Tuincentrum Koeman logo

Tuincentrum Koeman reviews, ervaringen en beoordelingen

Tuincentrum Koeman reviews, ervaringen en beoordelingen
1007
Tuincentrum Koeman logo
Website
Tuincentrum Koeman
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen

Zoek je naar een winkel waar je met een gerust hart bloemen en planten kunt kopen, dan lees je vast en zeker graag reviews van andere klanten. Wil jij shoppen bij Tuincentrum Koeman, dan is het belangrijk om te weten of je met een betrouwbare partner van doen hebt. Wij hebben ervaringen van mensen op een rijtje gezet en zo vind je veel belangrijke informatie over dit bedrijf op deze pagina. Heb je op die manier een goed beeld gekregen van Tuincentrum Koeman, dan kun je helemaal zelf beslissen of je wel of niet zaken gaat doen met deze onderneming.

Over Tuincentrum Koeman

De wieg van Tuincentrum Koeman staat in Noord-Holland. In West-Friesland precies gezegd. De familie Koeman begon hier al eeuwen geleden met het telen van bloembollen. Deze bollen werden geoogst en toentertijd nog met schuiten naar de veiling gebracht. Hier vandaan gingen ze de hele wereld over. Het familiebedrijf groeide. Inmiddels zijn er al 3 generaties Koeman die werkzaam zijn in de bloembollen. Kernwaarden van dit tuincentrum zijn kwaliteit, traditie en service. Een tevreden klantenkring is voor Tuincentrum Koeman van het grootste belang. Ze hebben tenslotte een familienaam hoog te houden. In 2007 werd er gestart met een website. Alle producten die worden verkocht door Tuincentrum Koeman zijn afkomstig van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers. Stuk voor stuk bevinden deze zich in de regio. Producten die rechtstreeks uit de natuur komen, worden absoluut niet aangeboden door dit tuincentrum. De natuur en haar natuurlijke bronnen worden gerespecteerd.

Waarom kiezen voor Tuincentrum Koeman

Zoek je naar een tuincentrum met een groot assortiment, dan ben je bij Tuincentrum Koeman op de juiste plek. Het assortiment bestaat onder meer uit uiteraard bloembollen, maar daarnaast ook tuinplanten, bloemenzaden, artikelen voor de moestuin en tuingereedschappen. Ook zaken die je nodig hebt bij het tuinieren zoals bijvoorbeeld mest, tuinkassen en potten vind je bij deze winkel. Het is daarnaast mogelijk om mooie cadeaus aan te schaffen bij Tuincentrum Koeman. De reden dat er meer artikelen behalve bloembollen verkocht worden, is dat er steeds meer vraag naar was van klanten. Ook wordt er tegenwoordig bijvoorbeeld diervoeder aangeboden. Daarnaast zijn er altijd interessante aanbiedingen, kun je gebruik maken van een persoonlijke klantenservice en de kwaliteit is altijd uitstekend. De artikelen worden snel geleverd. Wanneer je als moderne tuinliefhebber wilt shoppen bij een tuincentrum dat al je wensen vervult, dan zit je bij Tuincentrum Koeman helemaal goed. De prijzen vallen heel erg mee, want er wordt gekozen voor groothandelsprijzen en je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Is Tuincentrum Koeman betrouwbaar?

Lees je ervaringen van andere klanten, dan zie je dat Tuincentrum Koeman uitstekende beoordelingen krijgt. Over klachten is zelden iets te lezen. Bij de recensies worden vaak ook cijfers gegeven en die liggen vrijwel altijd een eind boven de 8. Deze mooie reviews vertellen je veel over de betrouwbaarheid van dit tuincentrum. Nog belangrijker is misschien wel het feit dat deze onderneming een naam hoog heeft te houden. Als een bedrijf al 3 generaties lang mensen bedient op het terrein van bloembollen, dan wil je dit positieve imago uiteraard graag voortzetten. Er wordt verder ook een bloeigarantie gegeven. Je leest dit terug in de beoordelingen en ervaringen van andere klanten. Regelmatig lees je daar over de uitstekende kwaliteit en de snelle levering. Het is tenslotte mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers van Tuincentrum Koeman.

Klantenservice en klachten

Tuincentrum Koeman geeft aan dat je het beste via het contactformulier contact op kunt nemen. Je krijgt dan snel een reactie terug. Wil je toch liever persoonlijk een medewerker spreken, dan kun je elke ochtend op werkdagen bellen. Verder is Tuincentrum Koeman uitermate transparant. Je kunt via de shop alles wat je wilt volgen en regelen. Je leest hier over ruilen, retourneren, klachten, betaalopties en ook zie je nog interessante blogs met relevantie informatie voor de tuinliefhebber.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens bloembollen of andere producten bij Tuincentrum Koeman? Deed je ervaring op met hun kennis van zaken en kreeg je wellicht professioneel advies waar je echt iets aan had. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je met een klacht contact opnam met dit tuincentrum. Hoe werd dit opgepakt? Kortom, als je ervaring hebt met dit bedrijf, schrijf dan een review. Dit helpt anderen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Tuincentrum Koeman
Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
4 beoordelingen
6,8
AVH Tuinmeubelen logo
AVH Tuinmeubelen
7 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen
4,7
19% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Houden mensen aan het lijntje

2 april bestelling geplaats van 2 plantjes
10 april geleverd gekregen, weet niet wat er gebeurd is maar 1 totaal vernield, Gelijk een
bericht gestuurd kan allemaal retour maar is voor mijn kosten,
Heb ik twee keer verzendkosten betaald, ben het daar niet mee eens stuur gewoon 1 nieuwe, nee moest ze gewoon planten komen er wel door, nou nee dus 1 totaal dood tweede een soort ziekte laat al het blad vallen, foto's gestuurd krijg op 23 april bericht dat ze het betreuren, net als plantjes, foto gestuurd van alle twee de stekjes en ze gaan het intern naar een oplossing kijken, is inmiddels 11 mei nog geen oplossing op mijn emails wordt niet meer gereageerd, ze houden mij aan het lijntje, waardeloos bedrijf

Geplaatst op: 11-05-2024
Laatst bewerkt op: 11-05-2024
Geschreven door: Frans V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Nou ik heb wat besteld en het gezeur begint nu al. Order foetsie. Heel druk. Levertijd niet bekend. Incl. Excuses.

Daar koop ik niets voor, en bij dit bedrijf ga ik dat ook zeker nooit meer doen.

Verbeterpunten: ALLES!!

Geplaatst op: 29-03-2024
Laatst bewerkt op: 29-03-2024
Geschreven door: E. Z.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bloembollen besteld, nooit gekregen

Ik kreeg de verkeerde bloembollen, herhaaldelijk gemeld via contactformulier. Ze repliekeren dat ze de boodschap gekregen hebben, doch doen niets. Telefonisch niet te bereiken, ze 'houden je aan 't lijntje'..... ruikt naar oplichterij.

Geplaatst op: 26-10-2023
Laatst bewerkt op: 26-10-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Voor € 25 2 Buddleja Davidil Tricolor besteld.
Waren op sterven na dood en rijp voor de prullenbak
Na foto's te hebben gestuurd, krijg ik dit als antwoord:

"Ik heb antwoord gekregen van mijn collega's die zich bezighouden met de kwaliteit van de planten.
Het is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat planten na het vervoer tijd nodig hebben om te acclimatiseren.
De plant lijkt op het oog misschien dood, maar als de wortels gezond zijn zal deze met wat tijd, water, zon en liefde waarschijnlijk mooi opbloeien."

Een stuk plant met dode takken en bladeren "die moeten acclimatiseren"
Belachelijk, dit is pure oplichterij van
Koeman Flowerbulbs

Geplaatst op: 05-07-2023
Laatst bewerkt op: 05-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Planten die vermoedelijk uit de afvalcontainer komen

Zaterdag is de doos met planten eindelijk na 12. dagen aangekomen.
Na totaal 3 keer te hebben moeten bellen.
1ste " sorry het is druk:
2 de " Uw order was niet actief"
3de " Uw order was er tussen door gevallen:

Echter is het wat betreft de 3 planten "Bergamot planten"
Is dat zeker met de "Rode Cambridge Scarlet" een plant die vermoedelijk uit de afvalcontainer is opgevist.
een stukje plant van 2 cm met een bladje, te gek voor woorden dat jullie dit durven te versturen.

De andere 2 Bergamont zijn niet veel beter, weliswaar met meer stengel en met 4 blaadjes, aan de randen bruin en bij de laatste bergamot zit vol witte schimmel op de bladeren.
Na foto's te hebben gestuurd, krijg ik dit als antwoord:

"Ik heb antwoord gekregen van mijn collega's die zich bezighouden met de kwaliteit van de planten.
Het is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat planten na het vervoer tijd nodig hebben om te acclimatiseren.
De plant lijkt op het oog misschien dood, maar als de wortels gezond zijn zal deze met wat tijd, water, zon en liefde waarschijnlijk mooi opbloeien."

EEN STUKJE PLANT VAN 2 CM "DIE MOET ACCLIMATISEREN"
Belachelijk, dit is pure OPLICHTERIJ en dat noem zich een professioneel bedrijf
OPLICHTER IS DIT BEDRIJF: Koeman Flowerbulbs

Geplaatst op: 12-06-2023
Laatst bewerkt op: 12-06-2023
Geschreven door: Martin S.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rommel, 1 van de 5 rozen komt op.

Ik heb verscheidene malen hier over gemaild, maar krijg geen 'normaal' respons. Ja dat ik het dorre hout weg moest knippen...
Dus je betaalt duur: 1 roos voor bijna €27...

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: F V.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service.

Hele slechte aankoop, geen service na aankoop. Klacht ingediend, bollen kwamen erg slecht op, verkeerde kleuren, wit is knal oranje, dubbele begonia's zijn zielige frotjes van bloemen, gebeld en gemaild, helaas de fout is licht bij mij, slechte grond enz. enz. enz. we hebben allemaal verse potgrond gebruikt, bij een kweker allemaal bolbegonias gekocht om de lege plekken in te vullen van de niet opgekomen bollen van Koeman, die stralen prachtig, mooie stevige planten volop bloemen. Dar gaan we ze voortaan halen, en geen bollen meet van Koeman. Voornamelijk door de verkeerde bloemkleuren, hele slechte kwaliteit, voor heel veel geld, zonder enige vorm van service.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Annie

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Verkeerde levering later herstelt na veel moeite
veel bloembollen 30 kwamen niet op
Klantenservice gaf aan dat er alleen garantie was op de levering van de bestelling. Dat de bollen niet opkwamen was jammer maar verder werd er niets gedaan.Dus men kan gerust rotzooi verkopen en dat is spijtig voor de klant.
Nooit planten kopen bij koeman Tuincentrum U wordt genaaid

Geplaatst op: 22-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Jaap

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service na aankoop slechte begoniabollen

Het leek zo mooi, bolbegonia's in de tuin plaatsen, bij Koeman uitgekomen vanwege mooie en ruime keuze op de website. Helaas zat zoals wel was beschreven geen beschrijving bij van hoe de bollen te planten, staat wel in het algemeen op google. Na aankoop en de bollen geplant te hebben. bleken er uiteindelijk 10 bollen niets te doen na een aantal weken, de andere groeiden als kool en zijn inmiddels mooi geworden. Gevraagd om een vergoeding van de 10 slechte bollen (ik had 4 soorten besteld) geen resultaat, hun leveren alleen goed spul af. Service is slecht en geen beschrijving en geen na service, is dus geen aankoop meer bij Koeman.

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ella M.

7 / 10
5/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze firma met 0,0 service waarmee je geen zaken mee zou willen doen

Bestelling gedaan die snel geleverd werd. Waren 5 rozenwortels maar 3 van de 5 zagen er ziek en ongezond uit. 1 was zo slecht dat we deze uit voorzorg in een pot gezet hebben daar we niet willen dat deze ziektes overbrengen. Na 1 maand het aangekeken te hebben nog niet goed en hier melding van gedaan. Mail van ene Nicole ontvangen dat ze zeer hoge kwaliteit en service bieden. Nogmaals mail gestuurd om ze toch de kans krijgen om dit herstellen maar helaas….kunnen niets doen.
Heb de foto’s nog bijgevoegd! Oplichters dus doe er geen zaken mee! Ons zien ze nooit mee terug!

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte levering

Snelle levering en goed verpakt, moet de bollen nog planten ( naald van Cleopatra) maar het product zag er prima uit..erg tevreden,ook met het prijsniveau.

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R. V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuincentrum Koeman
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
4 beoordelingen
6,8
AVH Tuinmeubelen logo
AVH Tuinmeubelen
7 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuincentrum Koeman een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Tuincentrum Koeman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuincentrum Koeman actief?

Tuincentrum Koeman is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , bloemisten , outdoor en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuincentrum Koeman reviews? Dan kun je naar de website van Tuincentrum Koeman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie