Talentz logo

Talentz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Talentz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Talentz logo
Website
talentz.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website
TalentZ is een gratis opererend vacatureplatform. Daarnaast heeft TalentZ zich in korte tijd gespreid over heel Nederland.

TalentZ kijkt naar de competenties, vaardigheden, talenten en persoonlijke voorkeuren van een werk- of stage zoekende. Op basis van deze, mede via assessment verkregen informatie, wordt via een matchingspercentage getoond in hoeverre bedrijven en werkzoekende bij elkaar passen. TalentZ is er om iedere werkzoekende en stagezoekende te koppelen aan een werkplek die perfect past bij de desbetreffende individu. De drive is dan ook voor TalentZ om kandidaten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk te laten vinden. Reviews over Talentz

Gerelateerde bedrijven

Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Offerte.nl logo
Offerte.nl
2 beoordelingen
8,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over talentz.nl

Talentz is geverifieerd door ons expert team. De webshop Talentz bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Talentz lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Talentz. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Talentz is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van talentz.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Talentz.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel keuze

Op deze website staan super veel vacatures en het zoek systeem werkt ook echt super goed en gemakkelijk. Je kunt makkelijk op jou sector zoeken en je hebt ze een baan te pakken ;)

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Job H.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Talentz


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Offerte.nl logo
Offerte.nl
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Talentz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Talentz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Talentz actief?

Talentz is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Talentz reviews? Dan kun je naar de website van Talentz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie