Typhone logo

Typhone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Typhone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Typhone logo
Website
Typhone
Categorie
Telecom

Typhone ervaringen

Ben jij niet zeker of Typhone de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Typhone ervaringen, reviews en beoordelingen van Typhone van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Typhone en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Typhone!

Over Typhone

Typhone is al 10 jaar lang actief in de telecomwereld en staat bekend door de scherpe prijzen en beste deals. Doe daarbij een schepje bovenop de service en dan zou je als consument het ideale plaatje hebben. Met een klantenservice welke 24/7, een levering binnen 24 uur en een klachtenafhandeling binnen 5 werkdagen heeft Typhone een visite kaartje als het gaat om de klantvriendelijkheid. Daarnaast kan je bij Typhone gratis je nummer behouden. Je hoeft je dus nooit druk te maken of al je familie en vrienden wel je nummer hebben.

Nieuwsbrief actie

Wil jij nou een abonnement afsluiten via Typhone.nl dan kan je tot maximaal 40 euro besparen door mee te doen aan de nieuwsbrief spaaractie. Door je te registreren voor de nieuwsbrief krijg je voor iedere gelezen nieuwsbrief €0.25. Dit bedrag kan tot maximaal €40.00 oplopen, maar dat is toch een mooie korting! Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen van Typhone!

Typhone service en levering

Typhone staat voor een goede service richting de klanten. Mocht er dus iets aan het toestel markeren dan staat Typhone ten alle tijden klaar om te helpen. Dit kan via de website of door de helpdesk te bellen. Daarnaast biedt Typhone een 24 uur leveringssservice aan wat wilt zeggen dat Typhone altijd binnen 24 uur het bezorgd indien er voor 21:00 uur besteld is!

Typhone ervaringen en klachten

Heb jij Typhone ervaringen of juist Typhone klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Typhone ervaringen op in een review en geef Typhone een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven

eDarling logo
eDarling
11 beoordelingen
6,7
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3
7,8
80% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Ervaringen met Typhone

Typhone is geverifieerd door ons expert team. De webshop Typhone bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Typhone lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Typhone. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Typhone is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Typhone te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Elke keer weer een prima voorstel

Zit al jaren bij Typhone als het gaat om mijn abonnement. Ze sturen elke keer netjes een contractvoorstel op en vind die altijd wel prima. Vergelijk het met een paar andere en eigenlijk altijd wel een van de goedkoopte zijn ze dan.

Geplaatst op: 08-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henk-jan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al jaren klant

Ben al jaren klant bij Typhone en naar alle tevredenheid. Ze helpen dan ook elke 2 jaar een nieuwe abonnement voor mij uit t zoeken en als ik het vergelijk met andere aanbieders klopt het ook dat ze erg goedkoop zijn. Wel waarschuwen ze soms erg vroeg dat ik mijn abonnement al kan verlengen want soms kan ik dan nog helemaal niet overstappen. Voor de rest is het echt allemaal erg goed gergeld

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Janet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en een prima klanteservice

De service bij Typhone is echt ontzettend betrouwbaar! Ik had perongeluk bij het aanvragen iets verkeerds ingevuld en daarom contact opgezocht met Typhone. Dit werd direct opgelost waardoor alles goed is verwerkt.

Inmiddels mij iPhone 6s binnen en is ales goed gegaan. Een betrouwbare webshop waar ik voor een prima prijs mij IPhone hebt gekocht.

Geplaatst op: 27-03-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg netjes

Zat al een tijdje te twijfelen, maar heb nu eindelijk het abbonnement welke ik ook kan betalen. Toestel had ik al maandne in me hoofd maar vond hetn og wat te duur. Wat ook erg fijn is dat je bij Typhone gewoon een foto krijgt op de dag van bezorging van de bezorger. Zo weet je voor wie je de deur open moet doen!

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Veronica

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung galaxy note

Op het internet is er zoveel keuze als het gaat om mobiele telefoons en abonnementen. Je hebt ze in zoveel soorten en maten. Soms raak ik het overzicht kwijt. Voor mijn bedrijf moest ik een abonnement afsluiten. Ik ben ook vaak in het buitenland en moest dus aardig wat afwegingen maken.

Typhone geeft een goede vergelijking en is een prettige site om mee te werken. Op sommige punten kan de site wel beter en kan het wel wat rustiger. Je wordt echt overspoeld met informatie.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een Samsung Galaxy Note aangezien deze de beste specificaties had. TyPhone had een goede deal en de informatie en specificaties waren direct duidelijk en ook de kosten die ik maandelijks zou hebben.

Typhone ken ik al jaren en voor mij de site als het gaat om vergelijken en onafhankelijke oordelen over providers

Geplaatst op: 19-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frits W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon super!

Gisteravond bestelt en vandaag binnen. Kan niet anders zeggen dan helemaal top! Ik kan Typhone dus alleen maar aanbevelen!

Geplaatst op: 28-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Harar84

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij

Super blij met Typhone! Heb net weer een nieuw abonnement bij ze besteld en ze waren echt een stuk goedkoper als hun concurrenten. Ook erg mooi was dat ik op de dag zelf van de levering een foto van de courier kreeg. Hierdoor wist ik hoe de beste man eruit zag. Toch erg netjes aangezien je het tegenwoordig nooit weet wie er voor je deur staat.

Geplaatst op: 15-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Renate

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung galaxy s4

Ik heb gekozen voor een samsugn galaxy s4, omdat ik niet meer aan die hoge abonnement kosten wou zitten en wel een nieuwe telefoon nodig had. Typhone had hier een mooie prijs voor en een groot voordeel was dat ik geen contract hoefde te ondertekenen en op hoefde te sturen. Doormiddel van een smsje was dit allemaal geregeld waardoor het allemaal lekker snel verleip. Typhone is een prima webshop!

Geplaatst op: 10-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd gebruiken!

Het is de beste site om alle aanbieders goed te vergelijken en goede deals te vinden. Als je deze site gebruikt ben je tenminste geen dief van je eigen portemonaie.

Ik heb gebruik gemaakt van een super scherpe deal op hun site en bespaar nu bijna 35 euro per maand en heb er ook nog een mooi toestel bij gekregen zonder bijbetalen.

Dikke aanrader om te shoppen voor mobieltjes en abonnementen.

Geplaatst op: 06-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Keurig geregeld

Een heerlijke website om op te bestellen. Alles word overzichtelijk aangeboden en je kan dus gemakkelijk een keuze maken. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar, omdat ik wat vragen had. Na deze vragen kreeg ik het contract digitaal toegestuurd en kon ik ze ook weer digitaal retourneren. Erg gemakkelijk, omdat er anders weer een vertraging via de post in zit. Wel krijg je alles nog per post nagestuurd voor je eigen administratie. Binnen korte tijd lag dan ook alles thuis en kon ik gebruik maken van mijn telefoon! Helemaal top

Geplaatst op: 24-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod prettige website

Kan echt veel vinden op de site en is gewoon een goede site om het toestel te vinden dat aansluit bij je behoeften.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tony V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pak je voordeel en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als je wilt profiteren van voordeeltjes dan kan je je inschrijven voor de Typhone nieuwsbrief. Daar staan scherpe deals in en je kan er echt je voordeel mee doen.

Heb ik ook gedaan en kan leuk uitpakken.

Het is een simpele tip en kan je geld besparen. En welke Nederlander krijgt het daar nou niet warm van.

Vergeet je niet uit te schrijven als je eenmaal een bestelling hebt gedaan anders blijf je mails ontvangen.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit kun je niet maken!

Ik had een toestel aangeschaft. De verzendtijd zou rond de 2 dagen liggen. Evnt: voor half 5 besteld, de volgende dag in huis. Helaas pas op 5 uur besteld, dus zou hij na 2 dagen moeten komen. Kwam er op de tweede dag dat het niet meer leverbaar was. Binnen 3 dagen werd het probleem opgelost. Inmiddels al 4 dagen verder....

Geplaatst op: 09-04-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS, nooit iets bij bestellen.

Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op.
De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht.
Mails worden pas na 5 dagen beantwoord.
Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was.
Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!

Geplaatst op: 02-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marjorie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lager dan een halve ster kan niet worden gegeven

Op 3-3 heb ik een bestelling geplaatst. Vanwege een fout in de order op 16-3 gevraag om een wijziging. Dit kon niet volgens de medewerkster en de order moest worden geannuleerd.
Op 17-3 en 18-3 geen geannuleerde order na herhaaldelijk bellen. Waarop dezelfde medewerker zegt dat het annuleren van een order een week kan duren. Op 25-3 wederom contact gezocht en wederom het bericht dat ze niets voor mij kunnen betekenen.
Nu, op 11-4 nog steeds geen geannuleerde order en nog steeds mijn geld kwijt.

Advies: Bestel nooit maar dan ook NOOIT bij dit walgelijke bedrijf!

Geplaatst op: 11-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Typhone


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

eDarling logo
eDarling
11 beoordelingen
6,7
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Typhone een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Typhone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Typhone actief?

Typhone is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Typhone reviews? Dan kun je naar de website van Typhone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie