Tenable logo

Tenable reviews, ervaringen en beoordelingen

Tenable reviews, ervaringen en beoordelingen
2452

Reviews en ervaringen Tenable

Zoek je naar de perfecte beveiliging tegen cyberaanvallen? Dan is het wellicht een goed idee om samen te werken met Tenable. Om je duidelijk inzicht te bieden in alles wat deze partij voor je kan betekenen, hebben we een puntige samenvatting gemaakt van de reviews van bestaande klanten. Op basis daarvan beslis je helemaal zelf of je ook zaken gaat doen met Tenable.

Over Tenable

Tenable is het eerste bedrijf in de wereld met een Cyber Exposure Platform en bewapent zowel de grote als de kleine bedrijven altijd tegen cyberaanvallen en zorgt eveneens voor bewapening tegen de CISO, C-suite en de Raad van Bestuur. Zij kunnen zich met speciale dank aan Tenable namelijk blijven concentreren op het nemen van strategische beslissingen. Tenable is in alles voorloper en slaagt er steeds opnieuw in met innovaties op de markt te komen. Niet voor niets maken wereldwijd al 30.000 organisaties gebruik van de diensten van deze specialist.

Waarom kiezen voor Tenable?

In de wetenschap dat cybersecurity de grootste hedendaagse dreiging is, is het goed dat er een partij als Tenable is. Tenable leert bedrijven de cyber beveiligingsrisico’s te begrijpen en die risico’s te verminderen. Doel is om elke organisatie, hoe groot of klein dan ook, te bewapenen. Daarbij geldt de werkwijze van Tenable als helder waarbij de onderneming werkt aan de hand van vier beveiligingsvragen: waar worden bedrijven precies aan blootgesteld, waar liggen de prioriteiten op basis van de risico’s, hoe kunnen de risico’s verminderd worden en hoe verhouden de diensten van Tenable zich ten opzichte van de concurrentie? Je kiest voor Tenable omdat het een echte voorloper is die steeds innovatief werkt. Zo ontwikkelde het Nessus, veruit de meest gebruikte IT-oplossing voor kwetsbaarheidsbeoordelingen.

Is Tenable betrouwbaar?

Over een ding zijn de gebruikers van Tenable het roerend eens; het is een zeer betrouwbare onderneming. Dat lees je dan ook steeds terug in de beoordelingen. Die betrouwbaarheid blijkt ook in de praktijk; het aantal rewards dat Tenable ondertussen kreeg is niet meer te tellen zoals de onderneming voldoet aan de hoogste certificeringseisen. Je kunt je wat betreft betrouwbaarheid amper een betere partner wensen dan Tenable. Dat vindt overigens ook 50 procent van de bedrijven die de Fortune 500 vormen. Zij doen namelijk allemaal zaken met Tenable. En dat zegt natuurlijk ook wel iets.

Klantenservice en klanten

In de beoordelingen komen we niet een keer het woord klacht tegen, laat staan dat iemand een klacht indiende. Toch heb je die mogelijkheid altijd. Bij Tenable werkt men wat betreft het contact graag met een speciaal ontwikkeld contactformulier. Daarnaast kun je ook nog via de social media kanalen Facebook, LinkedIn en Twitter contact leggen met Tenable.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je moeite hebt met kiezen tussen bepaalde producten, diensten of merken kunnen de beoordelingen zeer waardevol zijn. De onafhankelijke recensies helpen je bij het nemen van de beste beslissing in jouw specifieke situatie en maken de kans aanzienlijk kleiner dat je een foutieve keuze maakt. Omdat jij vast en zeker ook wilt dat andere mensen ook de juiste keuzes maken, vragen we je om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten.

Reviews over Tenable
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Tenable

Ons team van experts heeft Tenable geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tenable bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tenable is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tenable is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Tenable. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tenable.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede oplossing

Tenable.io is voor ons als dienstverlener een waardevolle oplossing gebleken. Hierdoor hebben we een oplossing voor beheerde services kunnen bouwen, ondersteund door de mogelijkheden van Nessus, maar nu gekoppeld aan een uniforme beheerinterface en retrospectieve toegang tot historische beoordelingsrapporten.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinten M.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tenable
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tenable een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tenable. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tenable actief?

Tenable is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tenable reviews? Dan kun je naar de website van Tenable gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie