Tassie. logo

Tassie. reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tassie. reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4127
Tassie. logo
Website
Tassie.
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Tassie.

Wil jij graag meer te weten komen over het bedrijf Tassie.? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze website lees je meer over de diensten van het bedrijf Tassie., waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen, of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is en hoe je de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van Tassie. kunt benaderen. Daarnaast lees je hier tal van ervaringen van reeds bestaande klanten van Tassie. Na het lezen van deze informatie en ervaringen kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen klant te worden bij Tassie..

Over Tassie.

Tassie. is een bedrijf dat zich specialiseert in stadtours en activiteiten. Zo kun je bij de onderneming een tas kopen waarin tal van informatie over de gekozen stad te vinden is. Het bedrijf biedt tassen aan voor uitstapjes in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen. Om de uitstapjes te bestellen kun je de tas van de gewenste stad bestellen via de webwinkel van het bedrijf. Tassie. heeft als doel om een zo bijzonder mogelijke dag te maken voor het bezoek aan jouw gewenste stad.

Waarom kiezen voor Tassie.

Met Tassie. krijg je tal van informatie over geschiedenis, kunst en cultuur van de stad. Zo maak je van elk dagje uit een uniek avontuur. De tours die Tassie. aanbiedt kun je doen met je vrienden, je familie, met je partner of met je collega’s. De tours zijn beschikbaar in zowel Engels als Nederlands en bevat leuke spelletjes zoals dobbelspellen, vragenspellen of kaarten. Het bedrijf biedt daarnaast verschillende tas specials aan, zoals bijvoorbeeld pride, date en collega.

Ӭ

Is Tassie. betrouwbaar?

Voordat je een aankoop online doet is het altijd goed om van tevoren te kijken of het bedrijf betrouwbaar is. Bij Tassie. is dit wel het geval. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en heeft vele tevreden klanten. Je kunt dus met een gerust hart een tour boeken bij deze organisatie. Daarnaast voldoet de website van Tassie. aan belangrijke veiligheidsvoorwaarden. Zo kun je veilig online betalen en heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens transparant gecommuniceerd.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van Tassie. wilt spreken kan dit via telefonisch contact of per mail. Ook heeft het bedrijf een fysieke locatie in Amsterdam waar je langs kunt gaan. Doorgaans word je snel en goed geholpen door medewerkers van Tassie. Naast de klantenservice kun je het bedrijf ook benaderen via de verschillende sociale mediakanalen waarop het bedrijf actief is, zoals op Instagram en Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een tas gekocht bij Tassie.? Laat dan een review achter voor potentiële klanten van Tassie. en help klanten met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen tas te kopen bij Tassie. Schrijf bijvoorbeeld in jouw review hoe jouw tour bij Tassie. verlopen is, of je in de toekomst wellicht vaker een tour bij Tassie. zou kopen en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke review krijgen mensen een objectieve indruk.

Reviews over Tassie.

Gerelateerde bedrijven

Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Motor Show logo
Amsterdam Motor Show
1 beoordeling
10
Red Light Secrets logo
Red Light Secrets
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Tassie.

Ons team van experts heeft Tassie. geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tassie. bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tassie. is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tassie. is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Tassie. te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tassie..

Geplaatst op: 29-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tassie.


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Motor Show logo
Amsterdam Motor Show
1 beoordeling
10
Red Light Secrets logo
Red Light Secrets
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tassie. een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tassie.. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tassie. actief?

Tassie. is vooral actief in de categorie dagje weg.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tassie. reviews? Dan kun je naar de website van Tassie. gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie