The Park Telenet logo

The Park Telenet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

The Park Telenet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met The Park Telenet

Het bedrijf The Park Telenet is geverifieerd door ons. De webshop The Park Telenet is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. The Park Telenet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. The Park Telenet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van The Park Telenet is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van The Park Telenet te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over The Park Telenet


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Slagharen logo
Slagharen
15 beoordelingen
5,3
Adventure Tickets logo
Adventure Tickets
2 beoordelingen
10
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Park Telenet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over The Park Telenet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Park Telenet actief?

The Park Telenet is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Park Telenet reviews? Dan kun je naar de website van The Park Telenet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie