Tuinadvies logo

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1005
Tuinadvies logo
Website
Tuinadvies
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tuinadvies

Heb je een aantal producten nodig voor in je tuin? Op het gebied van tuinieren of meer om te genieten van het buitenleven? Tuinadvies heeft beiden in het assortiment. Zoek je meer informatie over dit bedrijf? Wil je weten of ze betrouwbaar zijn en of ze producten van goede kwaliteit leveren? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere klanten. Zij geven aan wat hun ervaringen zijn met Tuinadvies. Door kennis te nemen van deze recensies krijg jij een beter beeld van deze winkel. Vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tuinadvies

Tuinadvies is een van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland. Per jaar zijn er meer dan 14 miljoen bezoekers en ruim 500.000 klanten. Het assortiment is zeer uitgebreid. In deze shop worden meer dan 25.000 verschillende tuinproducten verkocht. Ook voor je huisdieren kun je hier je boodschappen doen. Onder meer mooie en kwalitatieve gereedschappen. Indien je dat op prijs stelt, is het ook mogelijk om advies te vragen omtrent je aankoop. Verder zijn er allerlei ideeën voor originele cadeaus te vinden in deze online winkel.

Waarom kiezen voor Tuinadvies

Tuinadvies bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Het is niet voor niets dat dit bedrijf populair is bij tuinliefhebbers. Er zijn heel veel originele en unieke producten te vinden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn producten voor de ervaren tuinier, maar evengoed voor de startende tuinier. Mensen die graag bloemschikken of als hobby met decoratie bezig zijn, vinden hier ook van alles van hun gading. Dit zelfde geldt voor mensen die houden van dieren en die genieten van hun tuin. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. De productgroepen waar je uit kunt kiezen zijn serres, tuinhuizen en trampolines. Ook zijn er geschenkartikelen, waaronder cadeaubonnen. Verder kun je zoeken op de productgroep tuinbenodigdheden en materialen voor de tuin. Denk daarbij aan onder meer bloembollen en bestrijdingsmiddelen. Verder zijn er nog groepen zoals honden en katten, meetapparatuur, vijver, voeren en drinken, vogelhuisjes en serrebenodigdheden. Wil je graag profiteren van actieproducten, kijk dan meteen bij de superkoopjes. Op de verschillende gebieden rondom tuinieren en dieren kun je ook informatie vinden op de website. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen je desgewenst adviseren bij je aankoop. Communiceer je graag met andere tuinliefhebbers, dan kan dat via de zogenaamde babbelgroep die je vindt op Tuinadvies.

Is Tuinadvies betrouwbaar?

Tuinadvies is een betrouwbaar bedrijf. Je kunt overdag altijd even telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of je stuurt een e-mail naar het genoemde e-mailadres op de site. Verder is de shop actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook wordt vrijwel dagelijks iets gepost. Als laatste zie je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf door de reviews van andere klanten. Men is tevreden over de snelle levering en ook over de kwaliteit van de producten. Is er eens iets niet naar wens en wordt er per ongeluk een defect artikel geleverd, dan blijkt Tuinadvies dat zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Het gemiddelde cijfer dat mensen geven tijdens hun beoordeling ligt dan ook boven de 9.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Tuinadvies is via de telefoon en per e-mail bereikbaar. Er zijn verschillende telefoonnummers voor België en Nederland. Ook kun je via een van de kanalen van de sociale media contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinadvies? Is dit het bedrijf waar jij eigenlijk alles voor in je tuin en/of voor je dieren koopt? Klus je altijd met gereedschap dat bij hen vandaan komt? Of bestelde je een keer iets bij Tuinadvies en was dat meteen de laatste keer? Laat een beoordeling achter op deze site en laat andere consumenten weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Door een recensie achter te laten, help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Tuinadvies

Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9,4
95% zou hier weer kopen
189 beoordelingen
Ervaringen met Tuinadvies

Het bedrijf Tuinadvies is geverifieerd door ons. De webshop Tuinadvies is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinadvies is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinadvies maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinadvies is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tuinadvies te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een eerlijke en correcte levering.

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Het was ons aangenaam jullie service te leren kennen.
We kregen wat we bestelden voor een correcte en eerlijke prijs.
De levering gebeurde al de dag na de bestelling, wat nog een aangename meevaller was.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Ria S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en comfortabel geleverd

De bestelling verliep vlot en de opvolging tot aan de levering was prima. De verpakking was veilig en netjes. Jammer dat er op onverklaarbare wijze een item ontbrak maar de afhandeling daarvan werd zonder discussie mooi opgelost.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Correcte bestelling en levering

Advies gevraagd wat er geschikt was voor mijn serre. En besteld.
Alles gemonteerd volgens handleiding en klaar.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Guido D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling on-line, betaling en levering verliepen heel gemakkelijk.

De website is gemakkelijk. Je voert het product in op de zoekbalk, of je gaat zoeken volgens een categorie. Het winkelmandje is zeer duidelijk. Na het invullen van je leveringsadres kan je kiezen uit verschillende betaal mogelijkheden.
Je krijgt direct een mail van je bestelling. Na betaling krijg je een mail dat je betaling bij de bank aanvaard werd. Afhankelijk van groot of klein pakket wordt je levering bezorgd door B-post na 1 à 2 dagen.
Alles netjes verpakt aan de deur geleverd.

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze in het assortiment

Ik heb recent 2 aankopen gedaan, en tot hiertoe best tevreden.
De eerste aankoop was een glazen serre. De handleiding was eerder onduidelijk, waardoor het redelijk moeilijk in elkaar te zetten was.
Ik heb enkele mails met vragen gestuurd, en werd goed geholpen.
De tweede aankoop was een oppottafel, dei dan wel weer makkelijk in elkaar te vijzen was.

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Patricia C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en snelle service

Eén van de dierenbeelden die we bestelden bleek beschadigd. Op de avond van de levering gaven we dit door. De dag nadien werd meteen een nalevering verstuurd met een nieuwe "tuinkip".

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 22-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correcte afhandeling, maar levering duurt een 3-tal dagen !

Product wordt netjes verpakt geleverd , maar de beloofde leveringstermijn klopt niet (veel langer).

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Vlasselaer Y.

8 / 10
5/5 5/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Houdt de isolatie stevige vorst tegen ?

Goede ervaring tenzij 1 zinnetje.

"Let tijdens het schrijven op uw taalgebruik" !

Overbodige en moraliserende zin.
Elke vogel zingt zoals hij gebekt is.

Tsjilpende groeten.

Daniel van den broecke
9890 - Gavere-Asper

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Daniel B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik kocht twee voedersystemen. Het ene was goedkope plastic en vertoonde een barst mogelijks tijdens het transport gebeurd maar zeker doordat het echt goedkoop en heel fragiel is.

Ik heb al andere dingen gekocht en daar was ik tevreden over. Alleen voedersystemen koop ik hier niet meer.

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Martine D.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte levering en verkoop.

Bedankt voor zeer vlugge levering en de verpakking van breekbaar materiaal.Groeten

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Daniel P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Supper bedankt

paar keer al besteld en ben super tevreden
tot nog eens zeker en vast

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Marc M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Jammer genoeg was de tuinkabouter stuk bij aankomst

Snelle levering, maar kabouter was stuk bij aankomst, buitenkant verpakking ok, binnendoos was gehavend

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 22-01-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte levering en mooi product

vlotte levering en mooi product

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een echte aanrader.

Levering verloopt perfect volgens afspraken. Planten zijn mooi verpakt. Geleverde plant is al redelijk groot. Ik stelde een vraag per mail ivm de koude temperaturen en kreeg de dag nadien al een duidelijk antwoord per mail.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles correct 👍 top shop !

Snelle levering, producten in goede staat en goed verpakt!

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correct product en correcte levering

Correct product en correcte levering

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!

Vlotte en correcte afhandeling.

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 22-01-2023
Geschreven door: Albert T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service en goed materiaal

Snelle service
Materiaal in uitstekende staat
Een aanrader

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Jacqueline S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering na eerst uitverkocht te zijn

Snelle levering na eerst uitverkocht te zijn

Geplaatst op: 26-12-2022
Laatst bewerkt op: 26-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

veel keuze, correcte levering, kortom goed

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Robert V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles zoals het hoort

Gemakkelijke bestellen, correct geleverd. Kwaliteit lijkt in orde. Ik kijk uit naar de lente om te zien hoe alles bloeit.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima producten,redelijke prijzen.

Producten zoals beschreven ,snelle levering.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Serge T.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik zal moeten wachten tot van de zomer als het uitkomt

in de eerste plaats is alles in orde
dank u

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Herman S.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Slechts één keer minder tevreden geweest over mijn aankopen

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Gina J.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten tegen goede prijs

Goede producten tegen goede prijs.
Perfecte levering

Geplaatst op: 27-12-2022
Laatst bewerkt op: 27-12-2022
Geschreven door: Magda P.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoals steeds PRIMA in orde !!

Ruime keuze.
Bestellen & betalen gaat vlot + veilig.
Steeds stevig verpakt & nog e duidelijke factuur bijgevoegd met vermelding v aantal stuks. Slechts 1x e mat waarop de tekening gebroken was, maar na melding zonder probleem direct e nieuw exemplaar ontvangen. Top service dus !

Geplaatst op: 10-12-2022
Laatst bewerkt op: 10-12-2022
Geschreven door: Karine V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering eerst niet volledig. Na telefoontje, met vriendelijk onthaal, onmiddellijk rechtgezet.

Positieve ervaring: vriendelijk onthaal bij telefonisch contact, nabestelling zeer stipt en correct! Zal zeker opnieuw beroep doen op hun diensten!

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Henriette P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Goed produkt correcte prijs eenvoudig kunnen bestellen en perfecte levering op tijd

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Steve W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al veel hier gekocht en al steeds zeer content.

Al veel hier gekocht en al steeds zeer content.

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Peter N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en correcte levering

snelle levering en goede kwaliteit

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Yvette C.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinadvies


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinadvies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 189 beoordelingen geplaatst over Tuinadvies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,4 gekregen, waarbij 95% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinadvies actief?

Tuinadvies is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinadvies reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie