Tomtop logo

Tomtop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tomtop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
988
Tomtop logo
Website
tomtop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tomtop

Ben je op zoek naar een webshop waar je echt alles kunt kopen en die bovendien betrouwbaar is? Dan zou je kunnen denken aan Tomtop. Om je een helder beeld te schetsen van alles wat Tomtop je kan bieden, hebben we van de reviews en ervaringen een samenvatting gemaakt. Op basis daarvan kun je besluiten om ook zaken te doen met Tomtop.

Over Tomtop

Tomtop is een webshop met Chinese producten die je zeer voordelig aanschaft. De producten variëren van computer accessoires tot tuinartikelen en van auto-accessoires tot mediaspelers. Tomtop is nooit tevreden, want het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. De groothandel en retail online winkel biedt al de laagste prijs en daarnaast ook nog eens aantrekkelijke kortingen, regelmatig een uitverkoop terwijl je de nieuwste producten steeds meteen in beeld krijgt. Bij Tomtop vind je producten van de bekende en de minder bekende merken.

Waarom kiezen voor Tomtop?

Je kiest voor Tomtop alleen al vanwege het enorme aanbod dat de webshop je biedt. Je kunt het zo gek niet bedenken of Tomtop heeft het. Mobiele telefoons accessoires, kleding, sieraden, mediaspelers en auto accessoires, het is er allemaal. Bovendien wordt het aanbod steeds verder uitgebreid. Daarnaast is de prijs een reden om te kiezen voor deze specialist, die producten van hoge kwaliteit levert en zo goed als alle betaalmethoden aanbiedt. Let wel even op, want de prijzen worden in dollars aangegeven.

Is Tomtop betrouwbaar?

Tomtop doet er alles aan betrouwbaarheid uit te stralen. Zo is het sinds 2006 een zogenaamde Gold supplier van het bekende platform Alibaba. Sterker nog, het heeft het TrustPass certificaat, een certificaat dat alleen gegeven wordt aan geverifieerde en gecontroleerde bedrijven. Dat wil niets anders zeggen dan dat je te maken hebt met een wettelijk geregistreerd en legitieme onderneming. Maar dat is nog niet alles; Tomtop is ook een geverifieerde PayPal merchant, een geverifieerde McAfee website en beschikt ook al over het VeriSign Trust Zegel. Daarmee toont Tomtop nadrukkelijk de betrouwbaarheid aan.

Klantenservice en klachten

Het moet gezegd, ondanks de enorme voorraad en de miljoenen klanten heeft Tomtop de zaken prima onder controle. Toch zou je best eens een klacht kunnen hebben. Die kun je prima kwijt aan deze aanbieder, onder meer via Facebook Messenger. Je kunt ook een e-mail sturen naar Tomtop als je vragen hebt of een klacht neer wilt leggen. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor deze ondernemer, dus zal het op zo kort mogelijke termijn trachten het probleem met jou op te lossen. Overigens vind je op de website ook al heel erg veel informatie. Lees dat eerst door, vaak word je vraag zo al beantwoord en hoef je niet eens meer gebruik te maken van Messenger of een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Informatie uit de dagelijkse praktijk; dat is wat je uit de beoordelingen van mensen die al zaken deden met deze specialist kunt halen. Op basis daarvan kun je een betere beslissing nemen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook ene beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen ook helpen als ze keuzes moeten maken. Het is maar een kleine moeite.

Reviews over Tomtop

Gerelateerde bedrijven

Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Fonteyn logo
Fonteyn
221 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Tomtop

Het bedrijf Tomtop is geverifieerd door ons. De webshop tomtop.com is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Tomtop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tomtop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tomtop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van tomtop.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tomtop.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke als cadeau

Ik heb hier een aantal leuke items besteld voor mijn vrienden om als cadeau te geven en ze waren er erg blij mee. Het verbaasde mij ook dat het nog redelijk goedkoop was.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte R.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tomtop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Fonteyn logo
Fonteyn
221 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tomtop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tomtop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tomtop actief?

Tomtop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tomtop reviews? Dan kun je naar de website van Tomtop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie