Tonecontrol logo

Tonecontrol reviews, ervaringen en beoordelingen

Tonecontrol reviews, ervaringen en beoordelingen
989
Tonecontrol logo
Website
Tonecontrol
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Tonecontrol

Tonecontrol is een online aanbieder van de nieuwste DJ gear, studioapparatuur en randapparatuur. Ben jij als beginnende DJ op zoek naar een geschikte DJ set, of is het tijd voor extra apparatuur, dan lees je hier veel reviews over Tonecontrol. Bekijk de beoordelingen van klanten en bepaal of jij je nieuwe apparatuur en DJ gear ook bij Tonecontrol gaat aanschaffen.

Over Tonecontrol

Tonecontol.nl is de webshop van de fysieke DJ winkel in Haarlem. Onder deze naam verkopen ze sinds 2003 een ruime collectie van de beste apparatuur voor iedere DJ. De medewerkers van Tonecontrol zijn zelf allemaal fanatieke DJ's of producenten, waardoor ze weten wat ze verkopen en over veel inhoudelijke vakkennis beschikken. Als specialist is het hun missie om de klant advies op maat te geven, wat betekend dat dit niet automatisch dure of populaire apparatuur betreft. Hierdoor is er voor iedere stijl of toepassing apparatuur verkrijgbaar van de hoogste kwaliteit en de beste merken.

Waarom kiezen voor Tonecontrol

Tonecontrol richt zich op alle benodigdheden voor DJ's en elektronische (dance)muziek. Klanten kunnen hier terecht voor DJ mengpanelen, digitale controllers en een ruime sortering studioapparatuur. Er is een ruime sortering aan koptelefoons en microfoons voor zowel liveoptredens als voor gebruik in de studio. Voor de studio zijn er midi controllers, CD-, MP3 en MIDI-spelers en monitor speakers. Voor alle apparatuur zijn er flightcases om de apparatuur veilig te vervoeren. Voor producers is er een selectie van DJ software, interfaces en controllers beschikbaar. Ook voor verlichting van de dansvloer kan je bij Tonecontrol terecht. Lasers, spiegelbollen, en bewegende spots zijn verkrijgbaar, net zoals de apparatuur om de verlichting aan te sturen. Alle soorten kabels, stekkers en pluggen maken Tonecontrol tot een winkel met een compleet aanbod.

Is Tonecontrol betrouwbaar?

Tonecontrol staat bekend als een betrouwbaar bedrijf. Op hun website zijn veel aanbevelingen te vinden van bekende DJ's zoals Miss Djax, Laidback Luke, Paul Hazendonk en Roog. Het bedrijf achter de online shop is een fysieke winkel in Haarlem die maandag t/m zaterdag geopend is. Ze zijn geautoriseerd dealer van bekende merken zoals Pioneer en Native en het bedrijf is in het bezit van het Webshop Keurmerk. Dit is de grootste keurmerk voor online winkels binnen Nederland en Europa. Het keurmerk geeft aan welke consumenteninformatie op de website aanwezig moet zijn, waaronder een speciale pagina over omgaan met klachten.

Klantenservice en klachten

Klanten kunnen tijdens openingstijden altijd terecht in de fysieke winkel of het bedrijf telefonisch benaderen. Op de website staat een contactformulier om snel een vraag aan Tonecontrol te stellen. Het bedrijf is actief op sociale media via Facebook, Twitter en Pinterest. Klachten worden binnen 14 dagen behandeld of kenbaar gemaakt dat de klacht is ontvangen met een indicatie wanneer de klacht in behandeling zal worden genomen. Klachten kunnen ook via de Stichting Webshop Keurmerk worden ingediend. Is de klacht niet binnen drie maanden afgehandeld, dan kan de klacht door de geschillencommissie in behandeling worden genomen tot maximaal één jaar na het indienen van de klacht. De geschillencommissie geeft een bindend advies over de klacht. Alleen de rechtbank kan dit bindende advies achteraf aanpassen.

Wil jij ook beoordelen?

Als DJ of producent ben je misschien al bekend met de producten en service van Tonecontrol. Help andere liefhebbers door hier een review achter te laten en beoordeel het bedrijf Tonecontrol. Hiermee help je beginnende muziekliefhebbers, maar ook meer ervaren DJ's en producenten, zodat ze weloverwogen kunnen beoordelen of in het vervolg bij Tonecontrol hun DJ gear en studioapparatuur aanschaffen.

Reviews over Tonecontrol
Gerelateerde bedrijven
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top product

Ik heb hier de Novation launchpad gekocht voor een goede prijs en ik heb er super veel plezier aan gehad. Het is echt een uniek instrument voor een leuke prijs. Ik bestel hier zeker weer!

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nora H.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tonecontrol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tonecontrol een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tonecontrol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tonecontrol actief?

Tonecontrol is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tonecontrol reviews? Dan kun je naar de website van Tonecontrol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie