Tuinadvies logo

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tuinadvies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1005
Tuinadvies logo
Website
Tuinadvies
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tuinadvies

Heb je een aantal producten nodig voor in je tuin? Op het gebied van tuinieren of meer om te genieten van het buitenleven? Tuinadvies heeft beiden in het assortiment. Zoek je meer informatie over dit bedrijf? Wil je weten of ze betrouwbaar zijn en of ze producten van goede kwaliteit leveren? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere klanten. Zij geven aan wat hun ervaringen zijn met Tuinadvies. Door kennis te nemen van deze recensies krijg jij een beter beeld van deze winkel. Vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tuinadvies

Tuinadvies is een van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland. Per jaar zijn er meer dan 14 miljoen bezoekers en ruim 500.000 klanten. Het assortiment is zeer uitgebreid. In deze shop worden meer dan 25.000 verschillende tuinproducten verkocht. Ook voor je huisdieren kun je hier je boodschappen doen. Onder meer mooie en kwalitatieve gereedschappen. Indien je dat op prijs stelt, is het ook mogelijk om advies te vragen omtrent je aankoop. Verder zijn er allerlei ideeën voor originele cadeaus te vinden in deze online winkel.

Waarom kiezen voor Tuinadvies

Tuinadvies bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Het is niet voor niets dat dit bedrijf populair is bij tuinliefhebbers. Er zijn heel veel originele en unieke producten te vinden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn producten voor de ervaren tuinier, maar evengoed voor de startende tuinier. Mensen die graag bloemschikken of als hobby met decoratie bezig zijn, vinden hier ook van alles van hun gading. Dit zelfde geldt voor mensen die houden van dieren en die genieten van hun tuin. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. De productgroepen waar je uit kunt kiezen zijn serres, tuinhuizen en trampolines. Ook zijn er geschenkartikelen, waaronder cadeaubonnen. Verder kun je zoeken op de productgroep tuinbenodigdheden en materialen voor de tuin. Denk daarbij aan onder meer bloembollen en bestrijdingsmiddelen. Verder zijn er nog groepen zoals honden en katten, meetapparatuur, vijver, voeren en drinken, vogelhuisjes en serrebenodigdheden. Wil je graag profiteren van actieproducten, kijk dan meteen bij de superkoopjes. Op de verschillende gebieden rondom tuinieren en dieren kun je ook informatie vinden op de website. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen je desgewenst adviseren bij je aankoop. Communiceer je graag met andere tuinliefhebbers, dan kan dat via de zogenaamde babbelgroep die je vindt op Tuinadvies.

Is Tuinadvies betrouwbaar?

Tuinadvies is een betrouwbaar bedrijf. Je kunt overdag altijd even telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of je stuurt een e-mail naar het genoemde e-mailadres op de site. Verder is de shop actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook wordt vrijwel dagelijks iets gepost. Als laatste zie je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf door de reviews van andere klanten. Men is tevreden over de snelle levering en ook over de kwaliteit van de producten. Is er eens iets niet naar wens en wordt er per ongeluk een defect artikel geleverd, dan blijkt Tuinadvies dat zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Het gemiddelde cijfer dat mensen geven tijdens hun beoordeling ligt dan ook boven de 9.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Tuinadvies is via de telefoon en per e-mail bereikbaar. Er zijn verschillende telefoonnummers voor België en Nederland. Ook kun je via een van de kanalen van de sociale media contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinadvies? Is dit het bedrijf waar jij eigenlijk alles voor in je tuin en/of voor je dieren koopt? Klus je altijd met gereedschap dat bij hen vandaan komt? Of bestelde je een keer iets bij Tuinadvies en was dat meteen de laatste keer? Laat een beoordeling achter op deze site en laat andere consumenten weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Door een recensie achter te laten, help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Tuinadvies

Gerelateerde bedrijven

Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,9
89% zou hier weer kopen
70 beoordelingen
Ervaringen met Tuinadvies

Het bedrijf Tuinadvies is geverifieerd door ons. De webshop Tuinadvies is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinadvies is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinadvies maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinadvies is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tuinadvies te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles in orde en op tijd. Prijs ok

900liter turf besteld
Alles in orde en op tijd. Prijs ok.
Enige minpuntje: er is een houten pallet als afval.

Geplaatst op: 18-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Karel N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik blijf een tevreden klant!

Steeds groot aanbod aan sterke prijzen met een heel verzorgde en meestal snelle levering.

Geplaatst op: 18-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Geert R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie producten tegen een mooie prijs snel geleverd.

Goeie producten voor een mooie prijs snel geleverd.

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Rob V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Eenvoudige en snelle bestelling alsook een correcte en snelle levering. Geen beschadigingen voor een aantrekkelijke prijs met nog een klein extraatje erbovenop.

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Johan C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nog nooit werd een bestelling zo vlug geleverd

nog nooit werd een bestelling zo vlug en accuraat geleverd

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Hugo V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoals het hoort

Gemakkelijk online besteld en zeer snel geleverd, zoals voorgesteld.
Bestelling was ondanks het zwaar gewicht, zeer goed verpakt en zonder beschadiging geleverd

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Alex P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk bestellen-snelle levering-perfect product

Mijn eerste bestelling bij Tuinavies zou best wel eens niet de laatste kunnen zijn! Super!

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correct (zoals het eigenlijk moet)

Correct (zoals het eigenlijk moet)

Geplaatst op: 18-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: JO D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik weet het nog niet i

ik krijg het pas op mijn verjaardag 15 september dus nog even afwachten

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Pierre V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles prima

ik zag bij het bekijken van jullie mails enkele voorwerpen die ik nodig had en van prijs wel ok was.
ik ben op computergebied een leek en heb geprobeerd een bestelling te plaatsen.
tot mijn verbazing ging alles zeer vlot tot de levering toe.
het geleverde materiaal voldoet aan mijn gebruikseisen.

Geplaatst op: 06-09-2022
Laatst bewerkt op: 06-09-2022
Geschreven door: Willy V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden over alles

heel tevreden over alles

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles is vlot gegaan.

Alles is vlot gegaan, al meermaals. Het waren bloembollen deze keer, dus afwachten wat dat geeft na de winter …

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, prijs/qualiteit TOP.

Heb 3 mollenvangers besteld. Qualiteit is top doch heb na 3 dagen spijtig genoeg nog geen enkel mol kunnen vangen.
Er was wel geen gebruiksaanwijzing, al lijkt het vanzelfsprekend (top is aangeduid), toch is (zijn) de mol(len) mij slimmer af ;-).

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 14-09-2022
Geschreven door: Alain R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top levering , top prijs en top service

Bestellen verliep vlekkeloos, zeer mooi verpakt en snelle levering .

We bestellen hier zeker terug !

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 14-09-2022
Geschreven door: Roy R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goed verpakt om schade tijdens transport te voorkomen

planten van goede kwaliteit

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Luc V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel fijne webshop!

Leuke spulletjes te verkrijgen, vlotte levering

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijs/kwaliteit topper !

Strooivoeder voor tuinvogels bestelt, emmer van 7 kg. Zeer goede mengeling tegen een scherpe prijs. Snel en correct geleverd.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: Maurice B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Steeds weer een perfecte afwerking van de bestelling

ik kan geen verbeteringspunten aanhalen
Doe zo voort !!!

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 15-09-2022
Geschreven door: Alex M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

De kunststof terracotta regenton heeft een ideaal volume van 360 liter, enkel jammer dat er een sticker plakt met de vermelding dat de kruik niet geschikt is voor water kouder dan - 2 graden Celsius. Dus deels laten leeglopen of volledig leeg is de vraag. Het antwoord merk ik na de winter op.

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 14-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en netjes verpakt in huis

2x Nieuwsgierige kippen besteld, leuke beeldjes voor in de tuin

Geplaatst op: 01-09-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: Sonja H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect !

gemakkelijk te bestellen op de website.
snelle verzending en levering .
info via email en track en trace

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Had naturel besteld ,witte gekregen

Alleen dat ik naturel besteld heb ,en witte gekregen

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijke en correcte service.

Overzichtelijke layout en een ruim aanbod. Kiezen, bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen. Hoe doen ze het? Meer of nog beter service kun je van een webshop niet verwachten.
Proficiat 5 sterren en nog veel succes met jullie bedrijf.

Geplaatst op: 06-09-2022
Laatst bewerkt op: 06-09-2022
Geschreven door: Philip D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, fijne prijzen.

Geen op- of aanmerkingen.

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Mylene

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Supersnel ontvangen!

Reeds verschillende malen wat besteld. Steeds goed ontvangen!

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super, alles perfect

Alvorens een regenton te bestellen had ik wat vragen. Telefonisch contact met de klantendienst gehad, en alles werd perfect beantwoord, waardoor ik de juiste artikelen kon bestellen. Levering heel snel en perfect in orde.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Christophe T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel goede service en snelle levering

Ga zeker nog dingen bestellen

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Gerda V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afbeeldingen kloppen niet met wat er geleverd wordt. Wel mooie vuurschaal.

We zijn zeer tevreden over de vuurkorf. Enkel wel teleurgesteld dat het rooster en deksel niet aanwezig zijn. Stonden wel op de afbeeldingen. Nergens stond er vermeld dat deze er niet bijgeleverd worden. Ook konden we nergens op de site deze bijbestellen dus gingen we ervan uit dat dit erbij geleverd werd. Niet dus. Wel jammer want dit was ook 1 van de redenen waarom we dit bij jullie bestelden.

Geplaatst op: 14-08-2022
Laatst bewerkt op: 14-08-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Op tijd geleverd en onmiddellijk gebruikt tegen bruine plekken in mijn coniferenhazg. Nog geen resultaat maar met die hitte zal dat logisch zijn denk ik. Heb de haag wel al een paard keer goed water gegeven.

Heel informatief bedrijf en grote hulp bij tuinproblemen. Binnen 2 dagen geleverd en ik zal zeker opnieuw bestellen.

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Yvonne B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima verlopen en product is goed

Mooi aanbod en correcte afhandeling van het order

Geplaatst op: 11-09-2022
Laatst bewerkt op: 11-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinadvies


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinadvies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 70 beoordelingen geplaatst over Tuinadvies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,9 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinadvies actief?

Tuinadvies is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinadvies reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie