Thedatingcards logo

Thedatingcards reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Thedatingcards reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2091
Thedatingcards logo
Website
thedatingcards.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen The Dating Cards

Met iemand afspreken voor een date is natuurlijk erg leuk om te doen. Echter wil je soms niet het standaard verhaaltje vertellen waar je al bekend mee bent. Het is immers het leukste als het lijkt alsof je iemand al jaren kent, toch? The Dating Cards speelt hier perfect op in met een leuke collectie kaartjes, die je als het ware als en spelletje in kunt zetten. Op deze pagina kun je diverse reviews lezen van andere consumenten die ervaring hebben met het spelen van dit spel.

Over The Dating Cards

Het spel van The Dating Cards is met onwijs veel liefde ontwikkeld en is in het leven geroepen door Arthur. Hij is een sociaal wetenschapper, die tijdens zijn studententijd hopeloos verliefd werd op zijn Elaine. Destijds was hij druk op zoek naar de juiste verklaring voor wat hij voelde. Echter ondervond hij hier problemen mee en er was destijds nog geen enkel wetenschappelijk onderzoek te vinden. Om in een relatief korte tijd een intieme band op te kunnen bouwen, besloten Arthur en Elaine om dit in een vorm van een spel te doen.

Waarom kiezen voor The Dating Cards

Door het spel van The Dating Cards te spelen, leer je op een leuke en een laagdrempelige manier iemand anders kennen. Het spel is erg compact van formaat en hierdoor erg makkelijk mee te nemen als er een picknick of wandeling op de planning staat. Je weet immers maar al te goed dat een date net even wat leuker wordt als je ervoor kiest om wat actiefs te doen. Daarnaast kun je ook de nodige afstand tussen elkaar bewaren, dus het spel is ook nog eens Social Distancing proof.

Is The Dating Cards betrouwbaar?

Het spel van The Dating Cards ontvang je erg snel in huis en is ook nog eens eenvoudig en snel online in de webshop te bestellen. Doordat je tijdens het spel telkens dezelfde vraag beantwoord, zorgt dit direct voor een bijzondere en intieme sfeer. Het doel van dit spel is om factoren in samenwerking bloot te leggen. Er zijn zelfs stellen die verliefd op elkaar zijn geworden door het gebruikte vragensysteem in te zetten tijdens een date. Door gebruik te maken van het spel, maak je ieder videogesprek of ieder gesprek net even wat makkelijker.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over dit spel of ben je benieuwd wanneer het pakket bij je geleverd wordt, na het plaatsen van een bestelling? Neem gerust eens een keer contact op met het team van The Dating Cards. Je stelt je vraag door een e-mail te sturen of door het formulier op de website van The Dating Cards in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Wie weet heb jij al een succesverhaal na het spelen van The Dating Cards of je bent erg te spreken over de levertijd. Wat je verhaal ook is, deel je review door ”˜m te plaatsen op deze pagina.

Reviews over Thedatingcards
Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Dartshop Leiden logo
Dartshop Leiden
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Aanrader!

We zijn dit spel begonnen in een melige bui maar al snel werdt het best intresant en spannend. Je leert erg veel van elkaar en de vragen zitten goed in elkaar en is goed over na gedacht. Het was echt een bijzondere ervaring en dus echt een aanrader!

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ahmed V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thedatingcards
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Dartshop Leiden logo
Dartshop Leiden
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thedatingcards een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Thedatingcards. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thedatingcards actief?

Thedatingcards is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thedatingcards reviews? Dan kun je naar de website van Thedatingcards gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie