Synvest logo

Synvest reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Synvest reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2726
Synvest logo
Website
Synvest
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen SynVest

Nu sparen bij de bank amper nog zin heeft en je eerder geld kost dan dat je rendement maakt, wordt beleggen steeds interessanter. SynVest biedt in dat kader verschillende beleggingsopties. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en samengevat. Met die extra informatie in je achterhoofd beslis je vervolgens zelf of je ook gaat bekeggen met SynVest.

Over SynVest

SynVest is een betrouwbare partner als je geen heil meer ziet in sparen bij de bank en je toch graag rendement op je spaargeld wilt maken. SynVest bied je de mogelijkheid om te beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, beleggingsfondsen, lijfrente beleggen en met SynVest kun je ook eenvoudig pensioen opbouwen.

Waarom kiezen voor SynVest?

SynVest bied je verschillende beleggingsopties aan. Je kunt beleggen als je een extraatje wilt, pensioen op wilt bouwen en zo meer rendement op je spaargeld wenst. SynVest is een unieke beleggingspartner, omdat het in panden belegt die nu maar ook in de toekomst in een behoefte zullen blijven voorzien. In dat kader kun je denken aan bijvoorbeeld een supermarkt, winkelcentra en gezondheidscentra. Je kiest voor beleggen met SynVest als je een bedrag beschikbaar hebt om te beleggen en als je geld over hebt waar je op dat moment toch niets mee doet. Beleggen bij SynVest is dan de beste optie. Bij SynVest kun je kiezen en is veel mogelijk. Komt je lijfrente vrij en wil je dat laten uitkeren of kies je voor uitstellen? Ben je minder blij met je huidige polis en wil je oversluiten? De specialisten van SynVest helpen je graag met het maken van de beste keuzes.

Is SynVest betrouwbaar?

SynVest is zeer betrouwbaar. Als er één ding is waar de bestaande klanten het over eens zijn, dan is het wel over de mate van betrouwbaarheid, zo blijkt overduidelijk uit de reviews en ervaringen. Het is in deze branche uiteraard ook erg belangrijk om betrouwbaar te zijn, en dat lijkt SynVest zich prima te beseffen. Het hoge rapportcijfer dan bestaande klanten geven spreekt boekdelen. SynVest biedt transparantie in alle opzichten. Want behalve de adresgegevens vind je ook gegevens als het KvK en BTW nummer gewoon op de website.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft SynVest ook de nodige aandacht besteed aan de klantenservice en kun je voor vragen en het indienen van een klacht op diverse manieren terecht. Zo kun je besluiten de klacht schriftelijk kenbaar te maken. Je vindt het adres van SynVest namelijk gewoon op de website. Het is sneller om de klacht telefonisch of per e-mail door te geven. Want ook die opties heb je bij SynVest. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Wellicht is het stellen van een vraag of het indienen van een klacht dan al niet meer noodzakelijk. Je kunt overigens ook via de social media kanalen Facebook en LinkedIn contact leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten kun je meer dan goed uit de voeten. Ze helpen je bij het maken van de beste keuzes en reduceren de kans op een misstap. Daarom vragen we je om voortaan ook een recensie te maken. Je helpt daar andere mensen heel erg mee als zij keuzes moeten maken.

Reviews over Synvest

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Synvest

Synvest is geverifieerd door ons expert team. De webshop Synvest bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Synvest lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Synvest. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Synvest is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Synvest te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Synvest.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede zaak

Dit is een van de weinige bedrijven die zich goed bovenwater houdt tijdens de crisis. Je kunt beter investeren in mijn mening in plaats van je geld op een spaar rekening te laten verdampen.

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lorenzo S.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Synvest


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Synvest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Synvest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Synvest actief?

Synvest is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Synvest reviews? Dan kun je naar de website van Synvest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie