Treinrondreis.nl logo

Treinrondreis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Treinrondreis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Treinrondreis.nl logo
Website
treinrondreis.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Treinrondreis.nl

Zin in een mooie treinrondreis? Lijkt het je ideaal om op deze milieuvriendelijke manier een aantal landen te verkennen? Zelf kun je relaxed zitten en uit het raam staren naar de steeds langstrekkende landschappen. Wellicht pak je er een mooi boek bij of je voert leuke gesprekken met je reisgenoten. Dat kan allemaal. Je wilt, voordat je boekt, eerst meer weten over Treindrondreis.nl? Hoe betrouwbaar is deze organisatie? Reis je bij hen echt comfortabele en is alles goed geregeld? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Zo krijg jij een goede indruk van Treinrondreis. Bekijk de reviews en beslis vervolgens of je wel of niet bij dit bedrijf wilt boeken.

Over Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een initiatief van Hildebrand van Kuijeren. Vijftien jaar geleden begon hij met het op weg helpen van reizigers tijdens hun nationale en internationale reizen. Dit deed hij door middel van Treinreiziger.nl. Deze website is inmiddels een begrip geworden bij mensen in Nederland die voordelig met de trein willen reizen. Hij is zelf een groot liefhebber van internationale reizen. Al jaar en dag reist hij met de trein door Europa. Hij ziet duidelijk dat er veel animo is voor internationale treinreizen. Mensen ervaren soms echter allerlei hindernissen als ze een treinreis willen boeken. Hij wil daarom zijn kennis en ervaring inzetten om andere mensen hierbij te helpen. Je profiteert bij deze organisatie van scherpe tarieven. Je betaalt geen boekingskosten. Er is een uitgebreid aanbod en maatwerk is vrijwel altijd mogelijk. De treinreis van en naar Nederland is altijd inbegrepen. De hotels zijn OV vriendelijk. Je hebt alleen de keuze uit hotels die goed gewaardeerd zijn en die zich naast of dichtbij een station bevinden. Persoonlijk aandacht staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Je hebt niet te maken met een callcenter, maar met een kleinschalig team.

Waarom kiezen voor Treinrondreis.nl

Als het gaat om rondreizen per trein, is er bij Treinrondreis.nl voor elk wat wils. De rondreizen zijn stuk voor stuk met zorg en aandacht samengesteld. Helemaal afgestemd op de behoeftes van reizigers. Zou je een reis echter net even iets anders willen of zoek je een treinrondreis die niet in het aanbod aanwezig is, dan is dat geen probleem. Dan laat je op verzoek een rondreis op maat samenstellen. Persoonlijke service is bij dit bedrijf erg belangrijk. Treinrondreis.nl is de specialist op het terrein van compleet verzorgde treinreizen. Het is verrukkelijk om op deze manier Europa te verkennen. Elke reis is van A tot Z geregeld. Denk hierbij aan treinkaartjes, maar ook aan overstappen en overnachtingen. Zelfs excursies zijn eventueel inbegrepen. De reizen zijn veelzijdig. Wil je door de Zwitserse Alpen? Dat is zeker mogelijk. Ga je liever een poosje door Duitsland? Ook dat kan. Bij elke rondreis staan er een aantal hoogtepunten op het programma. Denk hierbij aan onder andere bijzondere spiraalviaducten of een prachtig uitzicht over een mooie bergketen. Ook voor stedentrips is deze organisatie een ideaal adres.

Is Treinrondreis.nl betrouwbaar?

Treinrondreis.nl is aangesloten bij de VvKR. Deze vereniging komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisatie. Zo heb jij als consument een extra stukje zekerheid. Daarnaast zijn alle pakketreizen gedekt via een garantiefonds. Dit bedrijf werkt samen met STO Garant. Bij dit fonds zijn vooral veel kleinschalige reisorganisaties aangesloten. Jij maakt als klant je geld over naar dit fonds en pas als de reis achter de rug is gaat het geld naar Treinrondreis.nl. Over de betrouwbaarheid van deze organisatie hoef je dus geen seconde wakker te liggen.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met Treinrondreis.nl. Je hebt het offerte formulier, een e-mailadres of een telefoonnummer. Wil je meteen iemand spreken, dan bel je met een medewerker van dit kleinschalige team. Stuur je liever even een bericht via WhatsApp, dan kan dat ook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Treinrondreis.nl? Boekte je een keer een stedentrip bij dit bedrijf? Koos je voor een onvergetelijke treinrondreis die helemaal voor jou op maat is samengesteld? Andere consumenten zijn benieuwd naar je bevindingen. Wil je hier een beoordeling over schrijven? Je helpt andere mensen echt door middel van het schrijven van een recensie. Zij kregen dan namelijk een beter beeld van deze reisorganisatie.

Reviews over Treinrondreis.nl

Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Eilandhoppen op Maat logo
Eilandhoppen op Maat
2 beoordelingen
9
Tururi.org logo
Tururi.org
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over treinrondreis.nl

Het bedrijf Treinrondreis.nl is geverifieerd door ons. De webshop treinrondreis.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Treinrondreis.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Treinrondreis.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van treinrondreis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van treinrondreis.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Treinrondreis.nl.

Geplaatst op: 03-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed opgelost

Mijn treinreis naar rome kon helaas niet doorgaan door verschillende redenen. Gelukkig werdt hiervoor een goede oplossing gegeven dat ik deze vakantie te goed hield. Als het volgend jaar wel kan ga ik zeker weten weer terug.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 05-06-2021
Geschreven door: Lianne J.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Treinrondreis.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Eilandhoppen op Maat logo
Eilandhoppen op Maat
2 beoordelingen
9
Tururi.org logo
Tururi.org
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Treinrondreis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Treinrondreis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Treinrondreis.nl actief?

Treinrondreis.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Treinrondreis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Treinrondreis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie