Travelbags logo

Travelbags reviews, ervaringen en beoordelingen

Travelbags reviews, ervaringen en beoordelingen
1409
Travelbags logo
Website
Travelbags
Categorie
Webshops

Travelbags ervaringen

Als je op reis gaat wil je wel zeker weten dat je goed bent uitgerust! Een goede koffer en/of tas is dan zeker geen overbodige luxe. Travelbags biedt haar consumenten voor een scherpe prijs reisartikelen aan. Maar weet jij wel zeker of Travelbags te vertrouwen is? Lees daarom hieronder alle Travelbags ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten en laat je informeren door andere consumenten. Door de Travelbags ervaringen van andere consumenten door te lezen kom je niet voor verassingen te staan en weet je waaraan je begint.

Over Travelbags

Ontstaan in 2007 met als doel om consumenten te voorzien van een ruim aanbod aan reisartikelen zoals schooltassen, koffers en zakenkoffers. Door de grote collectie aan koffers en tassen en de gevarieerde prijsklasses heeft Travelbags voor iedereen wat. Bij de aankoop van een product krijg u volledige (fabrieks)garantie en heeft u het recht om binnen 14 dagen nog geheel kosteloos te ruilen. Naast de online winkel hebben klanten ook nog de beschikking over een fysieke winkel. In Zwolle kunnen klanten een groot deel van de collectie in de winkel aanshouwen en zijn er medewerkers welk jou graag verder helpen.

Goed voorbereid op reis met Travelbags

Er is niks zo vervelend als op reis gaan en vervolgens met een koffer of tas te zitten welke niet naar behoren functioneert. Met een goede uitrusting is het dan ook een stuk prettiger reizen en daars speelt Travelbags maar al te graag een rol in! Heb jij nou Travelbags ervaringen? Plaats deze dan vandaag nog voor andere consumenten zodat zij niet voor verassingen komen te staan. Schrijf eerlijke travelbags ervaringen en andere consumenten zullen kunnen profiteren van jou gebeurtenis.

Gerelateerde bedrijven
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
indeSHOP logo
indeSHOP
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,3
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Slechte service, e-mail werkt niet, telefoon nemen ze niet op! Geen teken van een levering die binnen de 2 dagen zou geleverd worden.

Zeer slechte service! E-mailadres is onjuist, telefoon nemen ze gewoon niet op en zogezegde levering binnen 2 dagen???? Levering niet ontvangen!
Schandalig.

Geplaatst op: 02-05-2023
Laatst bewerkt op: 02-05-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slechte service

Laptoptas besteld, volgens de site op voorraad en bezorging volgende dag.....helaas naar viercdagen nog geen laptoptas....
1. Drie keer gebeld met klantenservice en drie keer te horen gekregen dat order die dag verzonden zou worden en track en trace s’avonds gemaild zou worden
2. Mooi niet dus……
3. Er wordt niet gereageerd op mijn email
4. Telefonisch vandaag volstrekt onbereikbaar.

compleet waardeloos bedrijf.

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: GJ S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Slechte service. Verkeerde tas geleverd, telefonisch contact gehad. Er was inderdaad wat fout gegaan en de juiste tas was aanwezig en kon opgestuurd worden, wanneer ik verkeerd geleverde tas retour had gestuurd. Zo gezegt, zo gedaan, tas retour gestuurd. Paar dagen later krijg ik een mail, dat de gewilde tas niet aanwezig is en dat hun een fout hebben gemaakt op hun website. Verkeerde fotos geplaatst bij de producten.

Nu een paar dagen later is de tas nog gewoon te bestellen via de website. Terwijl de tas toch echt niet leverbaar is volgens hun......

Kan gebeuren denk je, foutje is snel gemaakt. Maar naar wat research op internet en sociale contacten. Blijkt dit boven genoemde probleem zich vaker te herhalen. Blijkbaar proberen ze niks te verbeteren aan hun fouten gemaakt in het verleden.

Al met al een ONPROFESSIONEEL BEDRIJF, met SLECHTE SERVICE!!!
**Ik raad de mensen aan, die twijfelen om hier een tas te bestellen. Datt NIET te doen! Dat bespaard een hoop ellende en tijd.**

Geplaatst op: 24-04-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed

Product is snel geleverd. Netjes verpakt en super snel in huis

Geplaatst op: 08-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod maar prijzen vallen wel wat tegen

Nu koop ik niet elke dag een tas of koffer maar als je er dan eentje moet gaan kopen dan is Travelbags.nl wel een goede webshop.

Het aanbod is reuze maar de prijzen zijn niet spectaculair ofzo. Een beetje vergelijken kan dus geen kwaad.

Geplaatst op: 30-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Travelbags
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
indeSHOP logo
indeSHOP
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelbags een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Travelbags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Travelbags actief?

Travelbags is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Travelbags reviews? Dan kun je naar de website van Travelbags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie