Ticketveiling.nl logo

Ticketveiling.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ticketveiling.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Ticketveiling.nl logo
Website
ticketveiling.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ticketveiling.nl

Wil je graag een aankoop doen via Ticketveiling.nl, maar weet je niet goed of deze website betrouwbaar is? Lees dan eerst de informatie op deze pagina. Hier vind je namelijk meer informatie over het bedrijf Ticketveiling.nl, waarom je voor deze onderneming moet kiezen, of de website betrouwbaar is en hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen. Daarnaast lees je hier tal van ervaringen van reeds bestaande klanten, en kun je na het lezen van deze ervaringen en informatie vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet via Ticketveiling.nl te kopen.

Over Ticketveiling.nl

Ticketveiling.nl is een website waar je allerlei uitstapjes en dagjes weg kunt boeken. Via Ticketveiling.nl kun je tegen een eigen prijs meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten, zoals bijvoorbeeld een ticket voor een dagje sauna, een pretpark bezoek of een dagje dierentuin. Het bedrijf begon in 2011 als kleine veilingwebsite en is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite met dagelijks duizenden bezoekers.Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks haar aanbod en heeft een ruime selectie aan tal van producten. Het bedrijf streeft naar een zo optimaal mogelijk en afwisselend aanbod en een unieke ervaring voor al haar klanten.

Waarom kiezen voor Ticketveiling.nl

Via Ticketveiling.nl maak je eenvoudig kans op tal van goedkope uitstapjes. Hierdoor kun je profiteren van flinke kortingen en kun je uitstapjes boeken die normaal gesproken veel duurder zijn. Naast uitstapjes kun je via Ticketveiling.nl ook bieden op tal van producten, en kun je al mee bieden vanaf € 1. Ticketveiling.nl biedt daarnaast gunstige algemene voorwaarden en maakt het bieden op uitstapjes en producten eenvoudig, leuk en toegankelijk voor al haar bezoekers.

Is Ticketveiling.nl betrouwbaar?

Ticketveiling.nl is een erkend en succesvol bedrijf dat zeker te vertrouwen is. Het bedrijf biedt veilige betaalvoorwaarden en -methoden, is transparant over haar bedrijfsgegevens, en heeft een toegankelijke klantenservice. Ook heeft het bedrijf vele tevreden klanten en werkt het bedrijf samen met tal van externe partners. Je kunt dus zeker vertrouwen op de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is het belangrijk dat een website beschikt over een goede klantenservice. Bij Ticketveiling.nl kun je eenvoudig contact opnemen via telefoon, e-mail, chat of Facebook Messenger. Ook kun je via deze wegen terecht bij de organisatie voor eventuele klachten. Over het algemeen word je snel geholpen door een medewerker van Ticketveiling.nl, en kunnen problemen snel verholpen worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs via Ticketveiling.nl een product of uitje gekocht? Schrijf dan een recensie en laat andere weten hoe jouw ervaringen met Ticketveiling.nl zijn. Schrijf bijvoorbeeld of het uitje of het product naar wens was, of je tevreden bent over de service van Ticketveiling.nl en of je wellicht vaker via Ticketveiling.nl een bod zal plaatsen. Met jouw eerlijke review help je andere potentiële bezoekers met het krijgen van een objectief beeld over deze website en help je ze een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet te bieden via Ticketveiling.nl.

Reviews over Ticketveiling.nl

Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen logo
VakantieVeilingen
42 beoordelingen
6,8
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Dolfinarium logo
Dolfinarium
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Ticketveiling.nl

Het bedrijf Ticketveiling.nl is geverifieerd door ons. De webshop ticketveiling.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ticketveiling.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ticketveiling.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ticketveiling.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ticketveiling.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ticketveiling.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen logo
VakantieVeilingen
42 beoordelingen
6,8
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Dolfinarium logo
Dolfinarium
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ticketveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ticketveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ticketveiling.nl actief?

Ticketveiling.nl is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets , uitjes en dagje weg.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ticketveiling.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ticketveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie