Tails.com logo

Tails.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Tails.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1227
Tails.com logo
Website
Tails.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Tails.com

Jouw hond is je beste vriend, toch? En je beste vriend verdient het beste voer wat er bestaat. Zeker als je hond bepaalde eisen stelt aan zijn voer door allergenen, bijvoorbeeld, kan het nog een heel gezoek zijn hoe je hem nu het beste voert. Of stel dat je hondje een kieskeurig etertje is. Ook dat kan een probleem opleveren. Hoe dan ook: je was op zoek naar kwaliteitsvoeding voor je trouwe viervoeter en toen vond je Tails.com. En hoe zij met voer omgaan: dat klonk je blijkbaar interessant in de oren. Anders was je immers niet nu op zoek naar ervaringen van anderen met Tails.com. Gelukkig zijn anderen je voorgegaan met kopen bij dit bedrijf en dus kan jij hiervan leren. Lees de beoordelingen hier en bedenk of je het wel of niet ziet zitten om bij Tails te bestellen.

Over Tails.com

Tails is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in voeding voor de hond en die niet zomaar zakken hondenvoer verkoopt, maar met een heel persoonlijke aanpak. Een aanpak waarbij het voer voldoet aan alle behoeften van de desbetreffende hond. Ideaal natuurlijk voor iedere hondenbezitter. Binnen het team bevinden zich dan ook diervoedingsdeskundigen en dierenartsen. Tails.com is een handelsmerk van Tailsco Ltd.

Waarom kiezen voor Tails

Kiezen voor voer van Tails.com is kiezen voor voer speciaal samengesteld voor jouw hond! Ze willen graag weten wie je hond is, zoals ras, grootte en leeftijd van je hond. Daarna zullen zij het persoonlijke brokkenplan voor jouw hond samenstellen! Naast deze brokken die helemaal zijn afgesteld op jouw lieve viervoeter, kan je hem ook nog verwennen met natvoer of wat lekkere snacks. Vervolgens krijg je dit elke maand thuis. Zonder er nog naar om te hoeven kijken. Ook die extra snacks die je uitgekozen hebt. Vanzelfsprekend kan je dit altijd weer veranderen. Maar zo heb je wel altijd het beste voer voor je hond in huis, zonder dat je daar nog verder naar om hoeft te kijken! En word je hond een dagje ouder (en verandert dus zijn voedingsbehoefte), dan passen zij het recept hierop aan! Omdat dierenartsen en diervoedingsdeskundigen in het team zitten van Tails.com, weet je dat er mensen zijn die ook echt verstand hebben van hondenvoeding én de teamleden zijn zelf ook hondenliefhebbers. Dus weten ze als geen ander dat je het beste voer voor je hond wilt hebben en ook echt niet voor minder wilt gaan!

Is Tails betrouwbaar?

Als meer dan 8 miljoen mensen iedere maand al profiteren van dit concept van Tails, dan moet het wel goed zijn! Uitproberen kan voor de helft van de prijs. Dus ook daardoor kan je het op een betrouwbare manier uitproberen. En stoppen kan je op ieder moment, je zit nergens aan vast. Tails.com neemt ook zijn verantwoording richting de baasjes (met advies), naar het milieu (geen afval, maar alles gaat naar een energierecuperatie specialist en de verpakking is voor 85% recyclebaar) én op meerdere manieren worden goede daden verricht. Wat het voer betreft worden er hoge eisen gesteld om zo te zorgen dat het voer veilig is. Daarom worden de veiligheidsvoorschriften nageleefd die zijn opgesteld door DEFRA en de PFMA in het Verenigd Koninkrijk en de NVWA in Nederland.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Dan druk je op de button ‘Help’ om antwoorden te vinden. Via Facebook of via mail kan je vragen indienen bij de klantenservice. Of het nu om de levering gaat, om klachten of juist vragen over de voeding van je hond op zich. Via mail kan je het allemaal kenbaar maken en willen ze je graag helpen!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw hond ook blij gemaakt met hondenbrokken van Tails? Wil je ons dan laten weten of dit bevalt? Mogen wij jou vragen of je ook jouw beoordeling hier wilt achterlaten? Eet je hond het graag? Nu is dat natuurlijk een persoonlijk stukje, maar zelfs daar kan Tails op inspringen… Vertel ons alles wat je kunt vertellen over Tails.com. Ben je tevreden of zou je het juist niet aanraden? Vind je het bedrijf betrouwbaar? Hoe staat het met de leveringen? En als je vragen of klachten had, wat zijn dan jouw ervaringen met de klantenservice? Wil je ons dit vertellen in jouw beoordeling? Zo kunnen ook anderen bedenken of ze wel of niet hondenbrokken willen kopen bij Tails.com. Bedankt alvast, want alleen met elkaar kunnen we een eerlijk verhaal over dit soort hondenvoeding vertellen.

Reviews over Tails.com
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Fantastisch!!!!

Onze hond Buddy eet deze brokken tenminste. we hebben al veel andere merken geprobeerd maar niets anders wou die eten. Hij had ook veel jeuk voordat die deze brokken/ nat voer kreeg maar nu nergens geen last meer van ! Ook vind ik fijn dat je alles van te voren aan moet geven hoe je hond is qua gewicht maar ook wat hij wel en niet lekker vind en wij hebben dus ook aangegeven dat die veel jeuk had hier passen ze het eten dan ook op aan.
Doordat je alles aan moet geven krijg je een schema van hoe veel je je hond op een dag moet voeden.
Je krijgt er een maatschepje bij die precies aangepast is op jou hond.
En is die koopt kun je hem zo gratis bij de volgende bestelling bij vragen.
Wanneer je een maantje een keer niets geleverd hoeft te hebben is dit ook gewoon gemakkelijk aan te passen op je eigen profiel.
En nog een leuk kleinigheidje je krijgt er ook nog vaak een gratis kadootje bij geleverd zoals een popzakjes houder.
Nou ik kan nog wel veel meer gaan vertellen maar ontdek het zelf op hun site zou ik zo zeggen.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aniek D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn hondenvoer

Ik gebruik graag het hondenvoer. Het is altijd vers en komt snel als ik het bestel. Het is ook vullend voor mijn honden. We gebruiken minder, maar de honden krijgen nog steeds genoeg binnen voor hun dieet. Zowel onze pups als volwassen honden doen het uitstekend op dit hondenvoer.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wout B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tails.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tails.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tails.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tails.com actief?

Tails.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tails.com reviews? Dan kun je naar de website van Tails.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie