Sweet Vibes Vakery logo

Sweet Vibes Vakery reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sweet Vibes Vakery reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4818
Sweet Vibes Vakery logo
Website
sweetvibes-bakery.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sweet Vibes Bakery

Heb je binnenkort een feest en moet het als het om taarten gaat helemaal in orde zijn? Of wellicht ben je op zoek naar jouw ultieme bruidstaart. Natuurlijk kan het ook dat je je gasten wilt verwennen met taart omdat er een kleine geboren is. Of omdat je ukje een jaar wordt. Dan wil je natuurlijk een passende taart met versiering en al. Waar kun je deze bestellen? Is Sweet Vibes Bakery een aanrader? Hoe smaken de taarten en zien ze er echt feestelijk uit? Ook wil je waarschijnlijk weten hoe het staat met de levertijd en de bezorging. Veel antwoorden vind je op de website, maar het eerlijke verhaal lees je in de recensies van andere klanten. Wij hebben de reviews van mensen die al eens taarten bij dit bedrijf bestelden voor jou verzameld. Ze zijn samengevat en handig op een rijtje gezet. Bekijk wat andere mensen in hun beoordeling vertellen over Sweet Vibes Bakery en beslis vervolgens of jouw volgende taarten wel of niet bij deze bakkerij gebakken worden.

Over Sweet Vibes Bakery

Sweet Vibes Bakery bestaat uit een jong en gezellig team. Met elkaar dragen ze er veel zorg voor om de mooiste taarten en sweets te maken. Dit doen ze onder andere voor verjaardagen, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Sweet Vibes is een bakkerij die pre-designed taarten en sweets op eigen locatie bereidt. Ze leveren deze lekkernijen door heel Nederland. Het leveren van kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Deze kwaliteit zit hem voor deze bakkerij niet alleen in de taarten zelf, maar ook in de service die ze hun klanten bieden. Sweet Vibes staat voor een open en transparante communicatie. Elke creatie wordt vervaardigd in hun eigen bakkerij. Deze is gevestigd in Vianen. Als er bestellingen geplaatst worden, dan worden deze op de afgesproken tijd bij de klant bezorgd. Het is ook mogelijk om de producten zelf op te halen in de bakkerij.

Waarom kiezen voor Sweet Vibes Bakery

Als je echt een mooie en lekkere creatie wilt op je feest, dan is het een goed idee om een bestelling te plaatsen bij Sweet Vibes Bakery. Of het nu voor een verjaardagsfeest of een jubileum is, de keus is enorm. Wil je bij deze bakkerij de taarten voor je bruiloft bestellen, dan nodigen de medewerkers van dit bedrijf je uit om langs te komen. Of om je wensen via de telefoon te bespreken. Sweet Vibes staat graag voor het gelukzalige gevoel van jullie eerste kus. Ze gaan ervoor dat het helemaal in orde is op jullie grote dag. Het is mogelijk om speciaal op maat gemaakte taarten te laten maken. Je mag helemaal rekenen op een goede kwaliteit. Minder wil je je gasten tenslotte ook niet voorschotelen. Alle creaties worden met eigen recepten gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Bestellen gaat heel gemakkelijk via de webshop. Kies of je gaat voor taarten, cup cakes, klassiek gebak of dat je wellicht iets wilt bestellen voor een speciale feestdag. Je komt dan vanzelf terecht op de pagina waar je moet zijn. Het is mogelijk om al lang van te voren je bestelling te plaatsen. Wil je zeker weten dat deze bakkerij jouw taarten gaat verzorgen, wees er dan op tijd bij. Je ziet op de website een duidelijke agenda met de beschikbare momenten. Je kunt niet te laat bestellen, want dan lukt het dit team natuurlijk niet meer om met de hand jouw creatie te bereiden. 48 Uur van te voren is daarom op zijn minst gewenst.

Is Sweet Vibes Bakery betrouwbaar?

Sweet Vibes Bakery is zeker betrouwbaar. Mocht je daar nog aan twijfelen, dan kun je altijd nog zelf bij de bakkerij langsgaan. Het is dan ook mogelijk om je bestelde lekkernijen meteen af te rekenen en mee te nemen. Kijk je op Facebook naar de prachtige creaties die zijn gemaakt en naar de lovende recensies van andere consumenten, dan zie je al snel dat deze bakkerij volledig te vertrouwen is. Het kost je ook geen enkele moeite om even contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Hoe neem jij het liefst contact op met de klantenservice van een bedrijf? Bij deze webshop kan het op verschillende manieren. Pak gerust de telefoon als je een van de mensen achter deze shop wilt spreken. Of bekijk eerst de veelgestelde vragen. Daarnaast kun je mailen of het contactformulier gebruiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens taarten bij dit bedrijf gekocht? Laat dan in een review weten hoe je ervaringen zijn en help een ander.

Reviews over Sweet Vibes Vakery

Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Sweet Vibes Vakery

Het bedrijf Sweet Vibes Vakery is geverifieerd door ons. De webshop sweetvibes-bakery.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sweet Vibes Vakery is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sweet Vibes Vakery maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sweet Vibes Vakery is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van sweetvibes-bakery.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sweet Vibes Vakery


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sweet Vibes Vakery een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sweet Vibes Vakery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sweet Vibes Vakery actief?

Sweet Vibes Vakery is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sweet Vibes Vakery reviews? Dan kun je naar de website van Sweet Vibes Vakery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie