgen dat kinderen bijleren over de wereld. Het doel van Unbox The World is dan ook om kinderen te inspireren de wereld te ontdekken én de mooie culturen die erbij horen.

Omdat het niet voor elk kind mogelijk is om te reizen, wil Unbox The World ervoor zorgen dat de wereld tot bij hen thuis komt. En zo dus ieder kind de mogelijkheid geven om het te ontdekken. Bij deze webshop heb je eigenlijk een soort abonnement. Elke twee maand komt er een nieuwe doos vol leuke spullen bij je thuis. De doos bevat creatieve spelletjes, lekkernijen, souvenirs en nog veel meer. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 10 jaar. Als je dat liever hebt, is het ook mogelijk om slechts één keer een doos te bestellen. Zo kan je het alvast uitproberen!

Waarom kiezen voor Unbox The World

Unbox The World is een uniek concept. De verrassingsdozen die je hier koopt, vind je dus nergens anders terug. De webwinkel is vooral een goede keuze als jij kinderen hebt die 4 tot en met 10 jaar oud zijn en je het fijn vindt om ze op een leuke en unieke manier kennis te laten maken met andere culturen. Unbox The World is daarnaast een goede optie indien je op zoek bent naar een leuke manier om samen met je kids quality time door te brengen. Er zitten namelijk knutselpakketjes, recepten en andere dingen in die je perfect samen kan doen.

Het fijne van deze surprisebox is dat je het elke twee maand kan ontvangen. Je hebt dus telkens iets om naar uit te kijken samen met je kapoen. Als je meerdere kinderen hebt, kan je ook een abonnement aangaan. In dat geval moet je gewoon aanduiden dat je een doos wenst voor meerdere kinderen. Heb je zelf geen kinderen, maar wil je deze box graag cadeau geven aan een dierbare? Dan kan je het zonder probleem naar een ander adres laten sturen!

Is Unbox The World betrouwbaar?

Aan de positieve beoordelingen, merk je dat unobox The World betrouwbaar is. Daarnaast kan je er betalen via de veilige betaalmethode iDeal. In het geval dat je twijfels hebt, is het een goed idee om het bedrijf te volgen via Instagram of Facebook.

Klantenservice en klachten

Heb jij al een box besteld bij Unbox The World en zijn er klachten? Dan kan je het bedrijf bereiken via e-mail, Facebook of Instagram. Bij vragen is het aangeraden om de 'Veelgestelde vragen' sectie op de pagina te bekijken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij laaiend enthousiast over je aankoop bij Unbox The World of is er juist iets wat je minder goed vond? Deel dan je mening met anderen door bij ons je Unbox The World recensie achter te laten. Aan de hand van jouw review kan je potentiele kopers helpen bij het maken van de juiste keuze. Jouw beoordeling maakt dus het verschil!

Reviews over Unbox The World

Gerelateerde bedrijven

Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9
Popelectronics.nl logo
Popelectronics.nl
2 beoordelingen
8,5
Poppenwagen-webwinkel.nl logo
Poppenwagen-webwinkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Unbox The World

Het bedrijf Unbox The World is geverifieerd door ons. De webshop Unbox The World is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Unbox The World is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Unbox The World maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Unbox The World is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Unbox The World. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Unbox The World.

Geplaatst op: 12-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Unbox The World


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9
Popelectronics.nl logo
Popelectronics.nl
2 beoordelingen
8,5
Poppenwagen-webwinkel.nl logo
Poppenwagen-webwinkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Unbox The World een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Unbox The World. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Unbox The World actief?

Unbox The World is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Unbox The World reviews? Dan kun je naar de website van Unbox The World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie