Tuinartikel Totaal logo

Tuinartikel Totaal reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tuinartikel Totaal reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1006
Tuinartikel Totaal logo
Website
tuinartikeltotaal.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tuinartikel Totaal

Ben jij op zoek naar iets voor je tuin en wil je misschien iets bij Tuinartikel Totaal bestellen? Lees voordat je er iets gaat bestellen welke beoordelingen Tuinartikel Totaal krijgt. Alle reviews van het bedrijf hebben wij hier verzameld voor je. Je leest in de reviews wat mensen van Tuinartikel Totaal vinden. Bij negatieve reviews kun je nog eens goed nadenken of je wel iets wilt bestellen en bij positieve reviews kun je met een gerust hart iets gaan kopen.

Over Tuinartikel Totaal

Tuinartikel Totaal is een webshop waar je werkelijk alles voor je tuin vindt. Ieder seizoen staan ze klaar voor jou en je tuin. Het bedrijf is in 2010 opgericht door mensen die uit de tuinbranche komen en dus al ontzettend veel kennis en ervaring hadden. Ze vinden duurzaamheid en het bieden van een uitstekende service ontzettend belangrijk. In het assortiment vind je daarom ook diverse duurzame tuinproducten, bijvoorbeeld plantenbakken, gietranden en plantbeschermingsproducten die volledig te recyclen zijn. Ze doen er daarnaast alles aan om je met een tevreden gevoel je bestelling te laten ontvangen en je kunt altijd bij ze terecht voor vragen of opmerkingen.

Waarom kiezen voor Tuinartikel Totaal

Ben je op zoek naar nieuwe bomen of planten voor in je tuin? Staat er een barbecue op de planning maar heb je nog geen barbecue of missen er nog wat handige accessoires? Of wil je graag tot in de late uurtjes buiten zitten en ben je daarom op zoek naar een tuinhaard of vuurkorf? Wat het ook is, bij Tuinartikel Totaal ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je niet alleen praktische producten, maar ook sfeervolle aankleding en accessoires. Van onkruidbestrijding tot slimme tuinverlichting en van barbecues tot broeikassen. Het verkoopt diverse merken, waaronder Gardena, Wolf Garten, La Hacienda en Garden Grill. Bestellingen kunnen niet alleen in Nederland bezorgd worden, maar ook in België. Ze leveren supersnel, op de website kun je zien wat de precieze levertijd is van een product. Wanneer je bestelbedrag hoger is dan 75 euro, wordt het ook nog eens helemaal gratis bij je geleverd.

Is Tuinartikel Totaal betrouwbaar?

Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is daarom ook al zolang specialist in tuinartikelen. De overgrote meerderheid van de klanten beveelt Tuinartikel Totaal aan. Het is daarnaast fijn om te weten dat je op verschillende manieren je bestelling veilig kunt betalen. Betaal bijvoorbeeld met iDeals, Mister Cash of middels een bankoverschrijving. Het bedrijf is gevestigd in Heeswijk Dinther. Online kun je een account aanmaken en het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Met een account kun je je bestelling volgen én sneller iets bestellen, en dankzij de nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van leuke aanbiedingen en nieuwe producten. Ook kun je het bedrijf volgen op Facebook, Pinterest en Instagram.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Je kunt je vraag stellen via de mail of neem telefonisch contact met ze op. Je mail wordt zo spoedig mogelijk opgepakt, meestal is dat dezelfde dag nog. Daarnaast zijn alle veelgestelde vragen al voor je beantwoord online. Dit zijn vragen die bijvoorbeeld gaan over bezorgen in het buitenland, wat je moet doen als je een verkeerde bestelling ontvangen hebt en wat de bezorgkosten zijn. Mocht je een klacht in willen dienen, dan kun je dat het beste via de mail of schriftelijk doen. Er wordt naar gestreefd om je klachten binnen 24 uur in behandeling te nemen. Helaas lukt dat niet altijd, maar binnen 3 dagen kun je een reactie van ze verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Geef Tuinartikel Totaal een beoordeling en schrijf een review wanneer je al eens iets gekocht hebt bij ze. Deel in deze review wat jouw ervaring is en benoem bijvoorbeeld wat je goed en/of minder goed aan ze vond. Dat kan gaan over de geleverde service, de kwaliteit van de producten, de grootte van het assortiment en ga zo maar door. Schrijf alles op wat jij relevant vindt en wat een ander zou moeten weten voordat hij of zij ook iets bij Tuinartikel Totaal gaat bestellen.

Reviews over Tuinartikel Totaal
Gerelateerde bedrijven
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
AVH Tuinmeubelen logo
AVH Tuinmeubelen
7 beoordelingen
8,7
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Rubberen boombeschermers

Ik heb hier een aantal boombeschermers gekocht omdat dit erg handig kan zijn aangezien we een grote bomen weiland hebben die we graag goed willen bijhouden.

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonas K.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinartikel Totaal
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
AVH Tuinmeubelen logo
AVH Tuinmeubelen
7 beoordelingen
8,7
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinartikel Totaal een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tuinartikel Totaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinartikel Totaal actief?

Tuinartikel Totaal is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinartikel Totaal reviews? Dan kun je naar de website van Tuinartikel Totaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie