Tropilex logo

Tropilex reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tropilex reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1004
Tropilex logo
Website
tropilex.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tropilex

Tropilex is dé plek om te vertoeven als je van relaxen houdt. In de webwinkel vind je namelijk hangmatten en hangstoelen in verschillende modellen. Heb je nog twijfels over je aankopen bij Tropilex? Dan helpt het om bij ons de Tropilex ervaringen van klanten te bekijken!

Over Tropilex

Tropilex is een bedrijf dat hangmatten en hangstoelen verkoopt in diverse modellen. Het bijzondere van deze producten is dat ze handgeweven zijn door traditionele hangmatwevers uit Colombia, Brazilië en India. Daarom zien ze er erg uniek uit. Om jou zekerheid te bieden op vlak van kwaliteit en eerlijkheid, houdt het bedrijf de productie van zijn assortiment goed in de gaten. Het personeel bezoekt namelijk regelmatig zelf de fabrieken om er zo zeker van te zijn dat alles correct verloopt. Tijdens een bezoek wordt er vooral gelet op de arbeidsomstandigheden en de kwaliteit.

Het doel van Tropilex is om klanten hangmatten aan te bieden waar ze zorgeloos van kunnen genieten. Het bedrijf hecht ook belang aan het welzijn van de planeet. Om die reden doneert het minimaal 1% van de jaarlijkse omzet aan non-profit-milieuorganisaties. De producten in het assortiment zijn bovendien FSC-gecertificeerd, worden verpakt op de meest milieuvriendelijke manier en worden C02-neutraal verzonden door DPD.

Waarom kiezen voor Tropilex

Tropilex is één van de beste plaatsen om hangmatten of hangstoelen te kopen. Je vindt er namelijk prachtige, traditionele hangmatten van uitstekende kwaliteit. Tropilex is bovendien erg streng op vlak van eerlijkheid en duurzaamheid, waardoor je er verantwoord kan winkelen. Kopen bij Tropilex betekent daarnaast je steentje bijdragen aan een groenere wereld, want jaarlijks doneert het bedrijf minstens één procent van zijn omzet aan allerlei milieuorganisaties. Als je deze dingen ook erg belangrijk vindt, is Tropilex voor jou de beste webwinkel.

Hangmatten of hangstoelen kopen bij Tropilex heeft ook voor jou heel wat voordelen. Zo krijg je je artikelen binnen een dag thuis geleverd en zijn de verzendkosten gratis. Datzelfde geldt voor de retourkosten. Bij Tropilex vind je bovendien hangstoelen en hangmatten voor iedereen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en patronen. Er zijn ook verschillende modellen. Zo is er de Single, Double, Family en Baby hangmat en de Single en Ruime hangstoel.

Is Tropilex betrouwbaar?

Dat Tropilex betrouwbaar is, merk je aan heel wat verschillende zaken. Allereerst zijn er de tal van veilige manieren om er te betalen. Je kan bijvoorbeeld kiezen om je betaling af te ronden met PayPal, Visa of Mastercard, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ook achteraf betalen is een optie!

Daarnaast wijzen de positieve recensies erop dat je met volle vertrouwen je aankopen kan doen bij Tropilex. Je kan de winkel bovendien eenvoudig volgen op Facebook, Twitter Pinterest en YouTube.

Klantenservice en klachten

Ben je niet helemaal tevreden over je vorige aankoop bij Tropilex? Dan kan je de klantenservice bereiken via de telefoon, e-mail of chat. Het is daarnaast mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Lees zeker ook even de 'Veelgestelde vragen' sectie als je nog met twijfels zit over een volgende aankoop.

Wil jij ook beoordelen?

Als je graag anderen wilt helpen bij het maken van de juiste keuze, is het een goed idee om bij ons je Tropilex beoordeling achter te laten. Jouw review betekent veel voor anderen, want het helpt hen de goede beslissing te maken. Aarzel dus niet!

Reviews over Tropilex
Gerelateerde bedrijven
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Toptuincentrum logo
Toptuincentrum
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super duurzaam

De hangmat van deze winkel is echt prachtig. Ik heb hier al uren in gelegen omdat hij zo lekker licht. Hij is ook van een goede kwaliteit en het is ook makkelijk om in elkaar te zetten!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tropilex
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Toptuincentrum logo
Toptuincentrum
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tropilex een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tropilex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tropilex actief?

Tropilex is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tropilex reviews? Dan kun je naar de website van Tropilex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie