Timberland logo

Timberland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Timberland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3998
Timberland logo
Website
timberland.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Timberland

Timberland is een populaire schoenenwinkel die je enkel de beste kwaliteit biedt. Als je dus nieuwe, stevige schoenen nodig hebt, is het de moeite waard om Timberland te ontdekken. Wil je er echter helemaal zeker van zijn dat deze winkel voor jou de beste optie is? Dan lees je het best eerst de Timberland ervaringen op onze site!

Over Timberland

Timberland is een Amerikaans bedrijf dat reeds 40 jaar geleden opgericht werd. Het noemde toen Abbington Shoe Company. Al in het prille begin werd de populaire Timberland schoen ontworpen. De populariteit van deze schoen was uiteindelijk de reden om de bedrijfsnaam na verloop van tijd te veranderen naar 'The Timberland Company'. De iconische boot bestaat tegenwoordig in verschillende kleuren en designs.

Het opmerkelijke van Timberland is niet alleen de mooie vormgeving, maar ook de goede kwaliteit en het comfort dat het je biedt. Het is geen wonder dat je de dag van vandaag een Timberland schoenenwinkel terugvindt over de hele wereld. Je kan de schoenen ook online kopen. Dit heeft als grote voordeel dat je altijd kan rekenen op gratis levering én gratis retour.

Waarom kiezen voor Timberland

Timberland is één van de meest gekende schoenmerken. Het staat garant voor kwaliteit en comfort. Als je dus op zoek bent naar schoenen die lang meegaan en erg aangenaam zijn om te dragen, is het een goed idee om Timberland te bezoeken. In het assortiment vind je schoenen voor zowel dames als heren. Er is ook een kids collectie. Je kan hier dus schoenen kopen voor het hele gezin. Naast de legendarische Timberland schoen, vind je er ook ander schoeisel.

Timberland heeft daarnaast een interessant aanbod van kleding en accessoires, zoals riemen, rugzakken, T-shirts en Polo's. Ook als je deze dingen wilt kopen, is deze winkel een bezoekje waard. Winkelen bij Timberland biedt je ook heel wat voordelen. Zo hoef je nooit voor de verzending te betalen en kan je gratis retourneren als je niet tevreden bent. Doordat Timberland erg gekend is, kan je hier bovendien altijd winkelen met een gerust hart!

Is Timberland betrouwbaar?

Timberland is een erg gekend bedrijf. De kans is dus klein dat je er nog nooit van gehoord hebt. Dankzij deze bekendheid kan je er ook zeker van zijn dat het een bedrijf is dat betrouwbaar is. Als je nog twijfelt, helpt het om de positieve Timberland beoordelingen te bekijken. Ook deze maken je namelijk duidelijk dat je op Timberland kan vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten in verband met een eerdere aankoop bij Timberland? Dan kan je de webwinkel bereiken doormiddel van het contactformulier dat je terugvindt op de website. Maar het is ook mogelijk om hen telefonisch te bereiken. Het is dus maar wat je verkiest.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij voor anderen graag het verschil wilt maken, kan je bij ons je Timberland beoordeling achterlaten. Aan de hand van jouw eerlijke recensie komen zij namelijk meer te weten over de plus- en minpunten van kopen bij Timberland. Hierdoor kunnen ze eenvoudiger de juiste keuze maken.

Reviews over Timberland
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Cramers van Asten logo
Cramers van Asten
2 beoordelingen
10
Scapino logo
Scapino
13 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Timberland

Het bedrijf Timberland is geverifieerd door ons. De webshop timberland.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Timberland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Timberland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Timberland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van timberland.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Timberland.

Geplaatst op: 01-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Timberland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Cramers van Asten logo
Cramers van Asten
2 beoordelingen
10
Scapino logo
Scapino
13 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Timberland een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Timberland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Timberland actief?

Timberland is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Timberland reviews? Dan kun je naar de website van Timberland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie