Takeaway.com logo

Takeaway.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Takeaway.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3231
4,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Takeaway.com

Takeaway.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Takeaway.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Takeaway.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Takeaway.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Takeaway.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Takeaway.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eerlijke review. Blijf aub weg hier.

Eerlijke review. Blijf aub weg hier. 3 keer proberen te bestellen in verschillende restaurants en 3 keer cancel ze de order zonder reden. 3 keer een automail gekregen met een zogezegde voucher code. Dan probeer ik de support te contacteren om te zien of deze wel echt zijn. Krijg ik gewoon dezelfde automail terug. Dit bedrijf deugt niet. Uren moeten wachten. Als mensen online bestellen hebben ze vaak weinig tijd en echt honger! Maar hier verlies je gewoon pakken geld en tijd en na een halve dag nog niet eens eten.

Geplaatst op: 14-07-2022
Laatst bewerkt op: 14-07-2022
Geschreven door: Nick F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malpraktijken met verzamelde vouchers.

Zal in het vervolg wegblijven van takeaway.com

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Takeaway.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Takeaway.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Takeaway.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Takeaway.com actief?

Takeaway.com is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Takeaway.com reviews? Dan kun je naar de website van Takeaway.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie