Ticketveiling.nl logo

Ticketveiling.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ticketveiling.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3828
Ticketveiling.nl logo
Website
Ticketveiling.nl
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Ticketveiling.nl

Wil je graag een aankoop doen via Ticketveiling.nl, maar weet je niet goed of deze website betrouwbaar is? Lees dan eerst de informatie op deze pagina. Hier vind je namelijk meer informatie over het bedrijf Ticketveiling.nl, waarom je voor deze onderneming moet kiezen, of de website betrouwbaar is en hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen. Daarnaast lees je hier tal van ervaringen van reeds bestaande klanten, en kun je na het lezen van deze ervaringen en informatie vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet via Ticketveiling.nl te kopen.

Over Ticketveiling.nl

Ticketveiling.nl is een website waar je allerlei uitstapjes en dagjes weg kunt boeken. Via Ticketveiling.nl kun je tegen een eigen prijs meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten, zoals bijvoorbeeld een ticket voor een dagje sauna, een pretpark bezoek of een dagje dierentuin. Het bedrijf begon in 2011 als kleine veilingwebsite en is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite met dagelijks duizenden bezoekers.Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks haar aanbod en heeft een ruime selectie aan tal van producten. Het bedrijf streeft naar een zo optimaal mogelijk en afwisselend aanbod en een unieke ervaring voor al haar klanten.

Waarom kiezen voor Ticketveiling.nl

Via Ticketveiling.nl maak je eenvoudig kans op tal van goedkope uitstapjes. Hierdoor kun je profiteren van flinke kortingen en kun je uitstapjes boeken die normaal gesproken veel duurder zijn. Naast uitstapjes kun je via Ticketveiling.nl ook bieden op tal van producten, en kun je al mee bieden vanaf € 1. Ticketveiling.nl biedt daarnaast gunstige algemene voorwaarden en maakt het bieden op uitstapjes en producten eenvoudig, leuk en toegankelijk voor al haar bezoekers.

Is Ticketveiling.nl betrouwbaar?

Ticketveiling.nl is een erkend en succesvol bedrijf dat zeker te vertrouwen is. Het bedrijf biedt veilige betaalvoorwaarden en -methoden, is transparant over haar bedrijfsgegevens, en heeft een toegankelijke klantenservice. Ook heeft het bedrijf vele tevreden klanten en werkt het bedrijf samen met tal van externe partners. Je kunt dus zeker vertrouwen op de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is het belangrijk dat een website beschikt over een goede klantenservice. Bij Ticketveiling.nl kun je eenvoudig contact opnemen via telefoon, e-mail, chat of Facebook Messenger. Ook kun je via deze wegen terecht bij de organisatie voor eventuele klachten. Over het algemeen word je snel geholpen door een medewerker van Ticketveiling.nl, en kunnen problemen snel verholpen worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs via Ticketveiling.nl een product of uitje gekocht? Schrijf dan een recensie en laat andere weten hoe jouw ervaringen met Ticketveiling.nl zijn. Schrijf bijvoorbeeld of het uitje of het product naar wens was, of je tevreden bent over de service van Ticketveiling.nl en of je wellicht vaker via Ticketveiling.nl een bod zal plaatsen. Met jouw eerlijke review help je andere potentiële bezoekers met het krijgen van een objectief beeld over deze website en help je ze een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet te bieden via Ticketveiling.nl.

Reviews over Ticketveiling.nl

Gerelateerde bedrijven

I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Trainline logo
Trainline
4 beoordelingen
7,8

Gerelateerde blogartikelen

9
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Ticketveiling.nl

Het bedrijf Ticketveiling.nl is geverifieerd door ons. De webshop Ticketveiling.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ticketveiling.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ticketveiling.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ticketveiling.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ticketveiling.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen eerlijke veiling

Steeds voor dezelfde prijs weg. OOk steeds zelfde gebruikersnamen, overdag en midden in de nacht. Nog voordeel gedaan maar geen eerlijke biedingen. OOk steeds lachende 2de ook al eindig ik 5de

Geplaatst op: 14-04-2023
Laatst bewerkt op: 14-04-2023
Geschreven door: Jab S.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Volgens mij is dit geen echte "veiling"

Volgens mij is die geen echte veiling, maar is dit computer gestuurd. De veilingen worden elke keer voor ongeveer dezelfde prijs verkocht. En aan de hand van de tijd wordt er plots met grote sprongen geboden, om de "vraagprijs" te halen. Ook zie je dat dezelfde "persoon" zichzelf overbied. Dat is natuurlijk opzich al raar. Wanneer je hier iets koopt is het verder wel betrouwbaar, en goed geregeld. De vraag is alleen of je de hele dag moet gaan "bieden" of net zo goed een standaard aanbieding kan kopen. Bereken vooral goed wat je kwijt bent inclusief de administratie (en eventueel verzend) kosten.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lindsey T.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg goeie service

ik had een probleem met de site maar is goed opgelost door de klanten service

Geplaatst op: 03-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het is nep

ik had een product gewonnen voor 28 euro en wilde er nog een.
ik lette een tijdje op en elke keer ging het product er uit voor dezelfde prijs als dat ik het kocht.
na 20 keer vond ik het wel raar en ging ik ook op andere dingen letten.
en inderdaad ze gingen er ook elke keer voor het zelfde bedrag uit.
ik zag zelfs dat elke keer op een dezelfde verloop tijd de bedrag elke keer op dat tijdstip verandert en dan elke keer hetzelfde bedrag . nu ga ik daar niks meer kopen je kan het net zo goed kopen want lager als die bedragen ga je nooit komen. en ook gek genoeg niet hoger.
ik heb op dat product zovaak opgelet en zelfs gefilmd dat ik al kan voorspellen welke prijs er komt te staan en voor welke prijs het winnaars bedrag is.
het is een nep veiling.
als je bij vakantie veiling oplet zie je dit totaal niet daar gaat het de ene keer voor 5 euro weg en de andere keer voor 50 zeg maar.
ticketveiling is niet eerlijk ze voeren het bedrag elke keer op tot dat bedrag wat ze ervoor willen op
jammer voor mij nu ik het door heb is het niet meer leuk.

Geplaatst op: 16-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ticketveiling.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Trainline logo
Trainline
4 beoordelingen
7,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ticketveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Ticketveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ticketveiling.nl actief?

Ticketveiling.nl is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ticketveiling.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ticketveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie