Tuinadvies logo

Tuinadvies reviews, ervaringen en beoordelingen

Tuinadvies reviews, ervaringen en beoordelingen
1005
Tuinadvies logo
Website
Tuinadvies
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tuinadvies

Heb je een aantal producten nodig voor in je tuin? Op het gebied van tuinieren of meer om te genieten van het buitenleven? Tuinadvies heeft beiden in het assortiment. Zoek je meer informatie over dit bedrijf? Wil je weten of ze betrouwbaar zijn en of ze producten van goede kwaliteit leveren? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere klanten. Zij geven aan wat hun ervaringen zijn met Tuinadvies. Door kennis te nemen van deze recensies krijg jij een beter beeld van deze winkel. Vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tuinadvies

Tuinadvies is een van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland. Per jaar zijn er meer dan 14 miljoen bezoekers en ruim 500.000 klanten. Het assortiment is zeer uitgebreid. In deze shop worden meer dan 25.000 verschillende tuinproducten verkocht. Ook voor je huisdieren kun je hier je boodschappen doen. Onder meer mooie en kwalitatieve gereedschappen. Indien je dat op prijs stelt, is het ook mogelijk om advies te vragen omtrent je aankoop. Verder zijn er allerlei ideeën voor originele cadeaus te vinden in deze online winkel.

Waarom kiezen voor Tuinadvies

Tuinadvies bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Het is niet voor niets dat dit bedrijf populair is bij tuinliefhebbers. Er zijn heel veel originele en unieke producten te vinden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn producten voor de ervaren tuinier, maar evengoed voor de startende tuinier. Mensen die graag bloemschikken of als hobby met decoratie bezig zijn, vinden hier ook van alles van hun gading. Dit zelfde geldt voor mensen die houden van dieren en die genieten van hun tuin. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. De productgroepen waar je uit kunt kiezen zijn serres, tuinhuizen en trampolines. Ook zijn er geschenkartikelen, waaronder cadeaubonnen. Verder kun je zoeken op de productgroep tuinbenodigdheden en materialen voor de tuin. Denk daarbij aan onder meer bloembollen en bestrijdingsmiddelen. Verder zijn er nog groepen zoals honden en katten, meetapparatuur, vijver, voeren en drinken, vogelhuisjes en serrebenodigdheden. Wil je graag profiteren van actieproducten, kijk dan meteen bij de superkoopjes. Op de verschillende gebieden rondom tuinieren en dieren kun je ook informatie vinden op de website. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen je desgewenst adviseren bij je aankoop. Communiceer je graag met andere tuinliefhebbers, dan kan dat via de zogenaamde babbelgroep die je vindt op Tuinadvies.

Is Tuinadvies betrouwbaar?

Tuinadvies is een betrouwbaar bedrijf. Je kunt overdag altijd even telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of je stuurt een e-mail naar het genoemde e-mailadres op de site. Verder is de shop actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook wordt vrijwel dagelijks iets gepost. Als laatste zie je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf door de reviews van andere klanten. Men is tevreden over de snelle levering en ook over de kwaliteit van de producten. Is er eens iets niet naar wens en wordt er per ongeluk een defect artikel geleverd, dan blijkt Tuinadvies dat zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Het gemiddelde cijfer dat mensen geven tijdens hun beoordeling ligt dan ook boven de 9.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Tuinadvies is via de telefoon en per e-mail bereikbaar. Er zijn verschillende telefoonnummers voor België en Nederland. Ook kun je via een van de kanalen van de sociale media contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinadvies? Is dit het bedrijf waar jij eigenlijk alles voor in je tuin en/of voor je dieren koopt? Klus je altijd met gereedschap dat bij hen vandaan komt? Of bestelde je een keer iets bij Tuinadvies en was dat meteen de laatste keer? Laat een beoordeling achter op deze site en laat andere consumenten weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Door een recensie achter te laten, help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Tuinadvies
Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Zoofy logo
Zoofy
10 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,4
94% zou hier weer kopen
416 beoordelingen
Ervaringen met Tuinadvies

Het bedrijf Tuinadvies is geverifieerd door ons. De webshop Tuinadvies is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinadvies is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinadvies maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinadvies is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tuinadvies te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Superservice, super product, te vroeg voor gebruiksoordeel

De bestelling werd perfect behandeld en verzonden.
We werden zeer keurig geïnformeerd over de behandeling van de bestelling, tot en met de levering.
De bestelling werd opgebouwd, alles intact en compleet, echter nog niet ten volle in gebruik genomen.

Geplaatst op: 12-05-2024
Laatst bewerkt op: 12-05-2024
Geschreven door: Peter M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correcte verwerking

Bestelling gemakkelijk te plaatsen en goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang van het proces.

Geplaatst op: 16-05-2024
Laatst bewerkt op: 16-05-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service en kwaliteit zeker zo koop je bij tuinadvies!

Telkens we bij Tuinadviejs bestellen zijn we verbaasd over de snelle levering. Je krijgt ook b wat je ziet aan een fatsoenlijke prijs.

Geplaatst op: 08-05-2024
Laatst bewerkt op: 08-05-2024
Geschreven door: Chris R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte levering

Eerlijke, perfecte levering. De producten worden goed tegen schade verpakt.

Geplaatst op: 11-05-2024
Laatst bewerkt op: 11-05-2024
Geschreven door: Karen D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer stipte levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Na prijsvergelijk kwam tuinadvies goed uit en de levering ging zeer vlot

Geplaatst op: 15-05-2024
Laatst bewerkt op: 15-05-2024
Geschreven door: Pascal S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
16 planten relatief goed verpakt maar bij 1 waren 2 hoofdtakken gebroken.

Over het algemeen tevreden maar de doos werd al niet in de juiste richting geleverd. De plantpotten zitten nog eens in zakken. de Planten zijn met bamboe stokken opgespannen in de doos en de restruimte is gevuld met kartonvulling. 1 plant had wat afgezien ( 2 takken gebroken). De planten waren ietsje kleiner dan verwacht maar wel in heel goede conditie. De zakjes nog eens dichtbinden zou de grond beter on de potten houden.

Geplaatst op: 01-05-2024
Laatst bewerkt op: 01-05-2024
Geschreven door: Mark J.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer makkelijk en helemaal volgens afspraak!

mijn eerste ervaring met dit bedrijf. alles volgens afspraak ik koop hier naar de toekomst toe in volle vertrouwen.

Geplaatst op: 16-05-2024
Laatst bewerkt op: 16-05-2024
Geschreven door: Yvette V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net wat ik wou!

Alhoewel een minder bekende plant toch meerdere variëteiten beschikbaar, aan een mooie prijs. Planten in prima conditie en snel geleverd!

Geplaatst op: 30-04-2024
Laatst bewerkt op: 30-04-2024
Geschreven door: Kathy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en correcte levering

altijd correcte service en snel

Geplaatst op: 05-05-2024
Laatst bewerkt op: 06-05-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel verzorgd

Onze planten werden goed ingepakt en snel verzonden. De planten waren ook goed geworteld en al mooi in het blad. Top.

Geplaatst op: 24-04-2024
Laatst bewerkt op: 24-04-2024
Geschreven door: Piet M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitgebreide keuze aan planten, eenvoudig bestelproces, goed verpakt vrij snelle levering

Nu al enkele keren besteld bij Tuinadvies, telkens besteld wat ik zocht, alles stevig verpakt, levering via de post, en tot nu toe kwalitatieve planten.

Geplaatst op: 18-04-2024
Laatst bewerkt op: 18-04-2024
Geschreven door: Jan L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles naar wens behandeld.

Aardbeiplantjes van goede kwaliteit en alle 20 groeien.

Geplaatst op: 17-04-2024
Laatst bewerkt op: 17-04-2024
Geschreven door: Jozef S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onderdelen waren vrij stug om te monteren. Constructie toch niet zo stevig als verwacht, en al zeker niet gezien de vrij hoge prijs

Levering zoals aangekondigd tijdig. Uitleg over montage duidelijk, maar uitvoering niet zo simpel, want sommige onderdelen pasten niet zo vlot in elkaar. Moest kracht gebruiken om toch in elkaar te laten passen, waardoor dit elders soms weer loskwam. Niet zo tevreden, zeker gezien de prijs

Geplaatst op: 16-04-2024
Laatst bewerkt op: 16-04-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De planten zijn van slechte kwaliteit, veel slechter dan ik gewoon ben op anndere sites. De planten hadden geen naamkaartje of herkenning. Zeer lastig als het om twee types van dezelfde soort gaat

Levering en bestelling waren correct maar kwaliteit planten is slecht

Geplaatst op: 23-04-2024
Laatst bewerkt op: 23-04-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Product is één op één met de website!

Bestelling en levering vlot verlopen!

Geplaatst op: 18-04-2024
Laatst bewerkt op: 18-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte service

De serre voldeed aan de verwachtingen.

Geplaatst op: 22-04-2024
Laatst bewerkt op: 22-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kan niet beter

Kan niet beter prima kwaliteit voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 24-04-2024
Laatst bewerkt op: 24-04-2024
Geschreven door: Franky L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwalitatief en snel

Bijna alles super verlopen zoals gewoonte, het minpunt is steeds de koerier de de goederen moet leveren. Ofwel gooit hij het af zonder iets ofwel ergens bij een buur omdat zijn gps zegt dat het een paar huizen verder is??
Dus goede kwaliteit en snel geleverd hoewel het niet op het juiste adres was.

Geplaatst op: 17-04-2024
Laatst bewerkt op: 17-04-2024
Geschreven door: Kris H.

8 / 10
5/5 5/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Nuttige informatie, uitgebreid online aanbod, correcte verzending!

.

Geplaatst op: 21-04-2024
Laatst bewerkt op: 21-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

De planten waren van zeer goede kwaliteit en werden heel goed verpakt geleverd. Ik ben ook tevreden over de zeer ruime keuze.

Geplaatst op: 11-04-2024
Laatst bewerkt op: 11-04-2024
Geschreven door: Marjon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanrader!

Altijd tiptop in orde.

Geplaatst op: 13-05-2024
Laatst bewerkt op: 13-05-2024
Geschreven door: Danny B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De montagehandleiding is zeer ondertmaats.

Met de beelden die op de handleiding staan kan alleen een ervaren technieker tot een goed einde komen.
Als je niet zelf over een boormachine en een 2mm boor beschikt kan je de schuine latjes niet monteren en dan staat de kweektafel onstabiel.

Geplaatst op: 23-04-2024
Laatst bewerkt op: 23-04-2024
Geschreven door: Jos V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Great quality great service

Exactly as ordered, delivery faster than expected - very satisfied

Geplaatst op: 01-05-2024
Laatst bewerkt op: 01-05-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede aankoop, was perfect wat ik gedacht en verwacht had. Snelle levering.

.

Geplaatst op: 15-04-2024
Laatst bewerkt op: 15-04-2024
Geschreven door: Helga D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stevig frame,hoes niet ok

Tomatentunnel gekocht, frame is volledig in alu wat een grote verbetering is tegen de vorige serre , jammer genoeg vrees ik voor de plastic hoes , één rits is al stuk , (na één dag)overal begin ik al scheurtjes te zien, jammer

Geplaatst op: 09-04-2024
Laatst bewerkt op: 09-04-2024
Geschreven door: Peter D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top producten!

Reeds meerdere keren een bestelling gedaan bij Tuinadvies en nog nooit teleurgesteld geweest. Goede producten, correcte levering en af en toe een korting is ook mooi meegenomen. Top!

Geplaatst op: 02-04-2024
Laatst bewerkt op: 02-04-2024
Geschreven door: Sylvia S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden

ik ben zeer tevreden zowel over de snelle bediening als over de producten die ik bestel , de veilige verpakkingen.

Geplaatst op: 01-04-2024
Laatst bewerkt op: 01-04-2024
Geschreven door: Hilda D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vrijdagavond besteld, maandag al geleverd

zeer tevreden

Geplaatst op: 20-04-2024
Laatst bewerkt op: 20-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd, goed materiaal

snel geleverd, goed materiaal

Geplaatst op: 29-04-2024
Laatst bewerkt op: 29-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles is perfect verlopen. Goed verpakt.

Alles is perfect verlopen. Zelfs 1 dag vroeger geleverd.
Goed verpakt.

Geplaatst op: 09-04-2024
Laatst bewerkt op: 09-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinadvies
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Zoofy logo
Zoofy
10 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinadvies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 416 beoordelingen geplaatst over Tuinadvies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,4 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinadvies actief?

Tuinadvies is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinadvies reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie