Tuinadvies logo

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1005
Tuinadvies logo
Website
Tuinadvies
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tuinadvies

Heb je een aantal producten nodig voor in je tuin? Op het gebied van tuinieren of meer om te genieten van het buitenleven? Tuinadvies heeft beiden in het assortiment. Zoek je meer informatie over dit bedrijf? Wil je weten of ze betrouwbaar zijn en of ze producten van goede kwaliteit leveren? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere klanten. Zij geven aan wat hun ervaringen zijn met Tuinadvies. Door kennis te nemen van deze recensies krijg jij een beter beeld van deze winkel. Vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tuinadvies

Tuinadvies is een van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland. Per jaar zijn er meer dan 14 miljoen bezoekers en ruim 500.000 klanten. Het assortiment is zeer uitgebreid. In deze shop worden meer dan 25.000 verschillende tuinproducten verkocht. Ook voor je huisdieren kun je hier je boodschappen doen. Onder meer mooie en kwalitatieve gereedschappen. Indien je dat op prijs stelt, is het ook mogelijk om advies te vragen omtrent je aankoop. Verder zijn er allerlei ideeën voor originele cadeaus te vinden in deze online winkel.

Waarom kiezen voor Tuinadvies

Tuinadvies bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Het is niet voor niets dat dit bedrijf populair is bij tuinliefhebbers. Er zijn heel veel originele en unieke producten te vinden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn producten voor de ervaren tuinier, maar evengoed voor de startende tuinier. Mensen die graag bloemschikken of als hobby met decoratie bezig zijn, vinden hier ook van alles van hun gading. Dit zelfde geldt voor mensen die houden van dieren en die genieten van hun tuin. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. De productgroepen waar je uit kunt kiezen zijn serres, tuinhuizen en trampolines. Ook zijn er geschenkartikelen, waaronder cadeaubonnen. Verder kun je zoeken op de productgroep tuinbenodigdheden en materialen voor de tuin. Denk daarbij aan onder meer bloembollen en bestrijdingsmiddelen. Verder zijn er nog groepen zoals honden en katten, meetapparatuur, vijver, voeren en drinken, vogelhuisjes en serrebenodigdheden. Wil je graag profiteren van actieproducten, kijk dan meteen bij de superkoopjes. Op de verschillende gebieden rondom tuinieren en dieren kun je ook informatie vinden op de website. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen je desgewenst adviseren bij je aankoop. Communiceer je graag met andere tuinliefhebbers, dan kan dat via de zogenaamde babbelgroep die je vindt op Tuinadvies.

Is Tuinadvies betrouwbaar?

Tuinadvies is een betrouwbaar bedrijf. Je kunt overdag altijd even telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of je stuurt een e-mail naar het genoemde e-mailadres op de site. Verder is de shop actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook wordt vrijwel dagelijks iets gepost. Als laatste zie je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf door de reviews van andere klanten. Men is tevreden over de snelle levering en ook over de kwaliteit van de producten. Is er eens iets niet naar wens en wordt er per ongeluk een defect artikel geleverd, dan blijkt Tuinadvies dat zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Het gemiddelde cijfer dat mensen geven tijdens hun beoordeling ligt dan ook boven de 9.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Tuinadvies is via de telefoon en per e-mail bereikbaar. Er zijn verschillende telefoonnummers voor België en Nederland. Ook kun je via een van de kanalen van de sociale media contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinadvies? Is dit het bedrijf waar jij eigenlijk alles voor in je tuin en/of voor je dieren koopt? Klus je altijd met gereedschap dat bij hen vandaan komt? Of bestelde je een keer iets bij Tuinadvies en was dat meteen de laatste keer? Laat een beoordeling achter op deze site en laat andere consumenten weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Door een recensie achter te laten, help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Tuinadvies

Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

4,4
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Tuinadvies

Het bedrijf Tuinadvies is geverifieerd door ons. De webshop Tuinadvies is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinadvies is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinadvies maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinadvies is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tuinadvies te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Ik had een egelhuis besteld. Volgens de site waterdicht.
Ik snap dat foto's op een site vaak voordelig genomen zijn maar dit ding in elk geval zo lek als een mandje.
Ik heb ze gemaild en kreeg slechts een standaard mailtje terug met het retourproces voor ongebruikte artikelen. Ja dus.....hoe kan ik weten dat hij lekt als ik hem niet geplaatst had???
Op mijn antwoord hierop heb ik nooit meer iets vernomen. Ze willen graag verkopen maar zijn niet te vinden voor enige service of vriendelijk klantencontact. €35,00 zo weggegooid!
Nooit meer!!!!

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Charlot H.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, niks blijft leven of komt uit

Twee keer besteld (1x gewoon) 2e keer garantie. Piepkleine slappe plantjes en niks doet het. Zelfs zaadjes komen niet uit. Waardeloos dus. Nooit meegemaakt, is nog knap ook

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

In juni tuinhuis besteld en betaald. Volgens de website voorradig en leverbaar binnen de 12 weken. Na 12 weken geen tuinhuis, zelf contact opgenomen. Het voorradige tuinhuis was er niet meer en er waren problemen met de aanlevering. Het zou dan toekomen begin 2022. Vandaag contact opgenomen, tuinhuis pas leverbaar in 2023!!!!
In plaats van een oplossing te zoeken vertelde ze doodleuk dat ze het gingen terug betalen en dat ik maar op een ander moet gaan. Waarschijnlijk omdat dit momenteel voor hun een goedkopere oplossing is.
Zeer slechte service.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen garantie

Geen garantie
Nooit meer!!!

Geplaatst op: 12-05-2022
Laatst bewerkt op: 13-05-2022
Geschreven door: ANDRE L.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht en schandalig slecht!

N.a.v. een foto een bestelling gedaan. Wat ik ontving is echt ronduit schandalig een paar plukjes gras zonder bloemen. Hun reactie op de klacht dat ze geen bloeigarantie kunnen geven. Ik heb 18 stuks besteld en letterlijk geen 1 bloemetje.

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Shirley A.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brol kwaliteit

Je vindt betere kwaliteit gewoon in de brico .... laten we het zo zeggen....bij Tuinadvies is het véél geld voor écht minderwaardige producten

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bereid om oplossing te bieden, klantonvriendelijk, duur.

Op 26 maart bestelling gedaan, op 27 maart kwam ik tot de concusie dat ik van een soort waar ik 10 plantjes had besteld fout was, hiervan onmiddelijk via mail melding gedaan met vraag voor weizigen bestelling voor 10 plantjes van een andere ondersoort. Op donderdag 31 maart kreeg ik na nogmaals herinnerings mail te hebben gestuurd negatief antwoord van tuinavies. Plantjes waren al besteld bij kweker en ingepakt voor verzending. Natuurlijk was het dan te laat, Er waren liefst 5 dagen voorbij gegaan tussen melding probleem en reactie op deze mail van me. Ik ben erg ontevreden over de aanpak en benadering van dit voorval, er werd op geen enkel moment enige moeite gedaan om een oplossing te bieden. Ook bij telefonisch contact was men erg ongeïnteresseerd. En op de koop toe heb ik voor een bepaalde soort plantjes (Geranium Sang. "Pink Pouffe) meer als het dubbel betaald i.v.m. andere kwekers/verkopers. Beschamend hoe tuinadvies mij in deze heeft behandeld.

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 02-04-2022
Geschreven door: Joost. K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinadvies


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinadvies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Tuinadvies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinadvies actief?

Tuinadvies is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinadvies reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie