Tegelsonline logo

Tegelsonline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tegelsonline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1955
Tegelsonline logo
Website
Tegelsonline
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tegelsonline

Wil je graag online tegels bestellen bij Tegelsonline? Maar weet je niet goed of dit bedrijf betrouwbaar is? Bekijk dan de onderstaande review en de ervaringen van reeds bestaande klanten en kom alles te weten over dit bedrijf. Na het lezen van de review en ervaringen kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Tegelsonline een bestelling te plaatsen.

Over Tegelsonline

Tegelsonline is de online outlet shop van Gebo Badline B.V. met een fysieke winkel in Ede. Via de website Tegelsonline wil het bedrijf graag ruimte creëren in haar overvolle magazijnen door A-kwaliteit restanten in tegels en sanitair aan te bieden tegen zeer voordelige prijzen. Het bedrijf is in verschillende landen en levert zowel grote hoeveelheden aan bedrijven, als aan particulieren klanten. Het bedrijf heeft een hoge naamsbekendheid en staat bekend als een succesvol en betrouwbaar bedrijf in de tegelbranche.

Waarom kiezen voor Tegelsonline

Tegelsonline heeft een zeer uitgebreid assortiment aan een breed scala aan producten in verschillende stijlen en formaten. Zo kun je bij Tegelsonline terecht voor verschillende soorten binnen- en buitentegels, lijmen en toebehoren en voor sanitair, zoals baden, wasbakken, spigels en douche goten. Bij Tegelsonline vind je dus eenvoudig voor elk interieur de perfect bijpassende tegels. Het bedrijf biedt producten aan van goede kwaliteit, die voor een zeer voordelige prijs aangeboden worden.

Is Tegelsonline betrouwbaar?

Tegelsonline is een bedrijf dat naast haar webshop ook een fysieke winkel heeft, namelijk in Ede. Je kunt de outline dus ook daadwerkelijk bezoeken. Daarnaast hoort de webshop bij de onderneming Gebo Badline B.V en worden de restanten van dit bedrijf verkocht via de webshop. Het bedrijf is ingeschreven bij de kamer van koophandel, heeft een fysiek adres en tal van tevreden klanten. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen en met een gerust hart een bestelling via de webshop plaatsen.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en heeft dan ook een goede klantenservice. Je kunt de klantenservice eenvoudig benaderen via telefoon of email. Ook kun je bij de klantenservice terecht voor eventuele klachten. Daarnaast kun je eenvoudig producten retourneren indien gewenst. Bij Tegelsonline heb je recht om binnen 30 dagen producten retour te sturen.

Wil je ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij Tegelsonline en wil je graag een beoordeling achterlaten voor andere klanten? Schrijf dan hoe jouw ervaring met het bedrijf is verlopen en of je tevreden bent met de geleverde producten en met de service van Tegelsonline. Schrijf bijvoorbeeld of jouw geleverde producten voldeden aan jouw verwachtingen, of het bedrijf jouw vragen snel heeft beantwoord en of eventuele klachten of problemen snel werden verholpen. Ook kun je in jouw review aangeven of je het bedrijf wel of niet zou aanbevelen aan een andere potentiële consumenten. Met jouw review en advies help je andere potentiële kopers om een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet tegels te bestellen bij Tegelsonline.

Reviews over Tegelsonline

Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Eigenhuis schilderplan logo
Eigenhuis schilderplan
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tegelsonline

Het bedrijf Tegelsonline is geverifieerd door ons. De webshop Tegelsonline is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tegelsonline is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tegelsonline maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tegelsonline is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Tegelsonline te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tegelsonline.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geholpen

Ik ben super goed geholpen door een medewerker van de winkel. Hij heeft me veel laten zien en precies gezegd wat allemaal goed bij elkaar past etc. Super aardige mensen!

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lukas N.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tegelsonline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Eigenhuis schilderplan logo
Eigenhuis schilderplan
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tegelsonline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tegelsonline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tegelsonline actief?

Tegelsonline is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tegelsonline reviews? Dan kun je naar de website van Tegelsonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie