Toluna logo

Toluna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Toluna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Toluna

Toluna is geverifieerd door ons expert team. De webshop Toluna bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Toluna lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Toluna. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Toluna is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Toluna te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Toluna.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Toluna


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

eDarling logo
eDarling
11 beoordelingen
6,7
Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
13 beoordelingen
6,9
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toluna een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Toluna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toluna actief?

Toluna is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toluna reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie