The Park Telenet logo

The Park Telenet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
The Park Telenet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3225
The Park Telenet logo
Website
theparkplayground.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen The Park Telenet

Wanneer je de beste en leukste virtual reality avonturen wilt beleven, dan kom je al snel terecht bij The Park Telenet. Om te onderzoeken of dit ook echt de beste plek is voor jouw ultieme VR-experience, hebben we de ervaringen van mensen die al eens geweest zijn gelezen en hebben we er speciaal voor jou de belangrijkste aspecten uit gefilterd. Vervolgens kun je zelf beslissen om ook een bezoek te brengen aan The Park Telenet.

Over The Park Telenet

The Park Telenet biedt alleen de leukste VR experience en doet dat vanaf verschillende locaties in zowel Nederland als België: Den Haag, Eindhoven, Breda, Landgraaf, Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt en Kortrijk. Sinds enige tijd is er eveneens een vestiging geopend in Zwitserland. The Park Telenet bied je het ideale uitje samen met vrienden en familie en je kunt bij deze aanbieder steeds zelf een bepaalde experience te kiezen.

Waarom kiezen voor The Park Telenet

Je kiest voor The Park Telenet omdat je zelf kunt kiezen welke experience je wilt gaan ervaren. Beschikbaar zijn onder meer ”˜The Hallow’, ”˜De Mol’, ”˜The Heist’ en ”˜Nanoclash’. The Park Telenet bied je avontuur en telkens steeds zestig zeer spannende en intense minuten. Daaromheen geniet je op alle locaties van hapjes en drankjes en vooral erg veel gezelligheid en een altijd prima sfeer. Een boeking van een uur bestaat uit dertig minuten mini games om zo aan VR te wennen en een even lang durende VR experience die zijn weergave niet kent. Je kiest voor juist deze aanbieder omdat je zeker bent van een onvergetelijke ervaring. En dat in alle opzichten.

Is The Park Telenet betrouwbaar?

Getuige alle recensies die we gelezen hebben, kun je niet anders dat stellen dat je met The Park Telenet te maken het met een betrouwbare aanbieder. De reviews stellen dat er steeds daadwerkelijk sprake is van een onvergetelijke ervaring. Wat die betrouwbaarheid nog eens vergroot is het feit dat je gewoon met iDeal kunt betalen Dat betekent dus betalen in je eigen, vertrouwde en dus veilige bankomgeving.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kunnen er altijd onduidelijkheden ontstaan wanneer je een experience boekt bij The Park Telenet. Daarom biedt de aanbieder je alle ruimte om vragen te stelen en om eventueel een klacht in te dienen. Doe dat nooit voor je eerst de veel gestelde vragen dor te nemen. Het doornemen van die vragen en antwoorden biedt vaak al voldoende opheldering. Mocht je alsnog een vraag willen stellen of een klacht in te dienen, dan kun je contact zoeken via de chat functie en via een speciaal contactformulier. Omdat je ook de adressen van de verschillende locaties op de website vindt, kun je ook schriftelijk jouw klacht indienen of jouw vraag stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je echt wilt weten of een product of dienst ook echt iets voor jou is, heb je erg veel baat bij de beoordelingen van mensen die er al eens gebruik van hebben gemaakt. Dat komt vooral vanwege het onafhankelijke karakter van de recensies. Daarom willen wij jou vragen om in het vervolg ook een beoordeling te schrijven. Kleine moeite, maar je doet andere mensen er ongelooflijk veel plezier mee. We rekenen op je!

Reviews over The Park Telenet

Gerelateerde bedrijven

Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Buyagift logo
Buyagift
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met The Park Telenet

Het bedrijf The Park Telenet is geverifieerd door ons. De webshop theparkplayground.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. The Park Telenet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. The Park Telenet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van theparkplayground.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van theparkplayground.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Stijgende prijs, dalende kwaliteit

al jaren zijn wij aangesloten bij telenet, bij elk probleem keurig verder geholpen tot we dit jaar verplicht werden om van de digicorder op een tv box over te stappen met als gevolg ook een nieuwe modem moesten instaleren. vanaf dan enkel nog bergafwaards, onverwachte verplichte kosten op de rekening, onvriendelijke klantenservice en van kastje naar de muur gestuurd. na maanden betaald te hebben voor de minimum kwaliteit internet en tv zenders waarvan slechts enkele werkte en geen begrip van telenet hebben we besloten om over te stappen naar een andere provider. Telenet wou niet tegemoet komen aan de hinder en telefoon werd tijdens klacht geregeld afgelegd. techniekerkosten telkens voor ons maar probleem werd niet opgelost

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Tiana D.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over The Park Telenet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Buyagift logo
Buyagift
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Park Telenet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over The Park Telenet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Park Telenet actief?

The Park Telenet is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Park Telenet reviews? Dan kun je naar de website van The Park Telenet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie