Toluna logo

Toluna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Toluna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3686
Toluna logo
Website
Toluna
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Toluna

Wil jij nou eindelijk jouw invloed wel eens aanwenden en echt meepraten over het beleid van onder meer grote merken? Dan zou jij je prima aan kunnen sluiten bij Toluna. Om meer te weten te komen over deze online community, hebben wij de reviews van mensen die Toluna al ontdekt hebben grondig doorgenomen. Je leest her de belangrijkste aspecten van die beoordelingen. Vervolgens is het aan je zelf om je ook aan te sluiten bij Toluna.

Over Toluna

Toluna is onderdeel van de Toluna Group en een online community van influencers. Via Toluna kun jij je stem laten horen en kun je eindelijk eens laten weten wat jij nou eigenlijk van de grote merken vindt. Door jouw mening te laten horen, kun je bovendien allerlei cadeaus en kortingen verdienen. Zo goed als alle enquêtes van Toluna worden namelijk beloond. De aangeboden diensten op Toluna zijn gratis en leveren je dus nog vaak iets op ook. Door jouw mening te geven, kun je direct invloed uitoefenen op merken en de bedrijfsvoering van die merken.

Waarom kiezen voor Toluna?

Je kiest voor Toluna als je een mening hebt en die wilt laten horen. Je kiest eveneens voor deze specialist omdat jouw mening ook nog eens beloond wordt. Door het invullen van enquêtes help je marktonderzoekbureaus, de grote merken en reclamebureaus, zoals ook de verheid vaak benieuw is naar jouw mening. De enquêtes hebben vaak sterk uiteenlopende onderwerpen waardoor het steeds leuk is om via Toluna mee te praten. Veel tijd ben je vaak niet kwijt, want gemiddeld is deelnemen aan een enquête een tijdsinvestering van tussen de tien en de twintig minuten. Je krijgt een vergoeding op basis van hoeveel tijd je kwijt bent aan de enquête.

Is Toluna betrouwbaar?

Afgaand op de recensies van mensen die zich al aangesloten hebben bij Toluna, kunnen we niet anders dan concluderen dat je te maken hebt met een partner die je kunt vertrouwen. De beloofde punten die je kunt verdienen, kortingen en cadeaubonnen worden daadwerkelijk uitgereikt, zoals je de producten die getest moeten worden in jouw bezit mogen blijven. Met andere woorden; afspraak is afspraak bij Toluna.

Klantenservice en klachten

Toluna bied je alle kans om vragen te stellen en om eventueel een klacht in te dienen. Zo is er een speciaal contactformulier ontwikkeld bijvoorbeeld. Wacht echter altijd even met het gebruiken van dit formulier, het is namelijk verstandig om eerst de veel gestelde vragen eens goed door te nemen. Dat werkt vaak verhelderend. Toluna heeft een eigen app, die je zowel via de App Store en Google Play kunt downloaden. Toluna is daarnaast actief op Facebook, Twitter en Instagram. Langs die weg zou je dus ook nog contact kunnen zoeken met deze online community.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je niet helemaal overtuigd over een bepaald product of dienst? Dan doe je er zeer verstandig aan om wat tijd uit te trekken en de reviews en ervaringen van bestaande klanten eens goed door te nemen. Die bieden namelijk altijd precies wat je zoekt: onafhankelijke informatie. En juist deze informatie helpt je om steeds de juiste keuze te maken. Om die reden verzoeken wij jou vriendelijk om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen echt helpen als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Toluna

Gerelateerde bedrijven

Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Toluna

Toluna is geverifieerd door ons expert team. De webshop Toluna bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Toluna lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Toluna. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Toluna is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Toluna te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Toluna.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Toluna


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toluna een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Toluna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toluna actief?

Toluna is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toluna reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie