Telesuper logo

Telesuper reviews, ervaringen en beoordelingen

Telesuper reviews, ervaringen en beoordelingen
4679
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Telesuper

Telesuper is geverifieerd door ons expert team. De webshop Telesuper bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Telesuper lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Telesuper. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Telesuper is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Telesuper te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Telesuper.

Geplaatst op: 12-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Telesuper
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Heatsupply logo
Heatsupply
4 beoordelingen
7,3
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Telesuper een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Telesuper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Telesuper actief?

Telesuper is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Telesuper reviews? Dan kun je naar de website van Telesuper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie