The Meatlovers logo

The Meatlovers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

The Meatlovers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2976
The Meatlovers logo
Website
The Meatlovers
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen The Meatlovers

Zin in kwaliteitsvlees? Dan ben je misschien terechtgekomen op de webshop van The Meatlovers. Misschien ken je de webwinkel nog niet en zou je graag eerst de ervaringen van andere klanten lezen? Terecht! Daarom hebben we informatie verzameld over de webshop, hun service en wat de klanten vonden van hun producten.

Over The Meatlovers

Zoals de naam doet vermoeden is The Meatlovers een webshop die gericht is op mensen die houden van vlees. Niet zomaar vlees, maar wel vlees van de beste kwaliteit en uit verschillende uithoeken van de wereld. The Meatlovers kan profiteren van de expertise van drie experts op hun vlak: een slager, een barbecuespecialist en een sterrenchef.

Samen zorgen ze ervoor dat de restaurantervaring bij jou aan tafel thuis komt.

Waarom kiezen voor The Meatlovers

Iedereen kan vlees kopen in een straal van een paar kilometer rondom zijn huis. Waar The Meatlovers in uitblinkt is in het aanbieden van vlees van de beste kwaliteit, de lekkerste smaak en een betrouwbare herkomst.

In hun aanbod zit onder meer vlees van de Black Angus en Wagyu runderen uit Australië en Amerika. Deze zijn een pak smaakvoller en minder taai dan de gewone melkkoeien van bij ons. Voor dergelijk kwaliteitsvlees moet je echter wel de grens over, en dat neemt The Meatlovers graag van je over.

Ook op het vlak van varkensvlees proberen ze met het vlees van Iberico varkens het allerbeste aan te bieden. Dit vlees biedt gegarandeerd kwaliteit omdat het beschermt is door een strenge Spaanse regelgeving. Net deze strenge eisen zorgen ervoor dat het vlees sappig en mals is. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het vlees als steak kan worden gegeten, terwijl varkensvlees bij ons vaak als wordt of gehakt moet worden verwerkt.

Is The Meatlovers betrouwbaar?

Wat we kunnen concluderen uit verschillende online reviews is dat The Meatlovers effectief vlees van de hoogste kwaliteit levert. Om hiervoor te zorgen, staan ze als verkoper in voor de kwaliteit van hun producten. Ze zorgen ervoor dat het vlees aan bepaalde vereisten voldoet zodat het beantwoordt aan de verwachtingen van de klant.

Bij problemen kun je contact met hen opnemen en gaan ze op zoek naar een passende oplossing.

Klantenservice en klachten

The Meatlovers heeft een vestiging in Veenendaal,Nederland waar ze bereikt kunnen worden. Verder is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantendienst. Dit kan tijdens de werkdagen tussen 9:00 – 17:00. Wanneer je een andere manier verkiest, dan is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar het mailadres vermeld op de website. Voor een dringend antwoord kan je via Facebook Chat terecht met je vragen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Vlees besteld bij The Meatlovers? We horen graag van je hoe lekker het vlees was en wat je vond van de prijs/kwaliteitsverhouding. Schrijf daarom nu een beoordeling over je ervaring met The Meatlovers.

Reviews over The Meatlovers

Gerelateerde bedrijven

Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met The Meatlovers

The Meatlovers is geverifieerd door ons expert team. De webshop The Meatlovers bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is The Meatlovers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via The Meatlovers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

The Meatlovers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van The Meatlovers te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel minder gewicht geleverd dan besteld en betaald

Ben jaren klant met regelmatige bestellingen,laatste jl donderdag.
Had al eerder vermoeden van te weinig gewicht vlees bij levering.
Na weeg controle op totaal 3.3 kg vlees een tekort van 585 gram.
Ik vindt dat enorm op dit gewicht.
Maar wel het gewicht betaald.
En de prijzen zijn nou niet direct kilo knallers,1 kg spare ribs a 21 .90 euro,en dan 700 gram krijgen...
Contact gehad met klantenservice en ZEER SLECHTE en onprofessionele reactie.
Kon een tegoedbon voor volgende keer krijgen van 20 euro
Of ik tekortvlees voor mijn gasten dit weekend had interesseerde hun klaarblijkelijk niet
Na mijn reactie dat ik geen tegoedbon wil kon ik 10 euro terugkrijgen.(MOET ZE NOG OP DE REKENING KRIJGEN)
Ben not amused,koop hier NOOIT MEER.

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Danny V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Super goed vlees

We hebben hier vlees besteld voor de bbq van de hele vriendengroep en het was echt super. Het vlees was van goede kwaliteit en het smaakte erg goed. Super genoten!

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Meatlovers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Meatlovers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over The Meatlovers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Meatlovers actief?

The Meatlovers is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Meatlovers reviews? Dan kun je naar de website van The Meatlovers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie