Travelbags logo

Travelbags reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Travelbags reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Travelbags logo
Website
Travelbags
Categorie
Webshops

Travelbags ervaringen

Als je op reis gaat wil je wel zeker weten dat je goed bent uitgerust! Een goede koffer en/of tas is dan zeker geen overbodige luxe. Travelbags biedt haar consumenten voor een scherpe prijs reisartikelen aan. Maar weet jij wel zeker of Travelbags te vertrouwen is? Lees daarom hieronder alle Travelbags ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten en laat je informeren door andere consumenten. Door de Travelbags ervaringen van andere consumenten door te lezen kom je niet voor verassingen te staan en weet je waaraan je begint.

Over Travelbags

Ontstaan in 2007 met als doel om consumenten te voorzien van een ruim aanbod aan reisartikelen zoals schooltassen, koffers en zakenkoffers. Door de grote collectie aan koffers en tassen en de gevarieerde prijsklasses heeft Travelbags voor iedereen wat. Bij de aankoop van een product krijg u volledige (fabrieks)garantie en heeft u het recht om binnen 14 dagen nog geheel kosteloos te ruilen. Naast de online winkel hebben klanten ook nog de beschikking over een fysieke winkel. In Zwolle kunnen klanten een groot deel van de collectie in de winkel aanshouwen en zijn er medewerkers welk jou graag verder helpen.

Goed voorbereid op reis met Travelbags

Er is niks zo vervelend als op reis gaan en vervolgens met een koffer of tas te zitten welke niet naar behoren functioneert. Met een goede uitrusting is het dan ook een stuk prettiger reizen en daars speelt Travelbags maar al te graag een rol in! Heb jij nou Travelbags ervaringen? Plaats deze dan vandaag nog voor andere consumenten zodat zij niet voor verassingen komen te staan. Schrijf eerlijke travelbags ervaringen en andere consumenten zullen kunnen profiteren van jou gebeurtenis.

Gerelateerde bedrijven

Damestassenenzo logo
Damestassenenzo
2 beoordelingen
9
Tassenkopen logo
Tassenkopen
2 beoordelingen
10
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Travelbags

Travelbags is geverifieerd door ons expert team. De webshop Travelbags bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Travelbags lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Travelbags. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Travelbags is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Travelbags te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Travelbags.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed

Product is snel geleverd. Netjes verpakt en super snel in huis

Geplaatst op: 08-02-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod maar prijzen vallen wel wat tegen

Nu koop ik niet elke dag een tas of koffer maar als je er dan eentje moet gaan kopen dan is Travelbags.nl wel een goede webshop.

Het aanbod is reuze maar de prijzen zijn niet spectaculair ofzo. Een beetje vergelijken kan dus geen kwaad.

Geplaatst op: 30-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Slechte service. Verkeerde tas geleverd, telefonisch contact gehad. Er was inderdaad wat fout gegaan en de juiste tas was aanwezig en kon opgestuurd worden, wanneer ik verkeerd geleverde tas retour had gestuurd. Zo gezegt, zo gedaan, tas retour gestuurd. Paar dagen later krijg ik een mail, dat de gewilde tas niet aanwezig is en dat hun een fout hebben gemaakt op hun website. Verkeerde fotos geplaatst bij de producten.

Nu een paar dagen later is de tas nog gewoon te bestellen via de website. Terwijl de tas toch echt niet leverbaar is volgens hun......

Kan gebeuren denk je, foutje is snel gemaakt. Maar naar wat research op internet en sociale contacten. Blijkt dit boven genoemde probleem zich vaker te herhalen. Blijkbaar proberen ze niks te verbeteren aan hun fouten gemaakt in het verleden.

Al met al een ONPROFESSIONEEL BEDRIJF, met SLECHTE SERVICE!!!
**Ik raad de mensen aan, die twijfelen om hier een tas te bestellen. Datt NIET te doen! Dat bespaard een hoop ellende en tijd.**

Geplaatst op: 24-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: S

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Travelbags


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Damestassenenzo logo
Damestassenenzo
2 beoordelingen
9
Tassenkopen logo
Tassenkopen
2 beoordelingen
10
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelbags een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Travelbags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Travelbags actief?

Travelbags is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Travelbags reviews? Dan kun je naar de website van Travelbags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie