Tomeeto logo

Tomeeto reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tomeeto reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3829
Tomeeto logo
Website
tomeeto.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tomeeto

Iedereen heeft weleens nood aan een vakantie en als je tegelijkertijd ook interessante mensen wilt ontmoeten, is Tomeeto iets voor jou. Dit bedrijf organiseert namelijk eenoudervakanties én reizen voor singles. Voordat je je reis boekt bij Tomeeto, is het uiteraard wel handig om hieronder de Tomeeto ervaringen door te nemen. Zo heb je een goed zicht op de organisatie!

Over Tomeeto

Tomeeto is een Vlaamse reisorganisatie die werd opgericht met als doel mensen de mogelijkheid te geven gelijkgestemden te ontmoeten tijdens een weekendje weg of een langere vakantie. De organisatie richt zich voornamelijk op eenoudergezinnen en singles zonder kinderen. Daarnaast vindt Tomeeto het belangrijk dat iedereen het échte vakantiegevoel ervaart. Door het aanbieden van verschillende soorten vakanties speciaal voor deze doelgroepen wil Tomeeto dan ook hét verschil maken.

Om zo goed mogelijke resultaten te behalen, zorgt de organisatie voor een even aantal mannen en vrouwen, en deelt het de reizen in diverse leeftijdsgroepen in. Dat onderscheidt hen tevens van gelijkaardige reisorganisatie. Op de website vind je ook reizen en uitstapjes precies op maat, want je hebt de keuze uit een ruim aanbod. Zo vind je er surfvakanties, wintervakanties, feestweekendjes en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Tomeeto

Er zijn veel reisorganisaties waar je een toffe vakantie kan boeken, maar Tomeeto heeft een uniek concept. Doordat de organisatie zich richt op het aanbieden van reizen op maat van singles en eenoudergezinnen, verbindt het gelijkgestemden met elkaar. Er is ook een evenwicht tussen bepaalde leeftijden en mannen en vrouwen. Daardoor is de kans nog groter dat je er vriendschappen aan overhoudt of dat je zelfs tijdens een reisje een levenspartner vindt.

Tomeeto is dus ideaal als je op zoek bent naar een vakantie die net iets anders is. Maar ook als je het helemaal niet fijn vindt om alleen op avontuur te vertrekken. Je hebt er de keuze uit diverse soorten trips en vakanties, dus er zit vast iets bij wat precies bij jou past. Op de site kan je bovendien filteren op leeftijd of een reis zoeken specifiek voor singles of eenoudergezinnen. Dat maakt het vinden van je droomvakantie zoveel makkelijker! Je kan er daarnaast foto's bekijken van reizen die eerder georganiseerd werden. Zo krijg je een idee van wat een vakantie via Tomeeto inhoudt.

Is Tomeeto betrouwbaar?

Een reis is niet goedkoop. Daarom is het ook zo belangrijk dat je het boekt bij een reisorganisatie die betrouwbaar is. Dat is zeker het geval bij Tomeeto. Dat merk je alleen al aan de tal van positieve recensies.

Maar ook de foto's en de bedrijfsgegevens die netjes onderaan de website vermeld staan, geven je vertrouwen. Je kan de organisatie daarnaast volgen via allerlei sociale media kanalen. Bij Tomeeto kan je je reis dus boeken met volle vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder een vakantie geboekt bij Tomeeto en heb je klachten? Dan zijn er verschillende manieren om de organisatie te contacteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kan je hen bellen of een e-mail sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij graag anderen helpen bepalen of Tomeeto ook voor hen de juiste keuze is? Laat bij ons dan je beoordelingen achter als je al Tomeeto ervaringen hebt opgedaan. Maak je geen zorgen, want het schrijven van een review duurt helemaal niet lang. Het maakt echter wel een groot verschil!

Reviews over Tomeeto
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Tomeeto

Tomeeto is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tomeeto bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tomeeto lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tomeeto. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tomeeto.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van tomeeto.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tomeeto.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tomeeto
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tomeeto een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tomeeto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tomeeto actief?

Tomeeto is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) singlereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tomeeto reviews? Dan kun je naar de website van Tomeeto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie